Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
Ma ne branim ja uopste toliko Girouda. Nego ovaj gore laze, ja to ispravim i onda ispadne da ga branim. I mene nervira u nekim situacijama, zato sto se Wenger prema njemu ponasa kao i prema Peru, ubacuje ih u sistem u kojem se oni tesko snalaze jer nemaju te fizicke predispozicije.
A Ozilu ako treba spic po njegovoj zelji, krila po njegovoj zelji, da bi pruzao dobre partije u malim utakmicama onda ga odmah poslati za Bayern. Pa nek tamo pruza sta hoce i kome hoce.
Po meni Ozil nije opravdao ni pola onoga sto je ulozeno u njeg. I sramota je izvlaciti ga na saigrace i govoriti smetaju mu oni.
A Ozilu ako treba spic po njegovoj zelji, krila po njegovoj zelji, da bi pruzao dobre partije u malim utakmicama onda ga odmah poslati za Bayern. Pa nek tamo pruza sta hoce i kome hoce.
Po meni Ozil nije opravdao ni pola onoga sto je ulozeno u njeg. I sramota je izvlaciti ga na saigrace i govoriti smetaju mu oni.
Celik!3,2,2.
A nikad se ne krivi Cazorla, Giroud, Walcott, Mertesacker, Arteta (dok je igrao), Monreal (dok nije ušao u formu)? Prije svake utakmice su se znali krvici za poraz a to su po vama ovi gore bili.AA23 je napisao/la:Druže, svaki poraz il nesto sve se na njega krivi ko da direktno on skrivi sve golove, sve samo na njega se svali..anell je napisao/la:Ovaj sa Ozilom ko Terekovci sa Murinhom
Čeh i odbrana krivi za ovaj poraz, Ozil se krivi, Giroud ne zna sansu iskoristit Ozil kriv...
Protiv West Hama su svi krivi od Checha, Koke, Cazorle, Ozila, Girouda, jer si svi igrali preko kur.ca
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Realno,za ovaj poraz kuci je najvise kriv Cech i stoperi sa svojim amaterskim postavljanjem odbrane.
Kod prvog gola,odbrana jako,jako visoko postavljena.Bez ikakve potrebe,kao da je je centarsut izvodio licno golman Cekicara.Cech je to uocio i pokusao spasit,ne raacunajuci da ima 33 godine,i da brzina i eksplozivnost vise nisu njegovi saveznici.I da nije izasao,opet bi to bila 100% sansa.
Drugi gol dijele Koss i on.Cech nepotrebno kretanje u stranu,pogadanje strane kao da brani penal al i terminsko postavljanje na sut Kossa.Realno 90% odbrana bi onaj sut izblokiralo,a 60% ne bi ga uopce ni dozvolilo.
Medjutim,ne treba tu svaljivati na pojedince samo.Cijeli tim je podbacio,od Wengera do Girouda.Umjesto odlicnog starta,koji nam je raspored omogucio,navukli smo opet kriticare na sebe.
Kod prvog gola,odbrana jako,jako visoko postavljena.Bez ikakve potrebe,kao da je je centarsut izvodio licno golman Cekicara.Cech je to uocio i pokusao spasit,ne raacunajuci da ima 33 godine,i da brzina i eksplozivnost vise nisu njegovi saveznici.I da nije izasao,opet bi to bila 100% sansa.
Drugi gol dijele Koss i on.Cech nepotrebno kretanje u stranu,pogadanje strane kao da brani penal al i terminsko postavljanje na sut Kossa.Realno 90% odbrana bi onaj sut izblokiralo,a 60% ne bi ga uopce ni dozvolilo.
Medjutim,ne treba tu svaljivati na pojedince samo.Cijeli tim je podbacio,od Wengera do Girouda.Umjesto odlicnog starta,koji nam je raspored omogucio,navukli smo opet kriticare na sebe.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
trenera logicno.AllGunsBlazing je napisao/la:Arsenal u 90 minuta igre nije stvorio ni jednu sansu. Ni dobru ni losu, ni jednom nisu izigrali odbranu West Hama. Koga cemo kriviti ?
Meni je Ozil najslabiji starter nakon BFG-a.anell je napisao/la:A nikad se ne krivi Cazorla, Giroud, Walcott, Mertesacker, Arteta (dok je igrao), Monreal (dok nije ušao u formu)? Prije svake utakmice su se znali krvici za poraz a to su po vama ovi gore bili.AA23 je napisao/la:Druže, svaki poraz il nesto sve se na njega krivi ko da direktno on skrivi sve golove, sve samo na njega se svali..anell je napisao/la:Ovaj sa Ozilom ko Terekovci sa Murinhom
Čeh i odbrana krivi za ovaj poraz, Ozil se krivi, Giroud ne zna sansu iskoristit Ozil kriv...
