FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elddar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elddar » 19 maj 2010, 22:52

Devil je napisao/la:Steta momci,navijao sam za vas zbog caleta koji odavno navija za Zelju jos pre nego sto sam se ja rodio.Boriliste se ali niste uspeli.Prelosa igra u odbrani kostala vas je kupa,ono je jednostavno bilo na poluprofesionalnoj razini onakva igra u odbrani.Drugo poluvreme i onoliko prostora se moze opravdati idenjem na sve ili nista ali u prvom poluvremenu onoliko propusta se nije smelo dogoditi.
Onaj Visca je igracina,od njega ce biti odlican igrac kako samo decko igra pa to je tesko opisati,njemu je tek 20 godina je li tako i zasigurno je pred njim odlicna karijera.

p.s. Koliko sam video jutros ima posle na RTRS-u snimak tekme.
Mislim da je večeras prije svega bh fudbal pobijedio. Moram bit iskren, nakon 2 gola Želje u drugom poluvremenu mislio sam da ćemo još barem 2 uvaliti. Jači smo od Borca, i dalo se vidjeti da je Borac pao fizički zadnjih par minuta, očigledno je to bilo i u prvoj utakmici. Al eto uspjeli su se odbraniti i zasluženo uzeti trofej

P.S. poruči ćaletu da sačuva adrenalin za nedjelje :mrgreen:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 19 maj 2010, 22:52

vi stvarno ne uključujete opciju da je ovo namješteno...
budimo realni, Borcu kup, nama titula...
to se odavno zna :mrgreen: :mrgreen:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 19 maj 2010, 22:52

" $ % je napisao/la:$ $ пехара ?, $ је $ ", а $ 100% "...... :lol: :lol: :lol:
treba li se nasmijati?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 maj 2010, 22:54

Ako je neka utjeha, bar mi znamo kako je gubiti kup! 7 puta finalisti sedam puta gubili! bIO SAM UZ zELJU AL ETO! Opet vam cestitam!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 19 maj 2010, 22:54

misolino je napisao/la:Šta vam je ljudi?I ptice na grani znaju da je ovo sve dogovoreno u drugom dijelu sezone:Željo će osvojiti prvenstvo a Borac kup.Takođe dva kluba koja ispadaju su Modrića i Laktaši.Sve ovo se radi da se pokusaju smiriti incidenti na terenima i poboljsati kvalitet Premier lige BiH.Vidjeli ste da navijači Borca nisu pusteni na stadion dok nije izvedena himna BiH.Zasto?Mislim da je logično.Ali neka,ja bih volio da se jednog danauspostavi normalan dialog između gradova Sarajevo,Banja Luka,Mostar,Zenica,Tuzla...i dr.Sumnjam da će se to desiti u skorije vrijeme,ali neka,bolje i to nego da idemo unazad.
Ajd bogati zašto? Ko da bi se čuli njihovi zvižduci nasuprot 15000 grla.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

OSAge
Kontakt:

Post Postao/la OSAge » 19 maj 2010, 22:55

SAMPIONE SAMPIONE OLE OLE OLE!
Zeljeznicar za zivot cijeli! :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 maj 2010, 22:55

U ovom trenutku ce se pokazati pravi navijaci Zeljeznicara, i oni koji su samo tu zato sto je trenutno biti IN, a kad ne ide osuti paljubu po igracima i upravi. Zeljo je izgbio torfej pobjednika kupa, ali je pokazao da je sportska velicina, poraz su podnijeli momacki, a drago mi je takodjer sto su navijaci dokazali da su najbolji u ovoj drzavi, i kad smo bili na dnu nismo sebi dopustitli lukzuz kao oni beskucnici. I navijaci i igraci trebaju iz ovog izaci uzdignute glave, a siguran sam da ce nas sviju obradovati u Nedjelju navecer titulom prvaka BiH koju niko nije ocekivao ove sezone. Pravi i vjerni navijaci Zeljeznicara samo treba da se sjete gdje smo bili prethodnih godina i sve ce Vam biti jasno, a uvjeren sam da cemo svake naredne sezone sve vise i vise napradovati zahvaljujuci Amaru Osimu. Jos jednom veliko hvala prevenstveno upravi, zatim treneru Amaru Osimu, igracima na zalaganju i borbenosti i na kraju navijacima koji su pokazali koliko su veliki. Bit ce u Nedjelju bolje. Sada trebamo svi biti uz nas voljeni klub.

