Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ovo je za trajnog bana svih koji su učestvovali. Bukvalno sve i jedne osobe.
Zajebancija je jedno, ovo je nešto skroz drugo.
Tacno se vidi da je @Marsal iz Orahovice.
Kakvi ste vi pacenici i bolesnici **** vam forum mater, sa kakvim se stvarima zajebavate
1946-1987
Ma sigurno je imao pogresnu informaciju. Justina i slicne svakako banovati, strasno s cim se ovdje sprda.Donnie Darko je napisao/la: ↑20 feb 2023, 23:14Ovo je za trajnog bana svih koji su učestvovali. Bukvalno sve i jedne osobe.
- Pensioner26
- Kontakt:
To im je highlight sedmice. Jedino se odlazak u Bingo po pastetu i hljeb moze mjeriti s kolicinom adrenalina koju su uzivali dok ste se vi oprastali. Znaci, Justin po mjesec dana ceka na ovakva uzbudjenja
-
- Kontakt:
nisam ja u tome učestvovao, samo sam bio u čudu i zapitao se je li je onaj trajno banovan ili je fkt rahmetli? ja nisam učestvovao, kunem se, majke mi
Ma svi su pali na ovu bolest, ne brini nista.matanisunje je napisao/la: ↑20 feb 2023, 23:18nisam ja u tome učestvovao, samo sam bio u čudu i zapitao se je li je onaj trajno banovan ili je fkt rahmetli? ja nisam učestvovao, kunem se, majke mi
- Pensioner26
- Kontakt:
Ako neko ima “adrenalin” na ovakve stvari, on je 100% psihijatrijski slučaj. Treba ga identificirati, opasan je po okolinu.
- AshburtonG
- Kontakt:
Nije imao pogresnu informaciju, ali je i Kapetan znao. Nemojte napadat covjeka, kao da je na svoju ruku random napisao.
Medjutim, debilna sala svakako. Mene je bilo bas pogodilo jer sam momka licno upoznao i ostavio je bas bolesno dobar utisak na mene.
Medjutim, debilna sala svakako. Mene je bilo bas pogodilo jer sam momka licno upoznao i ostavio je bas bolesno dobar utisak na mene.
de ti meni reci buraz jesi ti iz vitezamatanisunje je napisao/la: ↑20 feb 2023, 23:18nisam ja u tome učestvovao, samo sam bio u čudu i zapitao se je li je onaj trajno banovan ili je fkt rahmetli? ja nisam učestvovao, kunem se, majke mi
Hahhahah a budala majko draga volim vas sve 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
E svašta.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Banujes ih po sto puta, vrate se. Ne bi bilo cudno da je jedan od tih sto vas je lozio upravo banovani predobar momak od kojeg ste se oprastali
-
- Kontakt:
a onaj Goretzka i onaj Telecom bot koji imaju milijun nickova?
- Marsal
- Kontakt:
Kad je kome malo crnog humora naškodilo

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Realno jel ima neko koga ne zanima ko bi mu došo na dženazu i šta bi raja rekla u slučaju nj. smrti 

Ovo je sramotno, mislim da se svi slazemo da se treba banovati @emir_
Marsal izgubi sav forumski kredibilitet u 24h 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, L-Train, MElloo, sarajevskiMarlboro i 4 gosta.