Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Savrsena 3 seta Nadala. 2 igraca ga ne bi dobila.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tri seta i sat i po' brutalnog tenisa.Sve osim prvog seta je bila čista perfekcija.Nema tog tenisera koji bi večeras imao odgovor na takvu igru.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Bravo rafa, premalo puta si osvojio US open, zasluzujes godinu krunisati GS titulom. Ona druga strana, Bravo Delpo! Napkon dvorucni bechend !
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 09 sep 2017, 04:32, ukupno mijenjano 3 puta.
Max Allegri
- RafaGarros9
- Kontakt:
AH MERAKA U VECERI KASNE
Kad covjek zagrize ne popusta jbt,kakva igra kakvo razbijanje...

Delpo u nevjerici

Kad covjek zagrize ne popusta jbt,kakva igra kakvo razbijanje...

Delpo u nevjerici

Imal gdje Effea živog, nek neko provjeri
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- RafaGarros9
- Kontakt:
Sto bi rekli Fedatori ostali kasno jer se nadaju eliminaciji,sta ti je velicina...

- Romagnoli13
- Kontakt:
Očekuj sutra argumentovano obrazloženje zašto je Juan pustio Rafi da dobije.Jer morao se skloniti po naređenju ljudi iz sjene.bodi123 je napisao/la:Imal gdje Effea živog, nek neko provjeri
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- RafaGarros9
- Kontakt:
bodi123 je napisao/la:Imal gdje Effea živog, nek neko provjeri
Imam ja nekakvo sredstvo za vracanje iz mrtvih,probacemo nije problem...
Nadam se da je dovoljno jako...

Nemoj ga, nije mu lako. Zamisli da navijaš za 127 igrača u kosturu i na kraju turnira opet niko od tvojih ne osvoji titulu, baksuz je Effe veliki.Romagnoli13 je napisao/la:Očekuj sutra argumentovano obrazloženje zašto je Juan pustio Rafi da dobije.Jer morao se skloniti po naređenju ljudi iz sjene.bodi123 je napisao/la:Imal gdje Effea živog, nek neko provjeri
Što bi se reklo bolje se rodit bez one stvari nego bez sreće.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Rafa u prvom setu je kasnio samo u 2 stvari (samo
). To su servis i loša ofanziva iz svih oruzija.Ritern smo navikli da moramo sacekati dok ne pocne citati servise.
Ja sam odma u prvom setu vidio da mu je TS CC FH na dobrom nivou, da Delpovi bekhendi ne prave preveliki problem.Problem je samo sto ih Nadal nije napadao, nije bilo IO-a, nije bilo DTL-a, bekhendi bili prespori i prespinovani.Plus naravno vec spomenuta serva.
Ono u šta sam bio siguran je to da ce servu malo podici i da ce poceti pogađati i širiti teren iz forhenda.To je jednostavno neminovnost kad je CC forehand, kojim odaljava protivnika od terena, na zadovoljavajucem nivou.Rijetko kad sam gledao zdravog Nadala, koji se dobro krece, koji udara dobar TS forhenad na protivnikov BH i da na kraju izgubi...
Što se finala tiče.Sa ovakvom igrom ne bi trebalo biti problema.Andersonov BH sumnjam da ce biti bolji od Delpovog, kretnja također.Malo me strah serve jer su manje sanse da se Kevinu desi crni period od nekih 35 min sa 40% prvog servisa i brzinama od 160 na sat kao sto haman svi teniseri imaju.
Strah me da u prvom setu ne uzme neki brejk dok Rafa jos nije na svom nivou, onda drugi set izrudari kroz TB uz 4/4 spašene BL sa 4 AS udarca
i eto belaja...

Ja sam odma u prvom setu vidio da mu je TS CC FH na dobrom nivou, da Delpovi bekhendi ne prave preveliki problem.Problem je samo sto ih Nadal nije napadao, nije bilo IO-a, nije bilo DTL-a, bekhendi bili prespori i prespinovani.Plus naravno vec spomenuta serva.
Ono u šta sam bio siguran je to da ce servu malo podici i da ce poceti pogađati i širiti teren iz forhenda.To je jednostavno neminovnost kad je CC forehand, kojim odaljava protivnika od terena, na zadovoljavajucem nivou.Rijetko kad sam gledao zdravog Nadala, koji se dobro krece, koji udara dobar TS forhenad na protivnikov BH i da na kraju izgubi...

