FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: F.K.Buducnost Banovici
halilovic danas na prozivci u zvijezdi
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
koliko si siguran ??altai je napisao/la:halilovic danas na prozivci u zvijezdi
1947!
potpiso danas tako kazuLjumani_Banovici je napisao/la:koliko si siguran ??altai je napisao/la:halilovic danas na prozivci u zvijezdi
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ja sam danas cuo da nece ici iz Buducnosti, ali ako ti kazes da je bio na probi, onda ce mozda i da ide . Neka mu je sa srecom i da dodam da Zvijezda nije pogrijesila sto se tice njega, uvjerit ce te se kada pocne sezona kakav je on igrac.altai je napisao/la:potpiso danas tako kazuLjumani_Banovici je napisao/la:koliko si siguran ??altai je napisao/la:halilovic danas na prozivci u zvijezdi
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Ma nista cudno.Polako,ali sigurno sve vise tonemo.
Jedan po jedan igraci odlaze,a niko ne dolazi.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ja cuo da se vraca Elsoneutralan__ je napisao/la:Ma nista cudno.Polako,ali sigurno sve vise tonemo.

1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Samo da spomenem neke igrače koji su prosli ovaj klub i koji su PUŠTENi kao slobodni !
Emir Spahić, Edin Višća, Alen Mešanović, Admir Aganović, Semir Štilić, Eldar Ikanović, Denis Mujkić ovo su NEKI koji se još uvijek bave nogometom a evo i njih nekoliko koji su ostali upamceni u historiji kluba Edin Mehmedović, - Kamberović, Munever Rizvić, Slobodan Halilović, Ismet Štilić, Vedran Bojić, Almir Husanović, Samid Suljić, Ibrahim Mujkić (golman koji je još među svjetskim golmanima sto se tiče rekordnog vremena bez primljenog gola) ... da ne idemo dalje upoznati ste vecinom
Emir Spahić, Edin Višća, Alen Mešanović, Admir Aganović, Semir Štilić, Eldar Ikanović, Denis Mujkić ovo su NEKI koji se još uvijek bave nogometom a evo i njih nekoliko koji su ostali upamceni u historiji kluba Edin Mehmedović, - Kamberović, Munever Rizvić, Slobodan Halilović, Ismet Štilić, Vedran Bojić, Almir Husanović, Samid Suljić, Ibrahim Mujkić (golman koji je još među svjetskim golmanima sto se tiče rekordnog vremena bez primljenog gola) ... da ne idemo dalje upoznati ste vecinom
1947!
koji Elso???Ljumani_Banovici je napisao/la:ja cuo da se vraca Elsoneutralan__ je napisao/la:Ma nista cudno.Polako,ali sigurno sve vise tonemo.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
sto je bio kod vassony_91 je napisao/la:koji Elso???Ljumani_Banovici je napisao/la:ja cuo da se vraca Elsoneutralan__ je napisao/la:Ma nista cudno.Polako,ali sigurno sve vise tonemo.
1947!
gdje je bio on u protekloj sezoni, jel u Vrani?Ljumani_Banovici je napisao/la:sto je bio kod vassony_91 je napisao/la:koji Elso???Ljumani_Banovici je napisao/la: ja cuo da se vraca Elso
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
jest ..sony_91 je napisao/la:
gdje je bio on u protekloj sezoni, jel u Vrani?
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
I on od Prve lige do Kantonalne.Ljumani_Banovici je napisao/la:jest ..sony_91 je napisao/la:
gdje je bio on u protekloj sezoni, jel u Vrani?

Nego sta je sa Hadzicem,jel se oporavio,hocel pocet igrati ?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ja ga cesto vidjam u gradu, sa ostalim igracima .. a da li ce igrati neznamneutralan__ je napisao/la:I on od Prve lige do Kantonalne.Ljumani_Banovici je napisao/la:jest ..sony_91 je napisao/la:
gdje je bio on u protekloj sezoni, jel u Vrani?![]()
Nego sta je sa Hadzicem,jel se oporavio,hocel pocet igrati ?

1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Ma i ja ga vidjam po gradu,ali ga ne vidjam na treninzima.
Kad je prozivka ?

Kad je prozivka ?
-
- Kontakt:
Prozivka danas bila.....
- neutralan__
- Kontakt:
Imal kakvih novih lica ?Hodza_manLju je napisao/la:Prozivka danas bila.....
- L' Imperator
- Kontakt:
Neutralni
ima l' sta novo?? kako to odjednom prozivka odrzana, niko nije ni znao? :]

#samoRudar #zauvijek
- neutralan__
- Kontakt:
Kako idu dani sve gore,na zalost.L' Imperator je napisao/la:Neutralniima l' sta novo?? kako to odjednom prozivka odrzana, niko nije ni znao? :]

Nisam znao da je danas prozivka,isao sam 7 dana za redom u klub da vidim,ali nikoga nije bilo i eto danas nisam otisao.
Za sve ostalo pitaj @Hodza_manLju on je upuceniji.Bio je na prozivci pa ti moze reci kakvo je stanje.
-
- Kontakt:
Pa mozda si bio kad je bila prozivka ...samo nisi znao jer gotov nikog nije bilo...hahhahaneutralan__ je napisao/la:Kako idu dani sve gore,na zalost.L' Imperator je napisao/la:Neutralniima l' sta novo?? kako to odjednom prozivka odrzana, niko nije ni znao? :]
![]()
Nisam znao da je danas prozivka,isao sam 7 dana za redom u klub da vidim,ali nikoga nije bilo i eto danas nisam otisao.
Za sve ostalo pitaj @Hodza_manLju on je upuceniji.Bio je na prozivci pa ti moze reci kakvo je stanje.
- neutralan__
- Kontakt:
Hahahahaha moguće.Hodza_manLju je napisao/la:Pa mozda si bio kad je bila prozivka ...samo nisi znao jer gotov nikog nije bilo...hahhahaneutralan__ je napisao/la:Kako idu dani sve gore,na zalost.L' Imperator je napisao/la:Neutralniima l' sta novo?? kako to odjednom prozivka odrzana, niko nije ni znao? :]
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.