Pa nije samo u ovom slucaju, isto se pricalo i nakon Thiaga i Manea.Centre forward je napisao/la: ↑30 jul 2025, 12:50
Nema tu nikakve saradnje, sem tog nekog gospodskog odnosa u ovom slučaju.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Slažem se s Ivkovićem u svemu osim ovo s Comanom, zbog toga sam to i izdvojio ispod.
Realno, dati ovoliku lovu za igrača od 28 godina je razumljivo samo ako je on no-brainer kao Kane što je bio. Real za ove pare dovede tri ultra talenta iz Južne Amerike od kojih dva postanu igrači od 150 miliona, a jednog koji "propadne" proda za 30 mil.
Eh, štono se kaže: da je tako raditi lako radio to bi svako. Bazen latinskih megatalenata nije baš velik a tu su glavni baje Real i Chelsea, dok mrvice kupe portugalci. S vremena na vrijeme proba i neko drugi ali bez nekog uspjeha (npr. Barca sa Roqueom).
Bayern ima drugi pristup, BL bazen, ali i to se radi loše i s mnogo propusta. Primjer s RM je priča o opurtunitetnim troškovima.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kako se moglo pretpostaviti Totać bi Palhinhu na posudbu sa opcijom kupnje.
Ispipavaju puls, valjda se i ovi naši znaju postaviti.
Već je pomalo počela curiti informacija da bi Kane dogodine mogao odpepati na otok. Kako ono @effe reče, morao bi zimus izraziti želju i onda klauzula važi od ljeta 65 miliona. Koliko god Englez bio dobar, nimalo loša opcija. Jer ne vjerujem da će produžiti i ostati i nakon '27 kad mu ističe ugovor.
Ide novi pritisak na Wolta, već se čuje kako je neraspoložen i da pod svaku cijenu želi u Bayern. Švabe trebaju zamjenu i to se može baš odužiti.
Već je pomalo počela curiti informacija da bi Kane dogodine mogao odpepati na otok. Kako ono @effe reče, morao bi zimus izraziti želju i onda klauzula važi od ljeta 65 miliona. Koliko god Englez bio dobar, nimalo loša opcija. Jer ne vjerujem da će produžiti i ostati i nakon '27 kad mu ističe ugovor.
Ide novi pritisak na Wolta, već se čuje kako je neraspoložen i da pod svaku cijenu želi u Bayern. Švabe trebaju zamjenu i to se može baš odužiti.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Diaz na predstavljanju onako, današnji fudbaleri su negledljivi u bilo kojem smislu na terenu ili van njega. Nekakva čudna moda, nekakav čudan foto šuting, sombrero, ples... a gledao sam Wirc u Liverpulu isto tako cringe sa kapom. Vremena su se promijenila, teško nama ovo prolazi koji smo bili u nekom drugom vremenu. Sve je ovo čudno, razmaženo u nekakvim vrijednostima koji nisu ljudske prirode, svi hoće pare sve i odmah, nema zadovoljdsta da se živi i igra, svi imaju puno više nego što trebaju, ali stalna glad i utrka za milionom više. Igrači lete u nebesima, misle da su previše bitni i van pašnjaka, riješili se Sanea, evo ti sad ovog.
Moraš letiti u nebesima sa ovim primanjima i današnjim trendom. Ako pokušaš biti drugačiji bićeš okarakterisan kao nenormalan.
Pašnjak je pozornica/bina, sad se i ostalo vrednuje. Bilo je to i prije, pogotovo ovi koji su više voljeli život nego sport koji im toliko pruža.
Duboka i otrcana tema, kako je nekad bilo i šta je ovo sada
U suštini je najbitnije da opravdaju uloženo i to na terenu. Ostalo nije primarno.

Pašnjak je pozornica/bina, sad se i ostalo vrednuje. Bilo je to i prije, pogotovo ovi koji su više voljeli život nego sport koji im toliko pruža.
Duboka i otrcana tema, kako je nekad bilo i šta je ovo sada

U suštini je najbitnije da opravdaju uloženo i to na terenu. Ostalo nije primarno.
Tako i ja gledam na stvari, doveden je da igra i učinak na terenu je jedino mjerilo. Što te briga za njegov privatni život, pod uvjetom da ne dolazi u sukob sa zakonom. Često se taj medijski dojam gleda kod trenera, kod nas u Haesfauu jako pate na prezentabilnost, što će se i kako reći, kakav će se dojam ostaviti u medijima. Meni je to potpuno neshvatljivo, pa nek trener bude i mutav i gluhonijem i bez nogu i šta ja znam, ali da mu momčad igra dobro i da ima rezultat, to je njegov posao a ne retorika i diplomacija.
Osobno bih Kenjca ostavio do kraja ugovora, to vam vrijedi više od ovih 65 milki. Woltemade će vjerojatno doći kod vas, ako ne sad onda nagodinu, ali to je mačak u vreći. Usporedba sa Crouchom meni ne drži vodu, Crouch je bio poznat po igri glavom a ovome glava služi da mu kiša ne pada u želudac (tu ne mislim na pamet nego na doslovnu upotrebu glave za udarac na gol).
Osobno bih Kenjca ostavio do kraja ugovora, to vam vrijedi više od ovih 65 milki. Woltemade će vjerojatno doći kod vas, ako ne sad onda nagodinu, ali to je mačak u vreći. Usporedba sa Crouchom meni ne drži vodu, Crouch je bio poznat po igri glavom a ovome glava služi da mu kiša ne pada u želudac (tu ne mislim na pamet nego na doslovnu upotrebu glave za udarac na gol).
65 + plata je jako velika cifra za jednu godinu. Mislim na svotu koju možeš izgubiti, odnosno izbjeći.
No, o tom, po tom.
No, o tom, po tom.
Plata je neizbježni trošak u oba slučaja, ako Kenjac ode doće neko drugi, sličnog ranga i slične plate. 65 milki je novac i nije novac, 40+ golova i 10+ asistencija bila bi po meni sasvim dobra protuvrijednost za te pare. Naravno da to sad nije aktualno i da sezona još nije ni počela, ali ako se o tome razmišlja onda zamjenu treba pripremati upravo sada (skriveno od ušiju javnosti).
- HerrMarkusen
- Kontakt:
Znaci full platu Paulinje preuzima Totem, ovo bi znacilo da mozemo jos bar jednog vrhunskog igrača dovesti
Volim te Zeljo!!!
- HerrMarkusen
- Kontakt:
Ne kažem da smo imali viška igrača, možda je konkretniji termin ''nekvalitetnih'', ali zbog same dužine sezone i broja utakmica rotacija mora da postoji. Ne znam šta Uprava razmišlja ali imamo opasan deficit skoro na svim pozicijama ako pričamo o kvalitetu rotacije. 

