BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Bilal
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Bilal » 26 maj 2011, 22:21

Virtu4l je napisao/la:Nek' stavi Džeku na klupu, a Vedada u prvu postavu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 maj 2011, 22:31

Da i zavrsimo u vezi Vede.
Vedo ''sljeze''u 4-4-2 i to je fakat.
Ali mi kao prvo nemamo plaho brzih krila(Lulic iznimka)
Kao drugo iako nam sad lijeva strana ce biti pojacana sa Salihom.Ni Lulic ni Salih nisu klasicni defanzivci ili bekovi.
ima Papac ali ugovor mu je sljegao i ovaj se odmah sjetio da situacija u savezu ko' biva kriticna.Haman ce doci u repku samo onda ako Ilji bude djenaza :mrgreen: 8-) Drugacije nikako.(ali i tad ''njesto ce da iskrsne''
Isto tako imamo podobrih desnih bekova )Mujdza i Vranjes)ali desno klasicno krilo steka.Niti je to Pjanic,niti Ibricic,Zec u behutu a pogotovo ne Vedad.
Kao sto je Pape rekao previse imamo dizelasa teskasa a za 4-4-2 minimalno moramo imati dva brzanera na krilu,kao i dva klasicna beka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 26 maj 2011, 22:57

Nimla_RZ je napisao/la:
Ma daj... Taj Ibišević je meni toliko smotan igrač :mrgreen: da ne shvatam kako igra za repku... Jest da on daje golove, al svaki go je s pola metra ili nekako na sreću :mrgreen:
Džeko ne izlazi iz prve dok je živ.
inzagi na osnovu tih golova ''na srecu'' postao jedan od najboljih napadaca ikada... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 maj 2011, 23:02

Nimla_RZ je napisao/la:
Ma daj... Taj Ibišević je meni toliko smotan igrač :mrgreen: da ne shvatam kako igra za repku... Jest da on daje golove, al svaki go je s pola metra ili nekako na sreću :mrgreen:
Džeko ne izlazi iz prve dok je živ.
Kakve ti golove zahtjevas od napadaca ? Da prodje petoricu, i onda zabije sa 40ak metara ?
Vedo je kralj, ali isto vazi da moze igrati samo u sistemu 4-4-2, dok u sistemu 4-5-1 (npr. protiv Mexika) djeluje nekako slabije. Tu se bolje Dzeko snalazi, ako budemo igrali sa jednim napadacom.

[youtube][/youtube]

Vedo king 8-)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 maj 2011, 23:04

Goalgetter je napisao/la:Kakve ti golove zahtjevas od napadaca ? Da prodje petoricu, i onda zabije sa 40ak metara ?
Vedo je kralj, ali isto vazi da moze igrati samo u sistemu 4-4-2, dok u sistemu 4-5-1 (npr. protiv Mexika) djeluje nekako slabije. Tu se bolje Dzeko snalazi, ako budemo igrali sa jednim napadacom.

Vedo king 8-)
Ma hebo takve golove kao sto ih Vedo daje i to sto nas ti golovi nose kroz kvalifikacije.
Nego de bolje da nam pokaze neki dribling ili nesto cemu se raja moze diviti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 maj 2011, 23:05

Principatus je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Kakve ti golove zahtjevas od napadaca ? Da prodje petoricu, i onda zabije sa 40ak metara ?

Vedo king 8-)
Ma hebo takve golove kao sto ih Vedo daje i to sto nas ti golovi nose kroz kvalifikacije.
Nego de bolje da nam pokaze neki dribling ili nesto cemu se raja moze diviti.

onda nemoj gledati utakmice uzmi youtube i divi se kome hoces
Thomas Müller - Fußballgott

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 maj 2011, 23:07

E care pitam se sad ko je od nas dvojice veci ironicar. :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 maj 2011, 23:07

Principatus je napisao/la:E care pitam se sad ko je od nas dvojice veci ironicar. :)

sad ce neko treci biti :D
Thomas Müller - Fußballgott

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 26 maj 2011, 23:09

Dobar je Vedo sta prdite bezveze :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 27 maj 2011, 08:27

Hajde kad ga toliko hvalite nek vam bude... Ja samo kažem da nema šanse da ćemo dobit neku tekmu bez Džeke, on zna da fino uzme loptu, da odigra, ima sve, al' haj izbacite vi Džeku...
Čelik Zenica 1945

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 maj 2011, 08:42

Halo raja sta se raspravljate DZEKO je 3 klase iznad vede....ja cijenim i volim ono sto vedo radi,al Dzeko je nesto nezamjenjivo ...sad cete vidjet u Rumuniji,zasto ja ovako stavlja dzeku kao najvazniju kariku repke..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 maj 2011, 09:00

Pritisak koji Vedad vrši na zadnju liniju protivnika je neprocjenjiv, zna li on za umor? Plus golovi protiv Albanije i Rumunije su od neprocjenjive vrijednosti, oba su bili majstorski, posebno ovaj protiv Albanije - klasa....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 27 maj 2011, 09:06

