I treba....bolje da nikako nismo ni ulazili...žali Bože para i živacapadobranac1978 je napisao/la:jos par kola i ova tema ce nestati i ko zna da li ce ikad biti vise pod nazivom PREMIJER LIGA

I treba....bolje da nikako nismo ni ulazili...žali Bože para i živacapadobranac1978 je napisao/la:jos par kola i ova tema ce nestati i ko zna da li ce ikad biti vise pod nazivom PREMIJER LIGA
ComyZV je napisao/la:Galin je odlepršao dobio je otkaz ne brinite se....jeste da ovome sto cu sad reci nije mjesto na forumu al sta sad....Cisto da se zna da je prodata utakmica...provjereno 100%
' $ ? " " ?,? оно % " ' је $ је & на $ ? 1.02drinin vuk je napisao/la:Евро.kamiondzija je napisao/la:$ овај ? ? право.
" ? " " '.![]()
![]()
![]()
' " ' ? % " ? $ " пао " & ?,' % ? $ " " ? у &,& не ' % & ?. - " " се " на 0.
& & је & је,& " & утјеха у ' $ $ је $ $ $ ". $ ? " " у $,$ је " " & $ " за старог гвожђа,$ " " је ? & ',$ је $ $ $ " $ " у ".На & & " пропаст ",ја " на " " $ & " - & $.drinin vuk je napisao/la:" ' све је то јасно,$ се не / ? $ " оног ' " ? све се ?," је $ паре " " $ знања $ се $ & % ? $ & у " ",е $ је наравно ? " & - насјест.
Прво $ $,$ се $ је ? &,$ су ? ? " &,$ - % ? " % ? " " &,$ се зна " оно р,$ се " " & нег ".padobranac1978 je napisao/la:ali zato svlacionice gore izgledaju nego one u Fukushimi poslije cunamija
vas boli briga vi ste sigurni ..nigdje ne idete ahhahahakamiondzija je napisao/la:$ & " ? ". $ су " & & " јасне,зато вас $ $ $ $ ".
Ma kad bi culi sve detalje oko prodaje,to bi bio cirkus...ma galin dobio otkaz,al' kaže ne idem još iz Zvornika dok me ne isplate,tako da će se načekatidrinin vuk je napisao/la:ComyZV je napisao/la:Galin je odlepršao dobio je otkaz ne brinite se....jeste da ovome sto cu sad reci nije mjesto na forumu al sta sad....Cisto da se zna da je prodata utakmica...provjereno 100%
" ' то ' ,' на $![]()
![]()
? за ову " & ?,? је за ",$ се $ - " ' у & " ? & га " " -.
kamiondzija je napisao/la:$ & " ? ". $ су " & & " јасне,зато вас $ $ $ $ ".
padobranac1978 je napisao/la:vidi ovo čiko,ali ako je to vadiona da se ne moze ocistiti "hala" sto bi se reklo onda nemam rijeci...haj mi reci ovo,dali bi kuci gledao onakvu "halu" pola godine?
mma_hz je napisao/la:vas boli briga vi ste sigurni ..nigdje ne idete ahhahahakamiondzija je napisao/la:$ & " ? ". $ су " & & " јасне,зато вас $ $ $ $ ".![]()
![]()
padobranac1978 je napisao/la:vidi ovo čiko,ali ak oje to vadiona da se ne moze ocistiti "hala" sto bi se reklo onda nemam rijeci...haj mi reci ovo,dali bi kuci gledao onakvu "halu" pola godine?
ComyZV je napisao/la:nznm stvarno,ali ovi iz kluba kako su počeli na kraju će Tica,Slavoljub(bivsi ekonom),brko(bivsi ekonom),joja(ekonom jardana),rade vukic,miladin ristic,mico jevtic i ostali da cine prvih 11.....prodali 3 boda,leotar im platio hranu i smjestaj za rezultat 1:0...
**** ti fudbal ...
ma nacicu ja vremena za Zvornika ehehhe i to ubrzo a ti ces u capital city Rajvosa doc al malo morgen ehhehe mislim da pratis svoj klub naravno...kamiondzija je napisao/la:mma_hz je napisao/la:vas boli briga vi ste sigurni ..nigdje ne idete ahhahahakamiondzija je napisao/la:$ & " ? ". $ су " & & " јасне,зато вас $ $ $ $ ".![]()
![]()
Не " " % " % $ $ " $ на " у ",? " тога наравно % " оцјене " " " " $ у " не " ' ?.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.