NK Vitez
Re: NK Vitez
Gdje god vlada netrpljivost krive su obe strane, jer da jedne boli k*, da su ravnodusni i spremni na suzivot i ovi drugi bi s vremenom ohladili.
Kako god teško je biti Bošnjak u Vitezu, a moraš šutiti jer mnogo možeš izgubiti. Valja sutra dijeli gradski asfalt i možda radno mjesto sa šovinistima koji su ovo skandirali. I kada tim istim Bošnjacima iz Viteza dođe u grad klub za kojeg većina navija FKS odmah se Hrvati nadignu i počnu dijeliti pravdu kako Bošnje nisu smjeli raditi ovo, ono, a kada se prosipa šovinizam zajedno sa Lištičanima tada svi šute i prave se kao da ništa nije bilo.
i niko ne dijeli pravdu više.[/quote]
Ti nemaš pojma o čemu pričaš... Nisi objektivan niti relevantan da izvlačiš zaključke iz snimka kojeg si pogledao. Vidio si onu ratnu zastavu (nemoj mi molim te patetike i pričati priče o Kotromanićima i sl.) ? Ko je nju donio , zašto , zašto snimak samo traje nekoliko sekundi i zašto se ne čuje alahu egber? A igraju Vitez - Široki Brijeg! Ti isti koje ti gore braniš rade po poduzećima čiji su vlasnici Hrvati , imaju plaću koliku i Hrvati , slobodni za Bajram , sve imaju...ali kada igra Vitez oni navijaju protiv Viteza s kim god da se igra, osim možda protiv Širokog i Zrinjskog , tada mrze i jedne i druge. "Jadne Bošnje"...

Ti nemaš pojma o čemu pričaš... Nisi objektivan niti relevantan da izvlačiš zaključke iz snimka kojeg si pogledao. Vidio si onu ratnu zastavu (nemoj mi molim te patetike i pričati priče o Kotromanićima i sl.) ? Ko je nju donio , zašto , zašto snimak samo traje nekoliko sekundi i zašto se ne čuje alahu egber? A igraju Vitez - Široki Brijeg! Ti isti koje ti gore braniš rade po poduzećima čiji su vlasnici Hrvati , imaju plaću koliku i Hrvati , slobodni za Bajram , sve imaju...ali kada igra Vitez oni navijaju protiv Viteza s kim god da se igra, osim možda protiv Širokog i Zrinjskog , tada mrze i jedne i druge. "Jadne Bošnje"...
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
-
Ti nemaš pojma o čemu pričaš... Nisi objektivan niti relevantan da izvlačiš zaključke iz snimka kojeg si pogledao. Vidio si onu ratnu zastavu (nemoj mi molim te patetike i pričati priče o Kotromanićima i sl.) ? Ko je nju donio , zašto , zašto snimak samo traje nekoliko sekundi i zašto se ne čuje alahu egber? A igraju Vitez - Široki Brijeg! Ti isti koje ti gore braniš rade po poduzećima čiji su vlasnici Hrvati , imaju plaću koliku i Hrvati , slobodni za Bajram , sve imaju...ali kada igra Vitez oni navijaju protiv Viteza s kim god da se igra, osim možda protiv Širokog i Zrinjskog , tada mrze i jedne i druge. "Jadne Bošnje"...[/quote]flek1950 je napisao/la:Kako god teško je biti Bošnjak u Vitezu, a moraš šutiti jer mnogo možeš izgubiti. Valja sutra dijeli gradski asfalt i možda radno mjesto sa šovinistima koji su ovo skandirali. I kada tim istim Bošnjacima iz Viteza dođe u grad klub za kojeg većina navija FKS odmah se Hrvati nadignu i počnu dijeliti pravdu kako Bošnje nisu smjeli raditi ovo, ono, a kada se prosipa šovinizam zajedno sa Lištičanima tada svi šute i prave se kao da ništa nije bilo.i niko ne dijeli pravdu više.
Pa čak imaju i načelnika općine, pa po čemu su više Ugroženi Vitez ne može biti više multi kulti mjesto u cjeloj srednjoj bosni e da je Hrvatima ko Bošnjacima u Vitezu samo gluposti piše, a netreba mu zamjeriti Sarajevo je naj bolji primjer pa uče na tome o suživotu