Cestitke Borcu na osvojenom kupu BiH, i naravno navijacima Sarajeva (cast izuzetcima).
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 19 maj 2010, 22:55

Hajde ba ne serite molim vas kanite se mahalski prica zar ono srce i suze i plac koji igraci ostave na terenu vrijedno toga fuj primitivizam zar sve mora bit stela zar ne moze nesto biti normalno budi covjek cestitaj nema veze.Tu je europa tu je una grbavica prokockali sansu ****
svoj ti pos'o !

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 19 maj 2010, 22:55

misolino je napisao/la:Šta vam je ljudi?I ptice na grani znaju da je ovo sve dogovoreno u drugom dijelu sezone:Željo će osvojiti prvenstvo a Borac kup.Takođe dva kluba koja ispadaju su Modrića i Laktaši.Sve ovo se radi da se pokusaju smiriti incidenti na terenima i poboljsati kvalitet Premier lige BiH.Vidjeli ste da navijači Borca nisu pusteni na stadion dok nije izvedena himna BiH.Zasto?Mislim da je logično.Ali neka,ja bih volio da se jednog danauspostavi normalan dialog između gradova Sarajevo,Banja Luka,Mostar,Zenica,Tuzla...i dr.Sumnjam da će se to desiti u skorije vrijeme,ali neka,bolje i to nego da idemo unazad.

Hajde idi jedi **** u halu, a ne na forumu ;)

Pun mi je **** ovih sa teorijama zavjere.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 maj 2010, 22:55

" $ % je napisao/la:$ $ пехара ?, $ је $ ", а $ 100% "...... :lol: :lol: :lol:
Idu dva navijaca Borca na utakmicu... jedan ode na gostovanje a drugi u Siroki... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 maj 2010, 22:56

Joj sto mrzim ove price dogoverno,pa dogovoreno.Pa ljudi da li vi shvatate da ovakva utakmica kao sto je bila veceras nemoze biti dogovorena.Dobro se zna kakve su dogovorene utakmice 1 prilika i gol i to je to.Ali ovde je bilo pregrst prililka.Drugo tim koji daje tekme ne napada citavo vreme kao sto je to Zeljo radeo.Da li klub koji prodaje tekme onoliko zeli pobedu kao Zeljo veceras?Kada se samo jos jednom pogleda tekma a nadam se da ce te je pogledati onda ce te i nakon ovoga sto sam vam ja rekao shvatiti da ova tekma jednostavno nije mogla biti namestena.

@Elddar brate sreca pa nemamo ja i on gledati prenos u nedelju inace bi devastirao stan ovako ostaje mu samo pregled ali tu su posledice manje. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 19 maj 2010, 22:57

huntelar je napisao/la:nek ste izgubili draze mi je nego milion da mi je neko dao nek su vas ljudi spustili tamo i gdje pripadate,a kad odete u europu bicete gori nego zrinjski prije par godina imate ekipu da odigrate npr. sa prvakom armenije 1:1 na grbavici.
mrš, idi jedi pitu od govana

misolino
Kontakt:

Post Postao/la misolino » 19 maj 2010, 22:57

Elddar je napisao/la:
Ajd bogati zašto? Ko da bi se čuli njihovi zvižduci nasuprot 15000 grla.
Pa da se ne dižu tenzije među navijačima.To se radi stalno,ko fol kasni autobus i drugi fazoni..
Robijaši - Zenica

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 19 maj 2010, 22:57

Srdjan_BL je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:jesi li odštampane majce "šampioni 2009/10"
http://img2.pict.com/32/59/44/3527113/0/21edtar.jpg

Slika govori 1000 rjeci ... Nikakve provokacije nisu ... Eto da podjelim sa vama kad je vec dosao do mene link :)
:D 8-)

