Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Brines nas sve ovih dana, samo neki **** Rinuka.Rinuka je napisao/la:@Muha imaces sansu vec za nekoliko dana, a do tad primajnewborn je napisao/la:Šta misliš što su se pite aktivirale? Više ljudi bilo u troli za Dobrinju nego njih na sjeveru. Opet neki bojkot garant ko svaki derbiMuhamedTM je napisao/la:Samo jedan vas kiks krvi cu vam piti![]()
![]()
@newborn 1 Hordas=20 ostalih, sto znaci da nas je na sjeveru bilo 2 milje
Kad je najsladje Zelji ga guraFrancescoTotti je napisao/la:Kazu da je celik najbolja legura .
Možda iduće sezone a sad adiooo a sad adioooMuhamedTM je napisao/la:Samo jedan vas kiks krvi cu vam piti
Mislio sam na ostale velike klubove kao Sloboda I Zrinjski, ne vassasistika je napisao/la:Možda iduće sezone a sad adiooo a sad adioooMuhamedTM je napisao/la:Samo jedan vas kiks krvi cu vam piti
Euforije, pizde materine i opet vas saka jada u Zenicu ode. Ejjj u Zenicu. Manje od sat voznje autom.cikazubo je napisao/la:
Što bi reko Rinuka - nije ti ovo Bundesliga, ovo ti je balkan jaraneEvander je napisao/la:Leverkuzen se pokao kao gospodski klub u slucaju Spahic. Vidjet cemo sta ce uraditi "Europski Zeljo" vezano za ovu bruku.
Nedaj se Muki znam rane te boleee,oj Čeliku ne radi im tooo,Bosanci te moleeeMuhamedTM je napisao/la:Mislio sam na ostale velike klubove kao Sloboda I Zrinjski, ne vassasistika je napisao/la:Možda iduće sezone a sad adiooo a sad adioooMuhamedTM je napisao/la:Samo jedan vas kiks krvi cu vam piti
Evander je napisao/la:Euforije, pizde materine i opet vas saka jada u Zenicu ode. Ejjj u Zenicu. Manje od sat voznje autom.cikazubo je napisao/la:
Mene bi bilo stid stavljati ovakve slike.
Nas kad euforija puca, nas ode preko 2000 u Gradacac koji je cetri puta dalji od Zenice.
Castit ih s novim ugovorom I nadam se povecati platu.Evander je napisao/la:Leverkuzen se pokao kao gospodski klub u slucaju Spahic. Vidjet cemo sta ce uraditi "Europski Zeljo" vezano za ovu bruku.
Cak ih se 100 skupilo na sjeverucikazubo je napisao/la:
sramota titam..let3 je napisao/la: Cak ih se 100 skupilo na sjeveru![]()
![]()
Golemo.
mislim da ima stan na grbavici ili nešto...let3 je napisao/la:Redovno je dolazio na zapad Grbavice (doduše ne na sjever) ja mislim da je on jedini pitar kojeg željovci gotivechily-rz je napisao/la:Živo me interesuje kako bi recimo Musemic prošao na sjeveru Grbavice,.let3 je napisao/la: Ispade, Edis je kriv što je napadnut, on je kao provocirao čelikovce samo što je sjedio tamoe jbg jarane
dolazio je i među manijake kad u bile poplave i skupljanje pomoci. Zajedno išli i pomagali Janju... Husref je ljudina.
Izabrao si baš pogrešnog covjeka za primjer![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.