Nema na cemuX31987 je napisao/la:Hvala brateeeeMomciluk je napisao/la:[
Pa to ja ta ista postava, pametnjakovicu nema sanse da Zuka igra DM a da ce Vranjes igrati na DM moze samo budala izjavit

Pa stvarno to mi nema smisla nikako

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nema na cemuX31987 je napisao/la:Hvala brateeeeMomciluk je napisao/la:[
Pa to ja ta ista postava, pametnjakovicu nema sanse da Zuka igra DM a da ce Vranjes igrati na DM moze samo budala izjavit
Rekao bih prije 4-2-3-1esprit24 je napisao/la:Ne rezultatima 3-2-3-1 sa ogijem i medom na dmf-u
Jel to spaha vec dobio crveni u svlacioniciesprit24 je napisao/la:Ne rezultatima 3-2-3-1 sa ogijem i medom na dmf-u
Vezni red katastrofa. Trebalo je tehničare ubaciti ovdje. U ovoj ekipi su to samo Medo , Pjana i Spaha tu i tamo. Pjana povedi nas generale!Asteriks je napisao/la:
Kako god, samo neka se cuvaju kontri.
Moze Ogi dosta toga razbiti.
Svaka cast Safetu cuvao je novac za druge stvari da se ne rasipaju uzaludno kriza jekokakolas je napisao/la:SAFET SUŠIĆ, septembar 2014: "Mene Kipar puno ne interesuje. Čak nisam poslao ni saradnike da ih gledaju..."
MEHMED BAŽDAREVIĆ, oktobar 2015: "Gledali smo ih, znamo ih, pratili smo njihove utakmice i sve ćemo učiniti da ne prepustimo ništa slučaju..."
Upravo zbog toga i msm da ce ipak on biti taj tandem sa Pjanom, a mozda Medo iznad, ko zna.jer je Zukanovic igrao u Belgiji zadnjeg veznog ako se ne varam.