- 7aprildomemoj
Pa čak imaju i načelnika općine, pa po čemu su više Ugroženi Vitez ne može biti više multi kulti mjesto u cjeloj srednjoj bosni e da je Hrvatima ko Bošnjacima u Vitezu samo gluposti piše, a netreba mu zamjeriti Sarajevo je naj bolji primjer pa uče na tome o suživotuultra gitano je napisao/la:Ti nemaš pojma o čemu pričaš... Nisi objektivan niti relevantan da izvlačiš zaključke iz snimka kojeg si pogledao. Vidio si onu ratnu zastavu (nemoj mi molim te patetike i pričati priče o Kotromanićima i sl.) ? Ko je nju donio , zašto , zašto snimak samo traje nekoliko sekundi i zašto se ne čuje alahu egber? A igraju Vitez - Široki Brijeg! Ti isti koje ti gore braniš rade po poduzećima čiji su vlasnici Hrvati , imaju plaću koliku i Hrvati , slobodni za Bajram , sve imaju...ali kada igra Vitez oni navijaju protiv Viteza s kim god da se igra, osim možda protiv Širokog i Zrinjskog , tada mrze i jedne i druge. "Jadne Bošnje"...flek1950 je napisao/la:Kako god teško je biti Bošnjak u Vitezu, a moraš šutiti jer mnogo možeš izgubiti. Valja sutra dijeli gradski asfalt i možda radno mjesto sa šovinistima koji su ovo skandirali. I kada tim istim Bošnjacima iz Viteza dođe u grad klub za kojeg većina navija FKS odmah se Hrvati nadignu i počnu dijeliti pravdu kako Bošnje nisu smjeli raditi ovo, ono, a kada se prosipa šovinizam zajedno sa Lištičanima tada svi šute i prave se kao da ništa nije bilo.i niko ne dijeli pravdu više.

Zaboravio si da je Gradonačelnik Sarajeva Hrvat Ivo Komšić

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Zaboravio si da je Gradonačelnik Sarajeva Hrvat Ivo Komšić7aprildomemoj je napisao/la:Pa čak imaju i načelnika općine, pa po čemu su više Ugroženi Vitez ne može biti više multi kulti mjesto u cjeloj srednjoj bosni e da je Hrvatima ko Bošnjacima u Vitezu samo gluposti piše, a netreba mu zamjeriti Sarajevo je naj bolji primjer pa uče na tome o suživotuultra gitano je napisao/la:Ti nemaš pojma o čemu pričaš... Nisi objektivan niti relevantan da izvlačiš zaključke iz snimka kojeg si pogledao. Vidio si onu ratnu zastavu (nemoj mi molim te patetike i pričati priče o Kotromanićima i sl.) ? Ko je nju donio , zašto , zašto snimak samo traje nekoliko sekundi i zašto se ne čuje alahu egber? A igraju Vitez - Široki Brijeg! Ti isti koje ti gore braniš rade po poduzećima čiji su vlasnici Hrvati , imaju plaću koliku i Hrvati , slobodni za Bajram , sve imaju...ali kada igra Vitez oni navijaju protiv Viteza s kim god da se igra, osim možda protiv Širokog i Zrinjskog , tada mrze i jedne i druge. "Jadne Bošnje"...flek1950 je napisao/la:Kako god teško je biti Bošnjak u Vitezu, a moraš šutiti jer mnogo možeš izgubiti. Valja sutra dijeli gradski asfalt i možda radno mjesto sa šovinistima koji su ovo skandirali. I kada tim istim Bošnjacima iz Viteza dođe u grad klub za kojeg većina navija FKS odmah se Hrvati nadignu i počnu dijeliti pravdu kako Bošnje nisu smjeli raditi ovo, ono, a kada se prosipa šovinizam zajedno sa Lištičanima tada svi šute i prave se kao da ništa nije bilo.i niko ne dijeli pravdu više.