Mia San Mia
Oni bi i mame prodali kad bi ih netko htio kamoli ne igrače koji nekim čudom žele ostati i igrati, oni koje ne možeš otjerati ni na jedan način ostaju i kao nose momčad (na kurcu u propast). Debili.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Palhinha je kolateralna šteta, njegov odlazak je jasan kao dan, još od one povrede početkom prošle sezone.
Znamo dobro da smo dok je on igrao držali mrežu netaknutu oko 500 minuta no nakon njegove povrede (koja je očito došla kao kec na desetku Kompanyu), stvari su krenule loše i epilog svega je odlazak iz kluba.
Možda je pomalo i tužno jer se rješavaju lojalnih igrača koji nose taj tkz. gen mia san mia kojem eto toliko teze.
Ranije su se riješili Tela na sličan način.
Trenutno smo brojčano dobro pokriveni na sredini terena ali neravnomjerno rasporedjeni jer nemamo playmakera i uskoro ni klasičnog destruktivca.
Znamo dobro da smo dok je on igrao držali mrežu netaknutu oko 500 minuta no nakon njegove povrede (koja je očito došla kao kec na desetku Kompanyu), stvari su krenule loše i epilog svega je odlazak iz kluba.
Možda je pomalo i tužno jer se rješavaju lojalnih igrača koji nose taj tkz. gen mia san mia kojem eto toliko teze.
Ranije su se riješili Tela na sličan način.
Trenutno smo brojčano dobro pokriveni na sredini terena ali neravnomjerno rasporedjeni jer nemamo playmakera i uskoro ni klasičnog destruktivca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ili se neko pravi blentav ili se igraju gluhih telefona.
Skoro niko iz campusa nije dobio pravu šansu osim debija od 3 minute za prvi tim čime se zatvara poglavlje mladog igrača.
Losa selekcija trenera koji su godinama u nazad imali ziheraški pristup te pristranost prema određenim igračima.
Ja ću se vratiti samo nekoliko godina u nazad i nabrojati igrače koji su morali dobiti vise prilike u prvom timu.
Yildiz, Stiller, Zirkzee, Chris Richards, Vidović, Tillman, Aznou. Tu su trenurno, Wanner, Kussi Asare, Karl, Nasrawe, Chavez i u pitanju su momci koji mnogo obećavaju.
Licno očekujem promjenu po pitanju ovih stvari, Kompany će vjerovatno imati manji pritisak uprave i javnosti jer je uzeo titulu i iskreno se nadam da će se ohrabriti i u vatru početi ubacivati mlađe igrače…
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
————————Kane————————
-Diaz————Musiala————Olise-
————Kimmich——-Pavlović———-
-Davies——-Upa———Tah——-Laimer-
———————-Neuer————————-
———————Woltemade———————-
-Coman———-Wanner————-Gnabry-
————-Goretzka—-Bischof—————
-Guerreiro——Ito——-Kim——Stanisic-
—————————-Urbig—————————
————————Kussi Assare———————-
-Scott——————Chavez-———-——-Karl-
—————-campus————-campus————-
-campus—-Buchmann—-campus—Boey
—————————-Ulreich—————————
Vjerujem sa će ovo ovako izgledati, te u slučaju nekog odlaska da će se dovesti novi igrac za istu poziciju.
-Diaz————Musiala————Olise-
————Kimmich——-Pavlović———-
-Davies——-Upa———Tah——-Laimer-
———————-Neuer————————-
———————Woltemade———————-
-Coman———-Wanner————-Gnabry-
————-Goretzka—-Bischof—————
-Guerreiro——Ito——-Kim——Stanisic-
—————————-Urbig—————————
————————Kussi Assare———————-
-Scott——————Chavez-———-——-Karl-
—————-campus————-campus————-
-campus—-Buchmann—-campus—Boey
—————————-Ulreich—————————
Vjerujem sa će ovo ovako izgledati, te u slučaju nekog odlaska da će se dovesti novi igrac za istu poziciju.
Nadzorni je izdao upozorenje o redukciji troškova i sad izdaje upozorenje o integraciji mladih talenata. Zapravo su dali rješenje: više se ništa ne kupuje i time se režu troškovi, a umjesto toga se promoviraju mladi kadrovi koji popunjavaju pozicije. Eberl i Kompa bi nakon toga trebali izdat priopćenje da je u potpunosti provedena preporuka nadzornog i izdat upozorenje da treba očekivati slabije rezultate nego prošle sezone, jer se od mladih igrača očekuju greške, ponekad i krucijalne, kao i nekonstantnost u igri (kao dio sazrijevanja).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.