Protiv West Hama su svi krivi od Checha, Koke, Cazorle, Ozila, Girouda, jer si svi igrali preko kur.ca
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Hoćete reći da one kreirane šanse Ozilu raja sa Skaja i whoscoreda i ko već, onako iz zayebancije pripisuje ?
. 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kako to da Ozil pored vise kreiranih sansi ima manje asistencija od Cazorle? Cazorla zadnje tri godine skupio 29 asistencija, Ozil 27.
Celik!3,2,2.
Hoćeš* li reći, pošto sam ja rekao to ništa više, tako da, skoncentriši se na mene.
Ne znam sad odjednom otkud priča o cjelokupnoj igri u Arsenalu, ali dobro.
Što se mene tiče, da, igra dobro. Prve sezone kad je došao dao je dovoljan moralni boost igračima da konačno nakon decenije osvoje nešto, i držao je Arsenal na prvom mjestu jako jako dugo. Dok nas povrede nisu pokosile.
Drugu, odnosno prošlu sezonu, imao je očajan start mahmuran valjda od WC, te doživio povredu ligamenata, te kad se vratio ( što izgleda mnogi zaboravljaju) odigrao na veoma visokom nivou. Predsezonu odradio vrhunski isto.
I sad u jednoj utakmici, kada su svi podbacili, krenuvši od čovjeka u kojeg smo polagali epske nade (Čeh), vi krivite Ozila što ništa nije uradio, i to samo zado što ima na sebi price tag od 50 miliona ?
Ili što neko krivi Girouda Cazorlu i ostale za lošu igru pa vi udarate kontru na drugu stranu pa krivite Ozila jer njega često hvale ?
Činjenica je da je Ozil nekako stalno u vrhu sa kreiranim šansama, kako, ne znam. Dovedite slobodno u pitanje kredibilitet ljudi koji prate te stvari, ali tako je kako je.
A, ako on, neko ko je zadužen da stvara šanse i naposlijetku to treba da bude asistencija, to isto radi, hajmo se malo zamisliti ko je kriv što to ostaje samo na kreiranim šansama ?
edit: Ja koliko se sjećam, Ozil je kod nas dvije godine. E ako ja živim u drugom univerzumu, moguće da je do mene
Ne znam sad odjednom otkud priča o cjelokupnoj igri u Arsenalu, ali dobro.
Što se mene tiče, da, igra dobro. Prve sezone kad je došao dao je dovoljan moralni boost igračima da konačno nakon decenije osvoje nešto, i držao je Arsenal na prvom mjestu jako jako dugo. Dok nas povrede nisu pokosile.
Drugu, odnosno prošlu sezonu, imao je očajan start mahmuran valjda od WC, te doživio povredu ligamenata, te kad se vratio ( što izgleda mnogi zaboravljaju) odigrao na veoma visokom nivou. Predsezonu odradio vrhunski isto.
I sad u jednoj utakmici, kada su svi podbacili, krenuvši od čovjeka u kojeg smo polagali epske nade (Čeh), vi krivite Ozila što ništa nije uradio, i to samo zado što ima na sebi price tag od 50 miliona ?
Ili što neko krivi Girouda Cazorlu i ostale za lošu igru pa vi udarate kontru na drugu stranu pa krivite Ozila jer njega često hvale ?
Činjenica je da je Ozil nekako stalno u vrhu sa kreiranim šansama, kako, ne znam. Dovedite slobodno u pitanje kredibilitet ljudi koji prate te stvari, ali tako je kako je.
A, ako on, neko ko je zadužen da stvara šanse i naposlijetku to treba da bude asistencija, to isto radi, hajmo se malo zamisliti ko je kriv što to ostaje samo na kreiranim šansama ?
edit: Ja koliko se sjećam, Ozil je kod nas dvije godine. E ako ja živim u drugom univerzumu, moguće da je do mene
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zato sam ubrojao njegovu zadnju sezonu iz Reala gdje je igrao sa igracima koji mu leze. Ne bi bilo logicno da poredim tri sezone Cazorle i dvije Ozila.
Prva sezona? Pocetak dobar, izgubio se od sredine prema kraju(tad je bio izgovor nije prosao predsezonu sa Arsenalom, umor, opterecenje).
Druga sezona? Uradio isto sto i Giroud, slomio se, bio pristojan na kraju.