U pravu si jbt , mi i zaboravili da je on Hrvat nenu mu njegovu...

I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
flek1950 je napisao/la:U pravu si jbt , mi i zaboravili da je on Hrvat nenu mu njegovu...7aprildomemoj je napisao/la: Zaboravio si da je Gradonačelnik Sarajeva Hrvat Ivo Komšić

Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Ti nemaš pojma o čemu pričaš... Nisi objektivan niti relevantan da izvlačiš zaključke iz snimka kojeg si pogledao. Vidio si onu ratnu zastavu (nemoj mi molim te patetike i pričati priče o Kotromanićima i sl.) ? Ko je nju donio , zašto , zašto snimak samo traje nekoliko sekundi i zašto se ne čuje alahu egber? A igraju Vitez - Široki Brijeg! Ti isti koje ti gore braniš rade po poduzećima čiji su vlasnici Hrvati , imaju plaću koliku i Hrvati , slobodni za Bajram , sve imaju...ali kada igra Vitez oni navijaju protiv Viteza s kim god da se igra, osim možda protiv Širokog i Zrinjskog , tada mrze i jedne i druge. "Jadne Bošnje"...[/quote]flek1950 je napisao/la:Kako god teško je biti Bošnjak u Vitezu, a moraš šutiti jer mnogo možeš izgubiti. Valja sutra dijeli gradski asfalt i možda radno mjesto sa šovinistima koji su ovo skandirali. I kada tim istim Bošnjacima iz Viteza dođe u grad klub za kojeg većina navija FKS odmah se Hrvati nadignu i počnu dijeliti pravdu kako Bošnje nisu smjeli raditi ovo, ono, a kada se prosipa šovinizam zajedno sa Lištičanima tada svi šute i prave se kao da ništa nije bilo.i niko ne dijeli pravdu više.
Da Vitez nije spreman za mnogo šta pokazalo je kada je rukometna reprezentacija BiH igrala utakmicu u Vitezu, a repka je brzo trčeći odmah pobjegla kada su skontali koliko su se zahebali, a da cirkus koji se je tada dešavao ispred dvorane ne spominjem. Da ste bili spremni praviti pravi multinacionalni fudbalski klub, a ne klub samo sa Hrvatskim prefiksom možda i ne bi bilo tako kao što kažeš. Kasno je sada jer su se ljudi i njihova djeca već opredijelili za koga će navijati. Pa kada je već tako pustite svoje komšije da uživaju kada im voljeni klub FKS dođe u grad. Također mi nije jasno da li ste istinski navijači NK Viteza ili Zrinjskog pošto vidim da skandirate Zrinjski Mostar

@ultra gitano
Kada spominješ multinacionalno Sarajevo prvo ustani, odeš prvo do crkvenih registara pa kada ti kažu da u Sarajevu ima Hrvata kao u cijelom manjem BH entitetu možda promjeniš mišljenje. Samo ćemo reći da Sarajevski Hrvati imaju sve (jake političke funkcije, poslove koje su dobili kroz nacionalni ključ koji se najviše poštuje u Sarajevu zbog kojeg mnogi Bošnjaci ne mogu dobiti posao, pare, dobre stanove, dobra auta itd. O tome šta posjeduje Sarajevska katolička crkava nećemo mnogo pričati, ni sami ne znaju šta će od nekretnina po Sarajevu dotle da Hrvatska djeca koja dođu studirati u Sarajevo već imaju gdje će spavati, jesti i sve ostalo jedne vrste internata za sviju ne važno koji fakultet studirao itd. itd. Možda jednog dana kada budem dolazio kod harmonikaša Gudelja u Vitez da kupim nešto možda naletim na internat za Bošnjačku djecu i mnogobrojne nekretnine Islamske zajednice koje se prostiru na cijelom području Viteza.
Da ne dužim i ovako sam produžio

