Olimpik Sarajevo

-A-
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la -A- » 08 apr 2011, 10:40

Esii TM87 je napisao/la:
-A- je napisao/la:Juecer sam kao primjetio dok sam vozio da se postavljaju stolice.
Jesam sta fulio jer nisam fino vidio sumrak je bio :mrgreen:
Plave i Crvene :lol:
Svijetlo plave stolice i crvena slova :shock: jesam dobro vidio?

Sta ono treba da pise na tribini?

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 08 apr 2011, 10:42

Ne znam i ja iz auta maloprije vidio...
1921-2011

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 08 apr 2011, 11:09

VELEZDOGROBA je napisao/la:Upamtite ovo
Olimpic ce se raspast
koliko je grcic ulozio para kup mu bila jeina nada da ce se izrefat kroz europu sad osta bez europe
znaci pare bacene uz vjetar
Vidi se da ne poznajes dobro gospodina Gracica i slicno, vjeruj mi prije ce se Velez ugasiti nego sto ce se Olimpic rasprasti,nije on covjek koji nema strpljenja i slicno, da je htio napustiti ovaj klub ne bi ga ni uzimao tako da ne lupas jer nema potrebe ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 08 apr 2011, 11:16

-A- je napisao/la:Polufinale KUPa.

E hebi ga stvarno,svaka cast svemu...ali sta vrijede svi novci ovoga svijeta,pa taman da ih ima k'o Abramovic,kada me na polufinalu kupa ovo bude sve od "navijaca".

Tuzno,samo ne znam kako Gracic ne vidi uzaludnost ulaganja u ovaj projekat.

slika
I to i ti "navijaci" koji dolaze na njihove utakmice su su tajkunovi prijatelji, "kolege po zanatu", njihova djeca, kao i placenici, odnosno ljudi koji dolaze na njihove utakmice zato sto im je placeno da dodju. Ovo je provjerena i 100% tacna informacija vezana za placanje da dodju na utakmicu.
Ali, neka ih u ligi, ovako kad zatreba Zelji i Sarajevu bodova sa "gostujuceg terena" 8-) :lol:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 apr 2011, 11:27

Zali boze para ulozenih u ovaj kvazi klub . Kad tad ce ih stici sudbina dzerzeleza,brotnja,posusja,zepca,ljubuskog.....

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 08 apr 2011, 11:28

sto vise sarajevskih klubova u ligi, to bolje ;)

imamo sada 4, nadam se da ce sask napredak ili famos iz vojkovica imati priliku uci u premijer ligu...

pa da budemo ko engleska liga... pola ligasa iz londona 8-)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 08 apr 2011, 11:47

Ne mogu da vjerujem da jos uvije ima onih koji vjeruju u sposobnost Gracica i sumnjaju u to da od Olimpica nece napraviti dobar klub ... ;)

Ja bi iskreno pozelio ovakvog covjeka na celu svakog kluba, a ne sikirajte se vi za njega ima on sponzore i sve ostalo mnogo bolje od 90% klubova u ligi i slicno ... igracima osigurane redove plate itd ... primjeti se doza zavidnosti kod nekih !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 08 apr 2011, 14:05

scorpion je napisao/la:
-A- je napisao/la:Polufinale KUPa.

E hebi ga stvarno,svaka cast svemu...ali sta vrijede svi novci ovoga svijeta,pa taman da ih ima k'o Abramovic,kada me na polufinalu kupa ovo bude sve od "navijaca".

Tuzno,samo ne znam kako Gracic ne vidi uzaludnost ulaganja u ovaj projekat.

slika
I to i ti "navijaci" koji dolaze na njihove utakmice su su tajkunovi prijatelji, "kolege po zanatu", njihova djeca, kao i placenici, odnosno ljudi koji dolaze na njihove utakmice zato sto im je placeno da dodju. Ovo je provjerena i 100% tacna informacija vezana za placanje da dodju na utakmicu.
Ali, neka ih u ligi, ovako kad zatreba Zelji i Sarajevu bodova sa "gostujuceg terena" 8-) :lol:
Dobri su, vidis da ih slijeduju i kospe gratis, ubise se jeduci :D
Cuva Bog Zelju svog!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 08 apr 2011, 16:49

Samo F.K.S !! je napisao/la:Zali boze para ulozenih u ovaj kvazi klub . Kad tad ce ih stici sudbina dzerzeleza,brotnja,posusja,zepca,ljubuskog.....

Tuga nas uzme kada vidimo kako razmisljate.
Stadion ce biti nas medju ljepsim u BIH,licencu glat dobijamo,igraci nam sa osmijehom na teren izlaze,sanse za evropu realne da budemo ispred vas.Imamo sve sto vi nemate a nemojte nam vi davati podrsku :D nismo tako brzi kao vasi igraci i UO :D
Jasno da jasnije ne moze biti vi ste na dnu i ne mozete dalje, sadasnjost vam buducnost salje u proslost.
Okrutno ali tako je.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 apr 2011, 16:56

herbion je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Zali boze para ulozenih u ovaj kvazi klub . Kad tad ce ih stici sudbina dzerzeleza,brotnja,posusja,zepca,ljubuskog.....

