Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nista cudno...imas i u Grckoj ligi klub sa imenom Larisabavarian_bk je napisao/la:Gledam sad na livescoru ,portugalska druga liga ,klub FATIMA vodi 1 0 Estorila ,mislim.
Heheh bilo bi mocno da igraju ova dva kluba Larisa-Fatimarob do bagro je napisao/la:nista cudno...imas i u Grckoj ligi klub sa imenom Larisabavarian_bk je napisao/la:Gledam sad na livescoru ,portugalska druga liga ,klub FATIMA vodi 1 0 Estorila ,mislim.![]()
bavarian_bk je napisao/la:Heheh bilo bi mocno da igraju ova dva kluba Larisa-Fatimarob do bagro je napisao/la:nista cudno...imas i u Grckoj ligi klub sa imenom Larisabavarian_bk je napisao/la:Gledam sad na livescoru ,portugalska druga liga ,klub FATIMA vodi 1 0 Estorila ,mislim.![]()
![]()
![]()
Možda se nekome žena Fatima zove pa dao ime po njoj.dubrava je napisao/la:![]()
![]()
![]()
znam da je Fatima svetiste, sad cujem ima i klub![]()
Ejs jesil to mjeriomajestic24 je napisao/la:Kod mene snijega 90 cm ima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FatimasiLily je napisao/la:Larisa.. extra ime za klub...
al' samo me zanima kako se zovu navijaci Fatime i Larise??
I da hoces odletiti ne mozesQUARESMA 18<<< je napisao/la:hoce li ko pomoci da sgrcem ovaj h3beni snijeg, fakat me nervira, ja sve fino ocistim, nakon pola sata novi 20 centi padne, dodje mi sad da odletim u australiju.
onda put pod nogerob do bagro je napisao/la:I da hoces odletiti ne mozesQUARESMA 18<<< je napisao/la:hoce li ko pomoci da sgrcem ovaj h3beni snijeg, fakat me nervira, ja sve fino ocistim, nakon pola sata novi 20 centi padne, dodje mi sad da odletim u australiju.
i malo plivat'QUARESMA 18<<< je napisao/la:onda put pod nogerob do bagro je napisao/la:I da hoces odletiti ne mozesQUARESMA 18<<< je napisao/la:hoce li ko pomoci da sgrcem ovaj h3beni snijeg, fakat me nervira, ja sve fino ocistim, nakon pola sata novi 20 centi padne, dodje mi sad da odletim u australiju.