SRETAN BROJ - 1725
Da Vitez nije spreman za mnogo šta pokazalo je kada je rukometna reprezentacija BiH igrala utakmicu u Vitezu, a repka je brzo trčeći odmah pobjegla kada su skontali koliko su se zahebali, a da cirkus koji se je tada dešavao ispred dvorane ne spominjem. Da ste bili spremni praviti pravi multinacionalni fudbalski klub, a ne klub samo sa Hrvatskim prefiksom možda i ne bi bilo tako kao što kažeš. Kasno je sada jer su se ljudi i njihova djeca već opredijelili za koga će navijati. Pa kada je već tako pustite svoje komšije da uživaju kada im voljeni klub FKS dođe u grad. Također mi nije jasno da li ste istinski navijači NK Viteza ili Zrinjskog pošto vidim da skandirate Zrinjski Mostarpitic je napisao/la:Ti nemaš pojma o čemu pričaš... Nisi objektivan niti relevantan da izvlačiš zaključke iz snimka kojeg si pogledao. Vidio si onu ratnu zastavu (nemoj mi molim te patetike i pričati priče o Kotromanićima i sl.) ? Ko je nju donio , zašto , zašto snimak samo traje nekoliko sekundi i zašto se ne čuje alahu egber? A igraju Vitez - Široki Brijeg! Ti isti koje ti gore braniš rade po poduzećima čiji su vlasnici Hrvati , imaju plaću koliku i Hrvati , slobodni za Bajram , sve imaju...ali kada igra Vitez oni navijaju protiv Viteza s kim god da se igra, osim možda protiv Širokog i Zrinjskog , tada mrze i jedne i druge. "Jadne Bošnje"...flek1950 je napisao/la:Kako god teško je biti Bošnjak u Vitezu, a moraš šutiti jer mnogo možeš izgubiti. Valja sutra dijeli gradski asfalt i možda radno mjesto sa šovinistima koji su ovo skandirali. I kada tim istim Bošnjacima iz Viteza dođe u grad klub za kojeg većina navija FKS odmah se Hrvati nadignu i počnu dijeliti pravdu kako Bošnje nisu smjeli raditi ovo, ono, a kada se prosipa šovinizam zajedno sa Lištičanima tada svi šute i prave se kao da ništa nije bilo.i niko ne dijeli pravdu više.

@ultra gitano
Kada spominješ multinacionalno Sarajevo prvo ustani, odeš prvo do crkvenih registara pa kada ti kažu da u Sarajevu ima Hrvata kao u cijelom manjem BH entitetu možda promjeniš mišljenje. Samo ćemo reći da Sarajevski Hrvati imaju sve (jake političke funkcije, poslove koje su dobili kroz nacionalni ključ koji se najviše poštuje u Sarajevu zbog kojeg mnogi Bošnjaci ne mogu dobiti posao, pare, dobre stanove, dobra auta itd. O tome šta posjeduje Sarajevska katolička crkava nećemo mnogo pričati, ni sami ne znaju šta će od nekretnina po Sarajevu dotle da Hrvatska djeca koja dođu studirati u Sarajevo već imaju gdje će spavati, jesti i sve ostalo jedne vrste internata za sviju ne važno koji fakultet studirao itd. itd. Možda jednog dana kada budem dolazio kod harmonikaša Gudelja u Vitez da kupim nešto možda naletim na internat za Bošnjačku djecu i mnogobrojne nekretnine Islamske zajednice koje se prostiru na cijelom području Viteza.

