Momački smo popunili tribinu. Mislim najviše od svih dosad.Sarajlijica1946 je napisao/la:
E, al dva suta Radovca na ovom klipu su za plakati svega mi. Oba gola je Plakalo morao kupiti ili boksati u aut. Haha, kako sam ovo mogao zaboraviti. Cuj Mladost visoki presing na zadnju liniju Sarajeva
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
3 500 od koliko prima ova MGM arena ili kako vecHigh je napisao/la:Momački smo popunili tribinu. Mislim najviše od svih dosad.Sarajlijica1946 je napisao/la:
E, al dva suta Radovca na ovom klipu su za plakati svega mi. Oba gola je Plakalo morao kupiti ili boksati u aut. Haha, kako sam ovo mogao zaboraviti. Cuj Mladost visoki presing na zadnju liniju Sarajeva
- escobarpablo
- Kontakt:
Slažem se.SiouxLukavac je napisao/la:Klub: Crnkić samovoljno napustio ekipu, ne znamo gdje je.
Klub: Crnkić je uz dozvolu kluba otišao na probni rad u drugi klub.
Repuh: Ispunio mi se dječački san, nisam budala da ne prihvatim trenersku poziciju.
Repuh nakon druge utakmice i poraza od GOŠK-a: Trebamo sjesti i vidjeti šta hoćemo.
Repuh: Ekipa je kompletirana.
Faruk: Trebaju nam još 1-2 igrača.
Said odstranjem iz kluba tj. prve ekipe.
U međuvremenu: prošla pauza, prošle pripreme, prošla evropa, prošla tri kola u novoj sezoni...
Said se vraća u ekipu.
Ilievski i Faruk: ne vidimo razlog da Duljević ne produži ugovor.
Duljević otišo.
Janjoš će učiniti sve da se Crnkić i Rustemović vrate nakon incidenta.
Klub stao u zaštitu igrača, igrači se vratili i ponovo igraju.
Crnkić ponovo pobjegao.
Ima toga još na tonu, ali samo ću citirati jednu žensku uposlenicu kluba koju neću imenovati:Jbg.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
-
- Kontakt:
Evo ni ovi iz Dortmunda ne znaju gdje je Dembele, nismo jedini 

Al kako je Ješić volio ove mladiće... ja mislim da je on trener sad, da bi barem 5 juniora igralo svaku utakmicu.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Bi qrac, igro bi ti Emerson, Cezar, Kramar, Simeunović, Krajišnik..skoroalen je napisao/la:Al kako je Ješić volio ove mladiće... ja mislim da je on trener sad, da bi barem 5 juniora igralo svaku utakmicu.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Esalamu alejkum , pitari. Imali vrucine. Obraduj nas mocni Repuse. 

Ipak su kod njega debitantske nastupe upisali Osmanović, Herić, Veladžić (Veladžić i gol zabio), mislim da je i Čataković zabio gol dok je Ješić bio trener. Zapaženiju ulogu u timu su dobili Mihojević, Kadušić, Plakalo. Yebi ga, imao je ćelo dobrih poteza kod nas, ne možemo ga do kraja popljuvat.SiouxLukavac je napisao/la:Bi qrac, igro bi ti Emerson, Cezar, Kramar, Simeunović, Krajišnik..skoroalen je napisao/la:Al kako je Ješić volio ove mladiće... ja mislim da je on trener sad, da bi barem 5 juniora igralo svaku utakmicu.Sarajlijica1946 je napisao/la:
P.S. Emerson je za naš tandem u vezi Cesc Fabregas.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nisi ovo dobro uslikao,ne vidi se ime posiljaocakoalem je napisao/la:

- PitarBordo
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Znat' će Tarik ko je po naslovu poruke.

Uzmite svi po picu, od vas koji idete u Kakanj, u moje ime!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I na tvoj račun jel'High je napisao/la:Uzmite svi po picu, od vas koji idete u Kakanj, u moje ime!

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da budu slađe.rio_Ferdy88 je napisao/la:I na tvoj račun jel'High je napisao/la:Uzmite svi po picu, od vas koji idete u Kakanj, u moje ime!

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ubjedljivo najvise, nasih bilo 1.500.Sarajlijica1946 je napisao/la:3 500 od koliko prima ova MGM arena ili kako vecHigh je napisao/la:Momački smo popunili tribinu. Mislim najviše od svih dosad.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma jbt.pitanja. treba im ovo slati na email. I uputit ih psihologu, za pocetak.Evolution87 je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Klub: Crnkić samovoljno napustio ekipu, ne znamo gdje je.
Klub: Crnkić je uz dozvolu kluba otišao na probni rad u drugi klub.
Repuh: Ispunio mi se dječački san, nisam budala da ne prihvatim trenersku poziciju.
Repuh nakon druge utakmice i poraza od GOŠK-a: Trebamo sjesti i vidjeti šta hoćemo.
Repuh: Ekipa je kompletirana.
Faruk: Trebaju nam još 1-2 igrača.
Said odstranjem iz kluba tj. prve ekipe.
U međuvremenu: prošla pauza, prošle pripreme, prošla evropa, prošla tri kola u novoj sezoni...
Said se vraća u ekipu.
Ilievski i Faruk: ne vidimo razlog da Duljević ne produži ugovor.
Duljević otišo.
Janjoš će učiniti sve da se Crnkić i Rustemović vrate nakon incidenta.
Klub stao u zaštitu igrača, igrači se vratili i ponovo igraju.
Crnkić ponovo pobjegao.
Ima toga još na tonu, ali samo ću citirati jednu žensku uposlenicu kluba koju neću imenovati:Jbg.![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- belosevic23
- Kontakt:
Kajkut jucer potpisao, danas registrovan kod kona.
Nasim trebalo 3 sedmice da ovog Stanojevica regaju, da su isli busem Lastom po dokumente brze bi obavili.
Nasim trebalo 3 sedmice da ovog Stanojevica regaju, da su isli busem Lastom po dokumente brze bi obavili.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Registracija se zavrsi za minutu. Problem je bio savez Srbije koji nije poslao papir u protokol na vrijeme.belosevic23 je napisao/la:Kajkut jucer potpisao, danas registrovan kod kona.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
Radnik sam, a došao sam u zemlju u kojoj se to cijeni dodao je duljevic

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.