Dakle dvije sezone gdje je bio onako kao dobar, ali nista posebno. Da li je za to Arsenal dao 40 miliona? Za nekog ko ce odigrati sezonu kao Giroud? Ja Giroud djelomicno branim zbog toga sto on u odnosu na cijenu i renome igra odlicno(a trebao bi biti rezerva, i sad Ozil treba da igra kao jedna rezerva), a smijesno da Ozil igra kao Giroud.
p.s. jos jedan zanimljiv statisticki podatak; naime, Giroud u zadnje dvije sezone ima samo tri asistencije manje od Ozila.
Prva sezona? Pocetak dobar, izgubio se od sredine prema kraju(tad je bio izgovor nije prosao predsezonu sa Arsenalom, umor, opterecenje).
Druga sezona? Uradio isto sto i Giroud, slomio se, bio pristojan na kraju.
Dakle dvije sezone gdje je bio onako kao dobar, ali nista posebno. Da li je za to Arsenal dao 40 miliona? Za nekog ko ce odigrati sezonu kao Giroud? Ja Giroud djelomicno branim zbog toga sto on u odnosu na cijenu i renome igra odlicno(a trebao bi biti rezerva, i sad Ozil treba da igra kao jedna rezerva), a smijesno da Ozil igra kao Giroud.
p.s. jos jedan zanimljiv statisticki podatak; naime, Giroud u zadnje dvije sezone ima samo tri asistencije manje od Ozila.
Celik!3,2,2.
Ne volim pričati sa subjektivnim ljudima. Poz
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ono što Ozil pokazuje u Arsenalu po meni nije ni D od dobrog, čovjek je plaćen 42mil funti, doveden kao NAJBOLJA desetka svijeta, normalno je da ću puno očekivati od njeg, a ne da odigara jednu solidnu utakmicu i onda ga nema nigdje narednih pet.
Jednu predsezonu je i Zelalem vrhunski odradio pa nemamo neke koristi od tog.
Jednu predsezonu je i Zelalem vrhunski odradio pa nemamo neke koristi od tog.
Zadnja izmjena: anell, dana/u 12 avg 2015, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Dobro sad ga upoređujemo sa Zelalemom i jednom dobrom utakmicom
. Ok ok, svakom svoje mišljenje valjda.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A ti kao objektivan?
Pa evo ti nesto objektivno. Ozil je dvije godine u Arsenalu, i svaki put kad krene rasprava o njegovom doprinosu vadi se ta statistika o sansama, i spominje se utakmica protiv Sunderlanda. Koje je to on utakmice pored toga odlucio? Siguran sam da je isti ako ne i visi broj utakmica koje je odlucio kao protiv Bayerna sa onim penalom.
Covjek OBJEKTIVNO kada pogleda ovaj period u Arsenalu reci ce da je Ozil bio prosjek. Dakle svi podaci na stranu, kada se sagledaju 2 godine u Arsenalu Ozil je bio prosjek. Ah da, bio je moralno pojacanje za ostatak tima da osvoje FA kup..
Pa evo ti nesto objektivno. Ozil je dvije godine u Arsenalu, i svaki put kad krene rasprava o njegovom doprinosu vadi se ta statistika o sansama, i spominje se utakmica protiv Sunderlanda. Koje je to on utakmice pored toga odlucio? Siguran sam da je isti ako ne i visi broj utakmica koje je odlucio kao protiv Bayerna sa onim penalom.
Covjek OBJEKTIVNO kada pogleda ovaj period u Arsenalu reci ce da je Ozil bio prosjek. Dakle svi podaci na stranu, kada se sagledaju 2 godine u Arsenalu Ozil je bio prosjek. Ah da, bio je moralno pojacanje za ostatak tima da osvoje FA kup..
Celik!3,2,2.
Eto te ko Paja kad sam napisao nešto vezano za Ospinu i Cecha, odmah se uhvatio za to 

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Zar si još šta napisao ? Rečenica ti je poprilično kratkaanell je napisao/la:Eto te ko Paja kad sam napisao nešto vezano za Ospinu i Cecha, odmah se uhvatio za to

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Najgora stvar je sto zbog Ozila najbolji igrac mora na krilu igrati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Da, krilni igrač mora igrati na krilu. Kako strašno 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: RE: Re: Arsenal - Transferi
A mrsko mi se raspravljatitopnik1 je napisao/la:Zar si još šta napisao ? Rečenica ti je poprilično kratkaanell je napisao/la:Eto te ko Paja kad sam napisao nešto vezano za Ospinu i Cecha, odmah se uhvatio za to

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Eto iz Seville dolazi pojacanje. Lijepo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.