PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Nemoj da uporedjujemo nasu posjetu protiv mladosti s ovom vasom..DenchiNL je napisao/la:al vazda oni poređenja imaju ono da zaplačeš od idiotizma, ne smije poredit naše gostovanje u Zenici jer nema svrhe, nego poredi posjetu protiv mladosti
mi vec svrsili...sad vasi trpaju za posjetuPipiDugaCarapa je napisao/la:Evo, svukao sam gaće, trpajte i vraćajte za sve.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Šta je smiješno debilu?MosaaRajvosa je napisao/la:
Hahhahahahahahahah
Hhahahahahhahahah
![]()
![]()
![]()
![]()
Čovjek je htio prikazati kako mu je bilo kada je saznao da mu je preminula kolegica, ponavljam preminula, a ti zbijaš šale bez ikakvog povoda, ali ne čudim se jer očito ne znaš za preneseno značenje.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nisam upratio da nas neko natamburaRinuka je napisao/la:sramota titam..let3 je napisao/la: Cak ih se 100 skupilo na sjeveru![]()
![]()
Golemo.
ali vas je kod hakale bilo 200, pa vas 30 njihovih natamburase..bolje da ste kjosevskog poveli na tribinu, bar nebi dobili batine..ovako i batine i poraz na terenu, plus kazne koje ce tek uslijediti

-
- Kontakt:
Steta sto nam je savez glup i sto ce prelako preci preko ovoga
ovo je sramota za glavni grad, za cijelu ligu... Na kraju ce ispasti da oni uopste nisu krivi za ovo... FUJ 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kupi i ti stolicu za evropsku Grbavicu, slijedeće godine.Rinuka je napisao/la:mi vec svrsili...sad vasi trpaju za posjetuPipiDugaCarapa je napisao/la:Evo, svukao sam gaće, trpajte i vraćajte za sve.![]()
![]()

Naravno da nismo krivi, sve je bilo u duhu fer pleja.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Steta sto nam je savez glup i sto ce prelako preci preko ovogaovo je sramota za glavni grad, za cijelu ligu... Na kraju ce ispasti da oni uopste nisu krivi za ovo... FUJ
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ma vozdrica vozdrica, cickovo ulje kosica...Rokoko87 je napisao/la:
Šta je smiješno debilu?
Čovjek je htio prikazati kako mu je bilo kada je saznao da mu je preminula kolegica, ponavljam preminula, a ti zbijaš šale bez ikakvog povoda, ali ne čudim se jer očito ne znaš za preneseno značenje.
hahahahaha joj meraka zaspati veceras...a znati da ste vi pred srcani

Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Za Celik i Zenicu, za crno i crvenoo 

hjahahahahhaaha gasite se fukare
Zadnja izmjena: scooty11, dana/u 04 maj 2016, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
MIRZA RASCIC !
ne znam tacno, ali kruze neke price da su neki vasi napadnuti i dobili batine od ovih nadimljenihcikazubo je napisao/la:Nisam upratio da nas neko natamburaRinuka je napisao/la:sramota titam..let3 je napisao/la: Cak ih se 100 skupilo na sjeveru![]()
![]()
Golemo.
ali vas je kod hakale bilo 200, pa vas 30 njihovih natamburase..bolje da ste kjosevskog poveli na tribinu, bar nebi dobili batine..ovako i batine i poraz na terenu, plus kazne koje ce tek uslijediti

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Ne znam ko je koga tamburao, niti me to interesuje pravo da ti kažemRinuka je napisao/la:sramota titam..let3 je napisao/la: Cak ih se 100 skupilo na sjeveru![]()
![]()
Golemo.

ja sam veliki protivnik nasilja

Ali ova slika sjevera je najbolji pokazatelj gdje ste i šta ste

Koji debil, ne vjerujem.MosaaRajvosa je napisao/la:Ma vozdrica vozdrica, cickovo ulje kosica...Rokoko87 je napisao/la:
Šta je smiješno debilu?
hahahahaha joj meraka zaspati veceras...a znati da ste vi pred srcani![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Stanite, ko je to fukarama uzeo trans? 

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Jesu li im ovo fakat trans oteli?scooty11 je napisao/la:

Meni je samo krivo što naši igrači, kad su već ponijeli stolice, nisu oteli i kakav trans Robijašima, nakon što su ih zaganjali na njihovom terenu.

scooty11 je napisao/la:

Zezaš ?
scooty11 je napisao/la:
Fakat bi im bio sevap da se ugase. Ubijedljivo najadnija navijacka grupa

Hahahahahahahahah oj allahu oni zaganjali,a koga zivota ti dosli do zapada i nesto urlaju,kad su vidjeli da su pogrijesili povukli se i ponijeli par stolica za vasu EVROPSKU GRBAVICU,PUNU LETECIH MEDVJEDICA!PipiDugaCarapa je napisao/la:Jesu li im ovo fakat trans oteli?scooty11 je napisao/la:
hjahahahahhaaha gasite se fukare![]()
Meni je samo krivo što naši igrači, kad su već ponijeli stolice, nisu oteli i kakav trans Robijašima, nakon što su ih zaganjali na njihovom terenu.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:Koji debil, ne vjerujem.MosaaRajvosa je napisao/la:Ma vozdrica vozdrica, cickovo ulje kosica...Rokoko87 je napisao/la:
Šta je smiješno debilu?
hahahahaha joj meraka zaspati veceras...a znati da ste vi pred srcani![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Hajde uvijek ima opcija da se uzmu pare od Ljube, Selme Bajrami...Cuo sam da mozda i Saban dodje al trazi da se ipak postave stolice, da se nista ne obustavlja....

Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Igrači zajmili navijače, to se moze samo Robijašima desiti. Još ste bili brojčano nadmoćniji. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.