amidzaTan je napisao/la:samogrbavica je napisao/la:Naravno. Ja zivim u Sarajevu 30 i kusur godina, i ovo sto se moze vidjeti po nasim kaficima, klubovima, pa i forumu je pravi pokazatelj situacije. Pisati sugavica, slagiran, seljo i nije ponizavanja konkurenta nego pokazivanja koliko je neko zatupljen, odnosno mozak mu se razviao Bogu iza nogu. Nije imao dodir da odrasta na normalan nacin. Ja nikad ni za jednog bivseg igraca koji je bolestan en bih napisao slagiran. Nikad gradski stadion ne bi nazvao ruznom rijecju jer sam odgojen onako kako treba. Sad svaka suta moze doci u Sarajevo, i nazivat sebe navijacem. MIslim zaista tuzno vrijeme doslo. Samo krenut od foruma, ne moras ostalo ni gledati.Orton je napisao/la:Po tvom ispade u Sarajevu za sve lose krivi ljudi iz drugih mjesta.
A to sto smo izumili sibicarenje,prodaju cigle ispred skole i slicno je manje vazno.
Fakat malogradjanski stav pa makar bio utemeljitelj Sarajeva
Ovo o cemu ti pricas je problem licne prirode prijatelju, a taj problem se zove "kompleks nize vrijednosti" u ovaj grad su uvijek dolazili i dolazit ce razni ljudi, iz svih krajeva svijeta, svih vjeroispovjesti tako ce biti i ubuduce, a mi nismo jedini izolovani grad koji ima problem sa doseljenicima ili dosljama kako ih vi KOMPLEKSASI zovete, vec je to i u svijetu normalna pojava. Ovo je forum o sportu i nebi trebao svoje komplekse iznositi ovdje, a ako ti to toliko smeta kako to da navijas za Selju kojeg je osnovala radnicka klasa sa svih strana BiH sem iz Sarajeva a nas klub se zna ko je osnovao - Carsija![]()
Moj bi ti stari rekao na ovo: Kazu nema Sarajlija ili ih je mali broj pravih u Sarajevu, e taj mali broj su prave Sarajlije a ovi ostali (dosljaci) koji su bili tu u ratu na prvim linijama su 100X vece Sarajlije od onih "pravih" sto su pobjegli kad je trebalo da brane svoj grad!!!!!
Sine dragi da znas historiju vaseg kluba onda bi znao da Vas je osnovala UDBA kakva carsija kakvi bakraci, UDBA vas osnovala.