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 19 maj 2010, 22:58

Utakmice kakvu smo večeras gledali, kod nas se samo gledaju na TV kad igraju neki evropski timovi. Željo je veliki. Borac je isto tako veliki klub. Pa ja nisam mogao vjerovati da se radi o dva BiH tima. Sudija momčina, svaka mu čast. Nije cjepkao utakmicu, dozvoljavao je muški fudbal i cijelu situaciju u potpunosti držao pod svojom kontrolom. Željini igrači i uprava mogu biti ponosni na navijače. Rijetki su klubovi koji imaju takvu publiku. Svaka vam čast. Željini navijači nemaju šta žaliti, nego ponosno gledati naprijed. Ovo je Željin početak. Možete misliti ako u ovom ritmu nastave i sljedeće godine šta bi sve mogli napraviti. A nije nemoguće. Budite ponosni bez obzira na bobu gorčine u ustima. Šampionska titula zna biti mehlem. Želim vam sve najbolje.
A đe da znam?!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 maj 2010, 22:58

Snimak u 23:35.

Nisam u životu vidio da onako jedan tim iz ničega povede sa 0:2. Peh nad pehovima, ali takav je život, fudbal.
Ostaje nam da se utješimo titulom prvaka! :mrgreen: 8-)

A razumijem pitare koji provociraju. Prvo su kontali da puste Borcu i da će nam o njima zavisiti titula. Ne samo da se to nije desilo, već smo im i Evropu uskratili. Razumijem ih potpuno!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 maj 2010, 22:59

Mi prvaci,Borac kup a pitari tuki za hou.

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 19 maj 2010, 23:01

Kako su ovi pitari napaćeni :lol: , pa boni , vi kad bi došli do polufinala kupa BIH , vi bi SVIJETLILI , a ovako blinkate koliko ste glopi . :lol: , a zeljo TITULA, NEDJELJA , ZNACI LOOOOOOOOMMMMMMMMMMMIIIIIII GAAAAAAAAAAAAA

BTW. jos jednom PITARI BLINKAJU KOLIKO SU GLUPI !

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 19 maj 2010, 23:02

Sta reci, prvo trebam pohvaliti atmosferu a i igrace koji su se borili na terenu svih 90 minuta, ovu atmosferu mozemo samo mi napraviti u cijeloj drzavi i niko vise tacka.Primili smo dva gola nemam rijeci, nije sad da glumim nesto ali ona su dva gola primljena veoma jeftino, nisam htio prije da pisem jer znam da bi me mnogi pljuvali ali evo sad cu mnogi igraci ne zazluzuju ni da sjede na klupi a kamoli da igraju u prvih 11, necu nikog da spominjem ali Amar dobro zna, svaka cast Amaru sto je s ovakvim igracima(cast izuzetcima) dosao do finala kupa i (korak) do titule, ali sam siguran da ce mnogi dobiti nogu jer u Europi bi ispali veoma rano s ovakvim kadrom, nazalost odma ce nas najvjerovatnije napustiti nas ponajbolji igrac Bekric, treba naci dobru zamjenu za njega, onaj mali Visca i nije neki znalac s loptom ali mali se bori za svaku loptu trco je gore dole citavu utakmnicu i opet je sa klupe zabijo gol, nakon onog prvo poluvremena znao sam da cu sanjati onu stativu Bucana(cini mi se), nemozemo biti nikako zadovoljni jer smo bili na korak do uzimanja kupa, ali ja sam zadovoljan sto smo dosli dovdje(opet napominjem sa ovakvim igracima) i sto smo pokazali da smo puno bolji od Borca i ako su na kraju oni digli pehar jebga i sreca je dio fudbala, ma da nama taj kup i nebi znacio puno jer smo vec nesmijem reci ali veoma blizu do titule, ali eto ipak smo svi mi zeljeli tu duplu krunu.Borac je dokazao koliko su nemocni onim valjanjem na terenu, kradenjem vremena ali i mi bi to radili da je bilo kontra cestitam im i ako su ne zasluzeno uzeli kup, a ja ocekujem od Osima pojacanja kvalitetne igrace a ne neke tarabe, i opet ponavljam svaka cast atmosfera je ne zaboravna za 10ku a i igraci su se borili sto jest ma da pojedini nemaju kvaliteta za Zelju.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 19 maj 2010, 23:02

Sve nam se odbilo od glavu

slika
svoj ti pos'o !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], knoa, Levin, NeSamSafetee, Pact1921 i 42 gosta.