Tacno znam odakle je, al je ironija da je on na slici i da je ovu recenicu u skripti imaoDonnie Darko je napisao/la:Slika ima porijeklo iz serije, nije iz dokumentarca Keppeing up With McConaugheys

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tacno znam odakle je, al je ironija da je on na slici i da je ovu recenicu u skripti imaoDonnie Darko je napisao/la:Slika ima porijeklo iz serije, nije iz dokumentarca Keppeing up With McConaugheys
Ma, daj...Unofficialpage je napisao/la:Vjera nije kontradiktorna nauci, ne možemo vjeru i nauku odvojit. Da su ateisi pametniji od vjernika, ne bih komentarisao....
Vjera moze biti to da ja vjerujem da cu proci njemacki ovo polugodiste.Sissoko je napisao/la:ljudi ne razlikuju vjeru od religije.
Nebitno, baš kao što kaže @emir ja ću uvijek "branit" religiju a ti "napadat", što bi @Magični rek'o složit ćemo se da se ne slažemo.Consigliere je napisao/la:Ma, daj...Unofficialpage je napisao/la:Vjera nije kontradiktorna nauci, ne možemo vjeru i nauku odvojit. Da su ateisi pametniji od vjernika, ne bih komentarisao....Kako to da ih ne mozemo odvojiti? Pa, religija je kroz historiju vrlo cesto imala ulogu najveceg oponenta nauke i progresa, pa si lagano mogao izgubiti glavu zbog recimo stava da Zemlja nije ravna ploca ili da nije centar univerzuma... Kad je situacija dosla do toga sa se naucne cinjenice vise nisu mogle negirati, onda je pocela taktika sopstvenog tumacenja naucnih cinjenica i prilagodjavanja svojim vjerovanjima, sto je po meni budalastina jednaka potpunom odbacivanju istih.
O vanzemaljcima govori covjek koji cak ne zna znacenje rijeci cinjenicaOtelo je napisao/la:Vanzemaljci postoje i to je cinjenica.
Hajmo radije o El Doradu
Cinjenica je da si ti nastao u svemiru i da zivis u tom istom svemiru. Kao takav si prvi dokaz zivota u tom istom svemiru.xaves je napisao/la:O vanzemaljcima govori covjek koji cak ne zna znacenje rijeci cinjenicaOtelo je napisao/la:Vanzemaljci postoje i to je cinjenica.
Hajmo radije o El Doradu
Vanzemaljci rastavi rijec i shvatices koliku si glupost izvalio, bez uvrede tebiOtelo je napisao/la:Cinjenica je da si ti nastao u svemiru i da zivis u tom istom svemiru. Kao takav si prvi dokaz zivota u tom istom svemiru.xaves je napisao/la:O vanzemaljcima govori covjek koji cak ne zna znacenje rijeci cinjenicaOtelo je napisao/la:Vanzemaljci postoje i to je cinjenica.
Hajmo radije o El Doradu
Ako mozemo mi nastati, mogu i drugi.
Ja prvi ne bih im povjerovao. On nešto govori, prvo što bi mu u Bosni reklo de ne rise, materetiDonnie Darko je napisao/la:Vanzemaljci su mogućnost, činjenica sigurno nisu.
Meni je zanimljivo kako neki naučnici, Stephen Hawking recimo, smatraju da je putovanje kroz vrijeme nemoguće zato što nemamo trenutno ljude koji se vraćaju iz budućnosti. A svako malo se nađe neko koga proglase budalom kada kaže izleti u javnost i kaže da je putnik u vrijeme.
Ne kažem da je moguće, ali ljudi možda iz budućnosti dolaziti svakodnevno, ali ko će im povjerovat?