Sta ima TajciPticaSelica1921 je napisao/la:Hajde da ludujemo ove noci

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sta ima TajciPticaSelica1921 je napisao/la:Hajde da ludujemo ove noci
Reci nekome da ti dobar samar opali.MocMahale444 je napisao/la:Tajci je mocna bila, don juan i smokvica!
San nije java jer sam sanjao da smo izgubili, ustao pijem secera i vode da se dohavizam.
Hajde da ludujemo ove noci,MocMahale444 je napisao/la:Sta ima TajciPticaSelica1921 je napisao/la:Hajde da ludujemo ove noci
Ništa od šamara, pleska mozdaZenzo je napisao/la:Reci nekome da ti dobar samar opali.MocMahale444 je napisao/la:Tajci je mocna bila, don juan i smokvica!
San nije java jer sam sanjao da smo izgubili, ustao pijem secera i vode da se dohavizam.
A znam to prijatelju. Vec me zanima juniorska liga budući da smo u 3 boda vi i mi. Borba za prvo mjesto. Kadeti su nam tek 5-ti, tako da nemogu neki rezultat napraviti budući da ste odmakli vec 15 bodovaQwerty90 je napisao/la:Za juniore ne znam, znam da su vasi kadeti dobili 0-3.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Dobili smo vas 3-1PERO1234 je napisao/la:A znam to prijatelju. Vec me zanima juniorska liga budući da smo u 3 boda vi i mi. Borba za prvo mjesto. Kadeti su nam tek 5-ti, tako da nemogu neki rezultat napraviti budući da ste odmakli vec 15 bodovaQwerty90 je napisao/la:Za juniore ne znam, znam da su vasi kadeti dobili 0-3.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Cisto sumnjam, odakle ti to ?DbCooper je napisao/la:Zakaric i Markovic pocinju na klupi valjda...