Biti će da im je to dobri Bošnjo poklonio!! Koje Sarajevo, osobno sam imao kolegu čije djete je bilo student u Sarajevu koji je dobio batine samo zato što je bio iz ŠB. Imam radnog kolegu koji je rođeni sarajlija koji je prodao stan za sitnu lovu jer nije uspio zivjeti gore od "dobrog bošnje"... to ti pakuj nekom drugom. To što neki Hrvati ii Srbi rade u Sarajevu ... pa naravno da će raditi nisu vaše Federalne institucije.. Usput isprika svim iznimkama, ima ih.
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
-
Da Vitez nije spreman za mnogo šta pokazalo je kada je rukometna reprezentacija BiH igrala utakmicu u Vitezu, a repka je brzo trčeći odmah pobjegla kada su skontali koliko su se zahebali, a da cirkus koji se je tada dešavao ispred dvorane ne spominjem. Da ste bili spremni praviti pravi multinacionalni fudbalski klub, a ne klub samo sa Hrvatskim prefiksom možda i ne bi bilo tako kao što kažeš. Kasno je sada jer su se ljudi i njihova djeca već opredijelili za koga će navijati. Pa kada je već tako pustite svoje komšije da uživaju kada im voljeni klub FKS dođe u grad. Također mi nije jasno da li ste istinski navijači NK Viteza ili Zrinjskog pošto vidim da skandirate Zrinjski Mostarpitic je napisao/la:Ti nemaš pojma o čemu pričaš... Nisi objektivan niti relevantan da izvlačiš zaključke iz snimka kojeg si pogledao. Vidio si onu ratnu zastavu (nemoj mi molim te patetike i pričati priče o Kotromanićima i sl.) ? Ko je nju donio , zašto , zašto snimak samo traje nekoliko sekundi i zašto se ne čuje alahu egber? A igraju Vitez - Široki Brijeg! Ti isti koje ti gore braniš rade po poduzećima čiji su vlasnici Hrvati , imaju plaću koliku i Hrvati , slobodni za Bajram , sve imaju...ali kada igra Vitez oni navijaju protiv Viteza s kim god da se igra, osim možda protiv Širokog i Zrinjskog , tada mrze i jedne i druge. "Jadne Bošnje"...flek1950 je napisao/la:Kako god teško je biti Bošnjak u Vitezu, a moraš šutiti jer mnogo možeš izgubiti. Valja sutra dijeli gradski asfalt i možda radno mjesto sa šovinistima koji su ovo skandirali. I kada tim istim Bošnjacima iz Viteza dođe u grad klub za kojeg većina navija FKS odmah se Hrvati nadignu i počnu dijeliti pravdu kako Bošnje nisu smjeli raditi ovo, ono, a kada se prosipa šovinizam zajedno sa Lištičanima tada svi šute i prave se kao da ništa nije bilo.i niko ne dijeli pravdu više.

@ultra gitano

Ništa vi niste dali ni Hrvatima ni Katoličkoj crkvi sve je to naše i nama pripada pa nije ovo Bošnjakistan pa da rekneš Hrvati uzimaju mjesta vama uzimate ih i vi nama nezz po Orašju,Čapljini itd... i tamo ima đamija i islamskih objekata pa šta bi ja trebo reć puno imovine ima ova islamska zajednica zato nemoj gluposti pisat ,a RS zna se šta je to i koji je projekt. U Yugi niste ni narod bili već Muslimani ,a danas bi već neku vlastitu zemlju stvarali u Bih nema pobjednika ni poraženih nemogu dvostruka mjerila ili će biti zajedničko ili će se podjeliti,a ti si meni se čini od onih koji bi djelio ili sve sebi uzimao malo sutra

Ugl. bezveze se raspravljat na tu temu ovo je sportski forum zato pričaj o temi NK Vitez da ne idemo dublje u rasprave koje ne vode ničemu, ali sam ti morao odgovoriti na ovo

