hvala brate , nadam se da ce raditdr.van nostrand je napisao/la:Format Factory
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
- zivojinmiric
pomoć!!!!!! formatirao laptop (msi cx500) i sada nit imam nit mogu(znam) skinuti drivere za kameru. nikako mi je ne očitaje bilo kako da je tražim. zna li itko riješenje problema ili možda neki link sa instalacijom kamere.
Skini Driver Finder ili Driver Checker (preporucujem ti ovaj drugi, ja ga koristim meni je super ), on će ti prvo detektovati sav hardver na laptopu, onda naci drivere i skinuti te instalirati za tebe, naravno gledaj da bude krekovan ili da ima krek, jer ako skines neki trial neće ti htjel skinut, potrazi na torent sajtovima, najlakse ti je tako.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Preko torrenta skinite i uživajte.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- moustapha
- Kontakt:
Ako si instalirao Win7, drivere imas sa sistemom. Ono sto mozes uraditi je da skines aplikaiju za kameru sa oficijlene stranice. http://www.msi.com/service/download/utility-11955.htmlzivojinmiric je napisao/la:pomoć!!!!!! formatirao laptop (msi cx500) i sada nit imam nit mogu(znam) skinuti drivere za kameru. nikako mi je ne očitaje bilo kako da je tražim. zna li itko riješenje problema ili možda neki link sa instalacijom kamere.
Inace sve drivere za taj laptop mozes naci ovdje.
#divovi
- Unknown Genius
- Kontakt:
Zadnjih par dana računar mi odjednom se zaledi, i jedina opcija mi je restart. Večeras se to dešava svakih cca. 30 minuta, jednostavno sve stane. Jedino mi je uključen Turbo Pascal pa ne vjerujem da se preoptereti centralna...
Ne osjeti se ni da se centralna zagrijala puno, a i redovno je čistim i održavam, stvarno ne znam do čega bi moglo biti...
Ne osjeti se ni da se centralna zagrijala puno, a i redovno je čistim i održavam, stvarno ne znam do čega bi moglo biti...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
formatirajUnknown Genius je napisao/la:Zadnjih par dana računar mi odjednom se zaledi, i jedina opcija mi je restart. Večeras se to dešava svakih cca. 30 minuta, jednostavno sve stane. Jedino mi je uključen Turbo Pascal pa ne vjerujem da se preoptereti centralna...

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- el-fighter
- Kontakt:
Zna li neko gdje mogu naci license key za program "Recover my files v4.9.4 (1343)". Guglam vec par sati i stalno traze da se registrujem ili slicno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- moustapha
- Kontakt:
- el-fighter
- Kontakt:
I skinuo sam crack zajedno sa programom, ali poslije instalacije nisam crack-ovao, a i nije trazilo prilikom otvaranja programa. Program je radio skoro cijeli dan i kada je trebalo da vratim datoteke, trazio mi je license key. Sada probam da crack-ujem, ali pise da program mora biti zatvoren? Da li ce license key automatski biti upisan, ako crack-ujem program?moustapha je napisao/la:Skini program ponovo zajedno sa crackom. Imas na torrentu linkova.
Za to ti i sluzi crack.el-fighter je napisao/la:I skinuo sam crack zajedno sa programom, ali poslije instalacije nisam crack-ovao, a i nije trazilo prilikom otvaranja programa. Program je radio skoro cijeli dan i kada je trebalo da vratim datoteke, trazio mi je license key. Sada probam da crack-ujem, ali pise da program mora biti zatvoren? Da li ce license key automatski biti upisan, ako crack-ujem program?moustapha je napisao/la:Skini program ponovo zajedno sa crackom. Imas na torrentu linkova.
Zatvoris program, crackujes i onda radi normalno.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- el-fighter
- Kontakt:
Hvala na savjetima.Soni je napisao/la:Za to ti i sluzi crack.el-fighter je napisao/la:I skinuo sam crack zajedno sa programom, ali poslije instalacije nisam crack-ovao, a i nije trazilo prilikom otvaranja programa. Program je radio skoro cijeli dan i kada je trebalo da vratim datoteke, trazio mi je license key. Sada probam da crack-ujem, ali pise da program mora biti zatvoren? Da li ce license key automatski biti upisan, ako crack-ujem program?moustapha je napisao/la:Skini program ponovo zajedno sa crackom. Imas na torrentu linkova.
Zatvoris program, crackujes i onda radi normalno.
- harebianconero
- Kontakt:
Jedan film nikako ne mogu da obrišem sa PC-a, ovo mi pokazuje.

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- Unknown Genius
- Kontakt:
Pokreni računar u safe modu i obriši onda.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- harebianconero
- Kontakt:
Uspio, hvala ti.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Opet mi streamovi u Full Screenu rade kao Slow motion.Ali jbt sada se ne secam kako sam to prosli put napravio.
Zna li neko sta da cinim.Kada rade na standardu ide sasvim normalno,ali Full Screen ocajan.

Zna li neko sta da cinim.Kada rade na standardu ide sasvim normalno,ali Full Screen ocajan.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Donnie Darko
- Kontakt:
Znaci presao na Ultru, po prvi put u zivotu. Zamolio bih neku dobru dusu da mi objasni kako da omogucim internet. 

pošalji PRIJAVA (sve velikim slovima) na 061 1100, onda će ti iz Telecoma poslati podatke koje im trebaš poslati, pošalji ih na taj isti broj i porukama ćeš dobiti konfiguracije Interneta za tvoj mobitel, ti prihvati poruke i nisam siguran moraš li restartovati
mobitel, napisaće ti i to i kad sve to završi, piči 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Na 2 nova mobitela sam morao sam ručno štimati postavke, to preko porukica neće pa neće 

- Donnie Darko
- Kontakt:
hvala puno.anonimni je napisao/la:pošalji PRIJAVA (sve velikim slovima) na 061 1100, onda će ti iz Telecoma poslati podatke koje im trebaš poslati, pošalji ih na taj isti broj i porukama ćeš dobiti konfiguracije Interneta za tvoj mobitel, ti prihvati poruke i nisam siguran moraš li restartovatimobitel, napisaće ti i to i kad sve to završi, piči
btw. tek sad vidim da sam totalno fulao temu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.