Svijetlo plave stolice i crvena slovaEsii TM87 je napisao/la:Plave i Crvene-A- je napisao/la:Juecer sam kao primjetio dok sam vozio da se postavljaju stolice.
Jesam sta fulio jer nisam fino vidio sumrak je bio

Sta ono treba da pise na tribini?
Svijetlo plave stolice i crvena slovaEsii TM87 je napisao/la:Plave i Crvene-A- je napisao/la:Juecer sam kao primjetio dok sam vozio da se postavljaju stolice.
Jesam sta fulio jer nisam fino vidio sumrak je bio
Vidi se da ne poznajes dobro gospodina Gracica i slicno, vjeruj mi prije ce se Velez ugasiti nego sto ce se Olimpic rasprasti,nije on covjek koji nema strpljenja i slicno, da je htio napustiti ovaj klub ne bi ga ni uzimao tako da ne lupas jer nema potrebe ...VELEZDOGROBA je napisao/la:Upamtite ovo
Olimpic ce se raspast
koliko je grcic ulozio para kup mu bila jeina nada da ce se izrefat kroz europu sad osta bez europe
znaci pare bacene uz vjetar
I to i ti "navijaci" koji dolaze na njihove utakmice su su tajkunovi prijatelji, "kolege po zanatu", njihova djeca, kao i placenici, odnosno ljudi koji dolaze na njihove utakmice zato sto im je placeno da dodju. Ovo je provjerena i 100% tacna informacija vezana za placanje da dodju na utakmicu.
Dobri su, vidis da ih slijeduju i kospe gratis, ubise se jeduciscorpion je napisao/la:I to i ti "navijaci" koji dolaze na njihove utakmice su su tajkunovi prijatelji, "kolege po zanatu", njihova djeca, kao i placenici, odnosno ljudi koji dolaze na njihove utakmice zato sto im je placeno da dodju. Ovo je provjerena i 100% tacna informacija vezana za placanje da dodju na utakmicu.
Ali, neka ih u ligi, ovako kad zatreba Zelji i Sarajevu bodova sa "gostujuceg terena"![]()
Samo F.K.S !! je napisao/la:Zali boze para ulozenih u ovaj kvazi klub . Kad tad ce ih stici sudbina dzerzeleza,brotnja,posusja,zepca,ljubuskog.....
Oni ti ga puse NIJAZEEEEEEEEEEEEEEherbion je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Zali boze para ulozenih u ovaj kvazi klub . Kad tad ce ih stici sudbina dzerzeleza,brotnja,posusja,zepca,ljubuskog.....
Tuga nas uzme kada vidimo kako razmisljate.
Stadion ce biti nas medju ljepsim u BIH,licencu glat dobijamo,igraci nam sa osmijehom na teren izlaze,sanse za evropu realne da budemo ispred vas.Imamo sve sto vi nemate a nemojte nam vi davati podrskunismo tako brzi kao vasi igraci i UO
![]()
Jasno da jasnije ne moze biti vi ste na dnu i ne mozete dalje, sadasnjost vam buducnost salje u proslost.
Okrutno ali tako je.
Pa klub za siroke narodne maseSamo F.K.S !! je napisao/la:Vidio sam da su radili nesto na stadionu kad sam prolazi (tramvaj) vidio sam da su ili postavili stolice ili obojili jedan dio tribine u neke sarene boje xD
Nije to toliko zanimljivo a i nema kvaliteta kada ulaze klubovi iz glavnog grada u ovome slucaju Sarajeva u PL,jer nema dovoljno finansijskog pomaganja od strane samoga kantona prema klubovima i uglavnom se koncentrise na 1-2 kluba(Sarajevo,Zeljo),te jedan koji ima znatno manja primanja,dok ovi ostali dobijaju to na kasicicu.tm84 je napisao/la:sto vise sarajevskih klubova u ligi, to bolje![]()
imamo sada 4, nadam se da ce sask napredak ili famos iz vojkovica imati priliku uci u premijer ligu...
pa da budemo ko engleska liga... pola ligasa iz londona
Mi navijamo za OLIMPIC i volimo prijesednika NIJAZA don GRACICA ,,,,,,,Samo F.K.S !! je napisao/la:Zali boze para ulozenih u ovaj kvazi klub . Kad tad ce ih stici sudbina dzerzeleza,brotnja,posusja,zepca,ljubuskog.....
jesi se ti juce rodio ?Chelsea_CBH je napisao/la:Zanima me kad je Olimpic osnovan i jel oduvijek bio OlimpiC ili je nekad prije bio OlimpiK???
Ne,ali nisam Sarajlija i ne poznajem lokalne klubove u SA.Giallorossi je napisao/la:jesi se ti juce rodio ?Chelsea_CBH je napisao/la:Zanima me kad je Olimpic osnovan i jel oduvijek bio OlimpiC ili je nekad prije bio OlimpiK???
oke.Chelsea_CBH je napisao/la:Ne,ali nisam Sarajlija i ne poznajem lokalne klubove u SA.Giallorossi je napisao/la:jesi se ti juce rodio ?Chelsea_CBH je napisao/la:Zanima me kad je Olimpic osnovan i jel oduvijek bio OlimpiC ili je nekad prije bio OlimpiK???
herbion je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Zali boze para ulozenih u ovaj kvazi klub . Kad tad ce ih stici sudbina dzerzeleza,brotnja,posusja,zepca,ljubuskog.....
Stadion ce biti nas medju ljepsim u BIH,licencu glat dobijamo,igraci nam sa osmijehom na teren izlaze,sanse za evropu realne da budemo ispred vas.Imamo sve sto vi nemate a nemojte nam vi davati podrskunismo tako brzi kao vasi igraci i UO
![]()
Jasno da jasnije ne moze biti vi ste na dnu i ne mozete dalje, sadasnjost vam buducnost salje u proslost.
Okrutno ali tako je.
Ne BUDALLLI i nemoj pisat gluposti jer je OLIMPIC kliub za primer ostalima u cijeloj BOSNI I HERCEGOVINI a zato je najzasluzniji Nijaz don Gracic i vecina klubova masta da ima takvog prijesednika---HVALAhordas'87 je napisao/la:herbion je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Zali boze para ulozenih u ovaj kvazi klub . Kad tad ce ih stici sudbina dzerzeleza,brotnja,posusja,zepca,ljubuskog.....
![]()
Okrutno ali tako je.
ovo vi nikad imati necete tako da ne lupas bezze, a za ove igrace i osmjeh ponavljam ti ovo je mali grad sve se sazna jako brzo i prije nego sto je tvoj vrli predsjednik marsalao na treningu u makijatu je vec preprican monolog, a da ne pricam dalje o platama, ratama i ostalom zato bolje suti i ne lupetaj popusio ti je predsjednik i sad gotovo sutite i trpite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.