-
- Kontakt:
Ma svi ste vi klošari... Ovo je sportski forum, a ne politički... Molio bih administraciju da banuju sve koji miješaju politiku i sport!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
Utakmica Zrinjski-Vitez trebala bi biti na youtube kanalu ZRINJSKI TV...Za one navijače NK Vitez koji imaju namjeru doći na utakmicu u osobnom aranžmanu obavijest da je karta za zapadnu tribinu 5 KM a točena piva na stadionu je 2,5 KM...Dobrodošli
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Hvala na infu i za dobrodoslicu,nadam se da necete na nama popravljati gol razliku.Ja potpisujem odmah poraz od 1:0,mada sam čuo razgovor Karačića i Radeljića i zaključak je bio..."osvetit ćemo im se što su nas protjerali iz Zrinjskog"PiazzaGrande je napisao/la:Utakmica Zrinjski-Vitez trebala bi biti na youtube kanalu ZRINJSKI TV...Za one navijače NK Vitez koji imaju namjeru doći na utakmicu u osobnom aranžmanu obavijest da je karta za zapadnu tribinu 5 KM a točena piva na stadionu je 2,5 KM...Dobrodošli

Godine prolaze jubav ostaje...
-
Siguran sam da će Branko i svi oni igrači koji su sa Zrinjom osvojili titulu 2014. godine a sada nastupaju za vašu momčad biti dočekani velikim aplauzom, a što se tiče same utakmice, neka pobjedi momčad koja bude bolja na terenu...white1950 je napisao/la:Hvala na infu i za dobrodoslicu,nadam se da necete na nama popravljati gol razliku.Ja potpisujem odmah poraz od 1:0,mada sam čuo razgovor Karačića i Radeljića i zaključak je bio..."osvetit ćemo im se što su nas protjerali iz Zrinjskog"PiazzaGrande je napisao/la:Utakmica Zrinjski-Vitez trebala bi biti na youtube kanalu ZRINJSKI TV...Za one navijače NK Vitez koji imaju namjeru doći na utakmicu u osobnom aranžmanu obavijest da je karta za zapadnu tribinu 5 KM a točena piva na stadionu je 2,5 KM...Dobrodošli

p.s. Ma voli Brana više Zrinju nego sebe, bez obzira na sve...a Antuka je samo na posudbi, on je naš, ne znam ima li pravo nastupa protiv Zrinje...Sretno u nastavku prvenstva, u svakom slučaju...

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
sretno nasoj braci iz Viteza danas u Mostaru
ajmo mala Barca, do pobjede!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:sretno nasoj braci iz Viteza danas u Mostaru

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:sretno nasoj braci iz Viteza danas u Mostaru

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Samo vi razvalite Olimpikušu danas a reci cu vam da mala barca ide na pobjedu danas 

- hskzmostar
- Kontakt:
Rodjo losi ste,Zrinjski danas 18 kornera,Vitez meni se cini niti jedan ozbiljan udarac prema golu mozda iz prekrsaja na pocetku utakmice,malo se probudite opstanak je u pitanju a Borac se gura svim silama,drago mi je sto je Olimpic danas popusio iako je ostavio tuzlake jos u igri za naslov nek zohari bez publike ispadnu!white1950 je napisao/la:Samo vi razvalite Olimpikušu danas a reci cu vam da mala barca ide na pobjedu danas
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Vitez loš, iako su se solidno branili.Nas je škrtost koštala veće pobjede.Nadam se da ćete ostati jer Borac je jako opasan sad....Kakav vam je raspored do kraja ?
Gledao sam na tv utakmicu,bezveze bi bilo da smo vam uzeli bodove!!Za ostanak u ligi nema frke,imamo mi svoj rezonhskzmostar je napisao/la:Rodjo losi ste,Zrinjski danas 18 kornera,Vitez meni se cini niti jedan ozbiljan udarac prema golu mozda iz prekrsaja na pocetku utakmice,malo se probudite opstanak je u pitanju a Borac se gura svim silama,drago mi je sto je Olimpic danas popusio iako je ostavio tuzlake jos u igri za naslov nek zohari bez publike ispadnu!white1950 je napisao/la:Samo vi razvalite Olimpikušu danas a reci cu vam da mala barca ide na pobjedu danas

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.