Što se finala tiče.Sa ovakvom igrom ne bi trebalo biti problema.Andersonov BH sumnjam da ce biti bolji od Delpovog, kretnja također.Malo me strah serve jer su manje sanse da se Kevinu desi crni period od nekih 35 min sa 40% prvog servisa i brzinama od 160 na sat kao sto haman svi teniseri imaju.
Strah me da u prvom setu ne uzme neki brejk dok Rafa jos nije na svom nivou, onda drugi set izrudari kroz TB uz 4/4 spašene BL sa 4 AS udarca

- RafaGarros9
- Kontakt:
Re: RE: Re: Grand Slam
Iduce okupljanje je u Melburnu,kad je datum pocetka turnira???RafaGarros9 je napisao/la:Nemas vise koga bodriti svih 100tinjak igraca ti ispalo cekaj Wimbledon svi su tamo ponovo...Effenberg je napisao/la: Budite posteni i korektni a ne pristrasni! Molio bih. I da se postuje moje demokratsko pravo da navijam i uzdizem i bodrim svakog ko igra protiv igraca koje ne volim. Eto samo to. Niste objektivni!

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jest i teško lupati winnere protiv onakvog Delpa, jedna desno stigne je Delpo pa lijevo tu jedva stigne i onda opet desno i kraj poena. 
Delpo nije ozbiljan protivnik bez bh-a, naravno, osim Federeru jer svi ostali forsiraju njegov bh a Federer fh, genijalna taktika.

Delpo nije ozbiljan protivnik bez bh-a, naravno, osim Federeru jer svi ostali forsiraju njegov bh a Federer fh, genijalna taktika.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma da je DelPo fizicki bio na nivou, pocistio bi Rafana s lakocom, nista posebno Nadal nije odigrao.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ovako je i Federer nakupio GS-ove. Sve protiv levata jbg.
No hard feelings.
No hard feelings.

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ovako je i Federer nakupio GS-ove. Sve protiv levata jbg.
No hard feelings.
No hard feelings.

Sreca pa sam na vrijeme vidjeo i otisao spavati 
Ocekivano nakon 6:0 da ce se Delpo raspasti a Nadal cisti
Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Ocekivano nakon 6:0 da ce se Delpo raspasti a Nadal cisti
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
svaka čast rafa, sad još nek ušićari koji ne-RG GS prije nego se novak i ostali povrijeđeni vrate i ovi novi podignu nivo .... RG može osvajati dok god može hodati ... elem nije nemoguće vratiti se u priču za goata ..... osim ako anderson nema nešto protiv
ali ovo je stvarno ljigava godina, može se desiti da padnu tri GSa bez ispaljenog metka
ali ovo je stvarno ljigava godina, može se desiti da padnu tri GSa bez ispaljenog metka
Zaspao pred sami pocetak meca... Vidim da se odvilo onako kako sam otprilike i ocekivao, jer Delpo sigurno nije sposoban trenutno dobiti Nadala.
Ide Rafa po 16.
Ide Rafa po 16.
Yebo ti DeRpo sebi mater. Satires se protiv Babuke da se mozes naguzit spinbotu. Jos se levat naso kurcit i govorit nakon pobjede ovo je moj teren moja publika ma mrs smradu.
Ostaje da Kanderson ponese slem u Afriku i spasi tenis! Sto rekla Shakira its time for Afrika!
Nek zapise specijalac sljake sebi kad je imo laksi slem i zrijeb bez da sretne top 25 igraca u svih 7 rundi. Future u Kiseljaku ima jaci zrijeb! [emoji38]
Ostaje da Kanderson ponese slem u Afriku i spasi tenis! Sto rekla Shakira its time for Afrika!

Nek zapise specijalac sljake sebi kad je imo laksi slem i zrijeb bez da sretne top 25 igraca u svih 7 rundi. Future u Kiseljaku ima jaci zrijeb! [emoji38]
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Anderson ima veze s Afrikom koliko i ja. 
Sve što može pokušati protiv Nadala jeste da baci koji as

Sve što može pokušati protiv Nadala jeste da baci koji as

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.