Stadion ce biti nas medju ljepsim u BIH,licencu glat dobijamo,igraci nam sa osmijehom na teren izlaze,sanse za evropu realne da budemo ispred vas.Imamo sve sto vi nemate a nemojte nam vi davati podrsku :D nismo tako brzi kao vasi igraci i UO :D
Jasno da jasnije ne moze biti vi ste na dnu i ne mozete dalje, sadasnjost vam buducnost salje u proslost.
Okrutno ali tako je.
Oni ti ga puse NIJAZEEEEEEEEEEEEEE :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 apr 2011, 17:34

Vidio sam da su radili nesto na stadionu kad sam prolazi (tramvaj) vidio sam da su ili postavili stolice ili obojili jedan dio tribine u neke sarene boje xD

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 apr 2011, 18:08

Samo F.K.S !! je napisao/la:Vidio sam da su radili nesto na stadionu kad sam prolazi (tramvaj) vidio sam da su ili postavili stolice ili obojili jedan dio tribine u neke sarene boje xD
Pa klub za siroke narodne mase :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 apr 2011, 21:10

tm84 je napisao/la:sto vise sarajevskih klubova u ligi, to bolje ;)

imamo sada 4, nadam se da ce sask napredak ili famos iz vojkovica imati priliku uci u premijer ligu...

pa da budemo ko engleska liga... pola ligasa iz londona 8-)
Nije to toliko zanimljivo a i nema kvaliteta kada ulaze klubovi iz glavnog grada u ovome slucaju Sarajeva u PL,jer nema dovoljno finansijskog pomaganja od strane samoga kantona prema klubovima i uglavnom se koncentrise na 1-2 kluba(Sarajevo,Zeljo),te jedan koji ima znatno manja primanja,dok ovi ostali dobijaju to na kasicicu.
Znam iz primera Beograda koji je finansijski jaci od Sarajeva,i koji ima vece prostorno uredjenje,te populaciju,ali mi trenutno imamo 6 klubova u ligi,jedan ispada ali odmah i ulazi jedan tako da opet imamo 6 klubova.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 apr 2011, 01:13

Mi navijamo za OLIMPIC i volimo prijesednika NIJAZA don GRACICA ,,,,,,,

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 09 apr 2011, 01:25

Zanima me kad je Olimpic osnovan i jel oduvijek bio OlimpiC ili je nekad prije bio OlimpiK???
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 09 apr 2011, 01:26

Chelsea_CBH je napisao/la:Zanima me kad je Olimpic osnovan i jel oduvijek bio OlimpiC ili je nekad prije bio OlimpiK???
jesi se ti juce rodio ? :D
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 09 apr 2011, 01:28

Giallorossi je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Zanima me kad je Olimpic osnovan i jel oduvijek bio OlimpiC ili je nekad prije bio OlimpiK???
Ne,ali nisam Sarajlija i ne poznajem lokalne klubove u SA.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 09 apr 2011, 01:36

Chelsea_CBH je napisao/la:
Giallorossi je napisao/la:
Ne,ali nisam Sarajlija i ne poznajem lokalne klubove u SA.
oke.

Olimpic je osnovan 1993 godine .. a naziv imena je promjenio u jesenjem djelu proslog sampionata cini mi se nisam siguran ;)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 09 apr 2011, 11:46

herbion je napisao/la:

Okrutno ali tako je.

ovo vi nikad imati necete tako da ne lupas bezze, a za ove igrace i osmjeh ponavljam ti ovo je mali grad sve se sazna jako brzo i prije nego sto je tvoj vrli predsjednik marsalao na treningu u makijatu je vec preprican monolog, a da ne pricam dalje o platama, ratama i ostalom zato bolje suti i ne lupetaj popusio ti je predsjednik i sad gotovo sutite i trpite

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 apr 2011, 12:44

hordas'87 je napisao/la:
herbion je napisao/la:

Okrutno ali tako je.

ovo vi nikad imati necete tako da ne lupas bezze, a za ove igrace i osmjeh ponavljam ti ovo je mali grad sve se sazna jako brzo i prije nego sto je tvoj vrli predsjednik marsalao na treningu u makijatu je vec preprican monolog, a da ne pricam dalje o platama, ratama i ostalom zato bolje suti i ne lupetaj popusio ti je predsjednik i sad gotovo sutite i trpite
Ne BUDALLLI i nemoj pisat gluposti jer je OLIMPIC kliub za primer ostalima u cijeloj BOSNI I HERCEGOVINI a zato je najzasluzniji Nijaz don Gracic i vecina klubova masta da ima takvog prijesednika---HVALA

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.