Kako god, da ne ide ova rasprava dalje, nek daje golove ko hoće, samo da mi pobjeđujemo ;)
Šiptari moraju past'! Jel se igra na Bilinom?
Čelik Zenica 1945

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 27 maj 2011, 09:12

100 % na Bilinom ;)
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 maj 2011, 09:22

Virtu4l je napisao/la:Pritisak koji Vedad vrši na zadnju liniju protivnika je neprocjenjiv, zna li on za umor? Plus golovi protiv Albanije i Rumunije su od neprocjenjive vrijednosti, oba su bili majstorski, posebno ovaj protiv Albanije - klasa....
da drug,a kolko ih je DZEKO do sad u repki dao vaznih golova...neznam cemu rasprava tolika DZEKO JE 3 KLASE ISPRED VEDE..
dzekina statistika u repci...
32 nastupa 18 golova sto je 0,56 golova po utakmici

vedina statistika:
30 nastupa 8 golova sto je 0,27 golova po utakmici

eto drug moj sta statistika kaze...

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 27 maj 2011, 09:29

napad : Dzeko i Vedo ipak je Vedo bolje resenje od Muslimovica, al neka Muslimovica ubacivaju oko 70 min.
BLUE NATION.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 maj 2011, 09:32

Jaydoo82 je napisao/la:napad : Dzeko i Vedo ipak je Vedo bolje resenje od Muslimovica, al neka Muslimovica ubacivaju oko 70 min.
tako je care..i ja uvijek vedi prednost dajem isred muslima..al poredit dzeku i vedu je suludo msm ...svaka vedi cast al dzeko je nesto sto je nedodirljivo u repci..jednostavno trenutno najveci ambasador ove zemlje,ikona ove reprezentacije...msm tekma protiv mexica je sve pokazala da smo imali dzeku u ekipi mi bi mexico dobili to vam garantujem...

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 27 maj 2011, 09:34

miralem444 je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:napad : Dzeko i Vedo ipak je Vedo bolje resenje od Muslimovica, al neka Muslimovica ubacivaju oko 70 min.
tako je care..i ja uvijek vedi prednost dajem isred muslima..al poredit dzeku i vedu je suludo msm ...svaka vedi cast al dzeko je nesto sto je nedodirljivo u repci..jednostavno trenutno najveci ambasador ove zemlje,ikona ove reprezentacije...msm tekma protiv mexica je sve pokazala da smo imali dzeku u ekipi mi bi mexico dobili to vam garantujem...
bas tako...
BLUE NATION.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 27 maj 2011, 09:35

miralem444 je napisao/la:
Š'o je najgore niko ti ne vjeruje. :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 27 maj 2011, 12:59

Zasto Dzeko tek u nedelju??????? Uostalom gdje je on. City je odavno zavrsio prvenstvo?????
Ovo nije uredu. Posebno sto znam sta je Dzeko radio prije Njemacke i Svedske i sta je radio prije Albanije???
Evo opet cijela sedmica bez treninga i sa izlazcima....A najvazniji mec predstoji. :|
Sušiću se javljaju sedmorica igrača, Džeko od nedjelje u Hercegovini

Od večeras u Hercegovini će biti: Kenan Hasagić, Adnan Mravac, Boris Pandža, Mensur Mujdža, Sejad Salihović, Muhamed Bešić i Haris Medunjanin
Džeko dolazi u nedjelju Pape danas okuplja Zmajeve
Piše: Samir Sisic
27.05.2011 u 12:47 sati.

Safet Sušić, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine danas će izvršiti prozivku naših reprezentativaca, čime će i zvanično početi „operacija Rumunija“. Popularnom Papetu danas će se odazvati sedmorica igrača, uoči početka priprema za kvalifikacionu utakmicu protiv Rumunije, koju ćemo igrati 3. juna u Bukureštu.

U hotelu Hercegovina na Ilidži do večeras trebali bi se pojaviti: Kenan Hasagić, Adnan Mravac, Boris Pandža, Mensur Mujdža, Sejad Salihović, Muhamed Bešić i Haris Medunjanin.

Vedad Ibišević, napadaš Hoffenheima reprezentaciji će se priključiti sutra, a u nedjelju u Hercegovinu dolazi Edin Džeko, napadač Manchester Cityja i prva zvijezda našeg državnog tima. Ostali reprezentativci, koji imaju klupske obaveze ovog vikenda reprezentaciji će se priključiti u ponedjeljak.

Naši reprezentativci sutra i prekosutra trenirat će u Hrasnici sa početkom u 18 sati. U ponedjeljak će vjerovatno biti slobodan dan, a odlazak u Rumuniju planiran je 2. juna u deset sati, čarter letom sa Međunarodnog aerodrom Sarajevo. Bh. reprezentacija u Bukureštu će biti smještena u hotelu Crowne Plaza.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.