= Tino i AvdijaVirtu4l je napisao/la:Coca & Šeha
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
-
bordobijeli
- Kontakt:
Meši treba dati maksimalnu podrsku kao i papetu na pocetku mandata samo u dobroj ,pozitivnoj atmosferi mozemo nesto ocekivati ,to je najbitniji segment da opet disemo kao jedan na terenu ali i na tribinama pa i na forumu . bio na terenu stilic ili sušic ,rezerva bio sehic ili fejzic mislim da to nije bas najbitnije puno je bitnije da shvatimo da nismo nikakva sila da se spudtimo na zemlju i podrzimo selektora ,igrace .
- molotovljev
Nema dana da se ne sjetim one sjajne Bešlijine asistencije na Parken stadionu za konačnih 0-2.
Samo zbog toga zaslužio je da se nađe ponovo među Zmajevima, a kad će ako neće sad.
Samo zbog toga zaslužio je da se nađe ponovo među Zmajevima, a kad će ako neće sad.
F.K.SARAJEVO
- plavipatriota
- Kontakt:
koja bolestmolotovljev je napisao/la:Cocalić, Šehić...Još da se vrate; Svraka, Višća, Jahić, Štilić, Hasagić i Bešlija...
![]()
I predstava može početi !
Naravno, Cimirot je pozvan tek toliko da bi se opravdao poziv Bajiću...
Na vrijeme su se oprostili Miske i Spaha, a oni znaju zašto... :thumbu
- Motokultivator
- Kontakt:
Ne moze se niko porediti sa panjevima poput Avdije i Tina.harixs je napisao/la:= Tino i AvdijaVirtu4l je napisao/la:Coca & Šeha
Vjerovatno Hadzic Anel moze
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
sram te bilo mesa, pored cimirota, radovca, bilbije, bandovica, duljevica i ostalih divova pozivas ove anonimuse
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Zvaće Cimirota, ima i Meša dušu.fedeltafrotta je napisao/la:sram te bilo mesa, pored cimirota, radovca, bilbije, bandovica, duljevica i ostalih divova pozivas ove anonimuse
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Zna li se koji su igraci otpali sa spiska ako je pozvao ove ublehe (svi do jednog izuzev Zukana)?
- plavipatriota
- Kontakt:
molim vas ne pretvarajte svaku temu u Željo vs Sarajevo, zamolio bih sve one koji selektora gledaju samo kao legendu Želje, koji na spisku prebrojavaju koliko je "naših" i "vaših" da se suzdrže komentarisanja!
-
bordobijeli
- Kontakt:
to i jest nas problem kao svi pricaju kako vole reprezentaciju a pape smetao zato sto je pitar ,mesa smeta sto je za zelju igrao i onda se razveze ova glupa prica . reprezentacija treba ostati van togafedeltafrotta je napisao/la:sram te bilo mesa, pored cimirota, radovca, bilbije, bandovica, duljevica i ostalih divova pozivas ove anonimuse
- Probisvjet
- Kontakt:
Jedan aplauz za Papetovog ucenika Mesu. Izgleda da ce nadmasiti Papeta po bulaznjenju. I on izgleda, gleda samo kasete i to na crno-bijelom TV. Ne bi me cudilo da pozove Radeta Papricu. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- plavipatriota
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la:to i jest nas problem kao svi pricaju kako vole reprezentaciju a pape smetao zato sto je pitar ,mesa smeta sto je za zelju igrao i onda se razveze ova glupa prica . reprezentacija treba ostati van togafedeltafrotta je napisao/la:sram te bilo mesa, pored cimirota, radovca, bilbije, bandovica, duljevica i ostalih divova pozivas ove anonimuse![]()
![]()
![]()
![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Suti makar su prestale one glupe diskusije Zenica vs Sarajevo.bordobijeli je napisao/la:to i jest nas problem kao svi pricaju kako vole reprezentaciju a pape smetao zato sto je pitar ,mesa smeta sto je za zelju igrao i onda se razveze ova glupa prica . reprezentacija treba ostati van togafedeltafrotta je napisao/la:sram te bilo mesa, pored cimirota, radovca, bilbije, bandovica, duljevica i ostalih divova pozivas ove anonimuse![]()
![]()
![]()
![]()
hahaha pocelo je, pocelo
nama izgleda 40-ak igraca na spisak staviti i opet neki ne bi bili zadovoljni..svasta!
Treba ga pratiti, imao je odlicnu polusezonu, ako ovako nastavi onda je sigurno i kandidat za reprezentaciju.jajce123 je napisao/la:http://www.24sata.hr/nogomet/najbolji-b ... iju-409397
Mozda jedno od rjesenja za obranu?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Sto puta sam to napisao. Naći će stručnjaci zamjerku, samo polako.Martinez8 je napisao/la:hahaha pocelo je, pocelonama izgleda 40-ak igraca na spisak staviti i opet neki ne bi bili zadovoljni..svasta!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
tako jeplavipatriota je napisao/la:molim vas ne pretvarajte svaku temu u Željo vs Sarajevo, zamolio bih sve one koji selektora gledaju samo kao legendu Želje, koji na spisku prebrojavaju koliko je "naših" i "vaših" da se suzdrže komentarisanja!
- molotovljev
A tek ona smušenost igrača Belgije, koju je na najbolji način iskoristio Jahić i poentirao... ostavlja bez daha.
Come back Sanele, pravi je trenutak !
Come back Sanele, pravi je trenutak !
F.K.SARAJEVO
Niti mi je Susic smetao sto je iz Sarajeva a boga mi mi ni Mesa ne smeta sto je iz Zeljeznicara. Ali im to nije ni plus u mojim ocima. Sasvim mi je svejedno odakle su. Evo ja Mesi zamjeram pozivanje igraca Hajduka a za taj klub navijam u Hrvatskoj. Covjek ne zna i nije vazno gdje igra niti mi je briga hoce li Hajduk zaraditi ili izgubiti na njemu. Covjek nema kapacitet da igra beka za Andoru a ne za neku ozbiljniju repku kakva ova nasa nesumnjio jest. Zato za ovaj poziv zamjerka Mesi. Ali to jos nije dovoljno da mu ja osobno uskratim podrsku.