FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

muamer10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la muamer10 » 19 maj 2010, 22:44

Iskreno, treba gledati pozitivno na ovaj "poraz". Ide utakmica s laktasima i ovo je opomena iz koje treba izvuci ono sto ce pomoci da pobjedimo, mozda, bolju ekipu od borca u nedjelju. Steta za kup jer je tragedija ga ne osvojiti a ne izgubiti niti jednu utakmicu. Ali eto s druge strane, budimo posteni i recimo da kada se sagleda cijela sezona borac je zasluzio jedan trofej, a mi drugi. Nama ce 99% pripasti onaj bitniji, neuporedivo vrijedniji. S trece strane primjetih da nam i komsinice slave trofej, pa mi je i zbog njih drago da su osvojili nesto ove sezone. Kad vec nece u evropu izaci nek slave kup do nedjelje, a onda cemo mi da slavimo. Treba ovo gospodski podnijeti i to je to. Cestitke borcu na osvojenom kupu.

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 19 maj 2010, 22:44

Vatreni sam navijac Sarajeva al cestitke na velikoj borbi i krivo mi je sto ste izgubili kup! Valjda je sad nekim jasno zasto smo se borili za ona 3 boda iz Tuzle,zbog govana iz saveza,zbog posrane uprave itd. jos jednom se pokazalo kakva su **** iz saveza sretno u nastavku!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 19 maj 2010, 22:45

![/quote]
de ba ne seri cestitaj covjece kakvi bakraci i dogovri[/quote]
Kad se sve sabere, oduzme, podijeli, izmnozi, Borac je zasluzio jednu titulu, ipak su oni u prvom dijelu sezonu bili "nedodirljivi". Indirektnim putem u predhodnom postu sam cestitao, ali evo jos jednom "SVE CESTITKE ZA OSVOJENI KUP"

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 19 maj 2010, 22:45

o prodaji nema govora jer Osim to NIKAD NE RADI! Drugo: Zelju nije islo. stativa bucka potom 2 puta sami na drugoj poslije kornera fulamo,visca milimetar pored gola suta 2 gola primamo jedan radi sehicu drugi radi retardiranog culuma koji je zasro i u prvoj utakmici. samo vas molim nemojte sad plakat bolja smo ekipa to smo i dokazali bicemo aBd prvaci drzave a ovi sto dolaze da provociraju imam jednu poslovicu : LJUBOMORNE DUSE MOGU DA NAM PUSE!!!

I DA GUBIS 10-0 S JUGA BI SE PJESMA CULA, MI TE VOLIMOOO MI TE VOLIMOOO!!!!

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 19 maj 2010, 22:46

Ehh, najteze su vec pobjedjenje utakmice, lose smo otvorili, oni su iskoristili neke retardirane prilike i zabili, mi nazalost nismo iskoristili svoje, iako smo dobro igrali samo smo dva gola dali, ****, nikako mi nije jasno visca, rovcanin, mesanovic, popovic i za pola sata igre nismo mogli gola zabit. Navijanje cak i prije pocetka utakmice odlicno, bakljada za deset, al opet ****, a u ostalom na pocetku sezone niko nije ocekivao titulu, a kamoli duplu krunu. Mozemo i trebamo biti sretni.

Hoce li biti repriza utakmice?

lady_blue
Kontakt:

Post Postao/la lady_blue » 19 maj 2010, 22:46

Grbavica moj zivot je napisao/la:NIJE MI ZAO

nije mi zao oni 7 maraka sto sam dao **** iz saveza nije mi zao sto je borac pobijedio nije mi zao onih suza koje sam pustio nije mi zao majice nije mi zao kupa sad se sve pokazalo ko su najbolji navijaci i igraci Svaka cast momcima pogotovo visci za ono srce sto je ostavio na terenu i za ono sto je radio svaka cast sehi na suzama i jedno veliko HVALA svim igracima i amaru osimu na onome sto su nam dali ove sezone i sto je dokazao kako se pravi ekipa i kako se srce ostavlja na teren
potpis za sve navedeno svaka cast na postu!!!

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !!!
ona je luda, ona je jaka, ona voli svog manijaka

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 19 maj 2010, 22:47

Šta vam je, ne odgovarajte ovim kitama. Ignorišite levate ba. Dok se mi borimo za 2 titule, oni se bore međusobno i nisu vrijedni pomena. VJEČNA VATRA 8-)
SVI NA GRBAVICU U NEDJELJU
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

nodiluxor
Kontakt:

Post Postao/la nodiluxor » 19 maj 2010, 22:47

cera1 je napisao/la:
tax je napisao/la:
cera1 je napisao/la:LJUDI KAKVO KUKANJE KAKVI BAKRAČI PA MI SMO ŠAMPIONI OVE DRŽAVE POSLJE 7 GODINA ŽELJO JE ŠAMPION HALO MOMCI ŠAMPIONI SMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kume nismo,to trebas znati je li vam jasno ljudi
JESMO!!! ŽELJO JE ŠAMPION OVE DRŽAVE A TI KAKO HOCES :) SJETI ME SE U NEDELJU ;) ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Sta vam je ljudi, mi nismo jos nista osvojili. Sta je sa vama.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 19 maj 2010, 22:48

neizmjerno sam tuzan zbog toga sto nismo pobjedili borca, ali moram priznati da je borac zasluzeno pobjedio... nasim momcima nema se sta prigovoriti, culum je bio los prvo poluvrijeme, a zato je poslije bio dobar, dok je simic pokazao najvise uz viscu po meni na utakmici...

jbg, primili smo jeftino golove... al opet... borac zasluzeno uzeo kup, nama ostaje jos jedna prilika za titulom, u nedelju protiv laktasa... :)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 maj 2010, 22:48

_Bad_boy je napisao/la: gledaj drug..ja jednostavno ne mogu vjerovati da su u upravi Zelje pristali da poklone kup borcu i to na sred grbavice pred 15 000 ljudi..to ti je dovoljno da te demantuje..borac je zasluzeno osvojio i manite tih pitarskih teorija zavjere..treba imati obraza i casti i cestitati ljudima..a teorije urote su na temi FK SARAJEVO :D
Evo ima i normalnih na forumu... onaj ko je proteklih 5-6 godina pratio Zelju veceras moze biti samo ponosan... svi su svjesni da je titula nikad blize i imamo razloga biti ponosni na svog Zelju...a ovi sto su na poluvremenu cestitali na temi Borca i poceli kovati teorije zavjere nisu nista bolji od "zla koje se vraca", al koje se nikad vratit... :lol:

ŽELJO DOMINIRA!!!
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 maj 2010, 22:49

Steta momci,navijao sam za vas zbog caleta koji odavno navija za Zelju jos pre nego sto sam se ja rodio.Boriliste se ali niste uspeli.Prelosa igra u odbrani kostala vas je kupa,ono je jednostavno bilo na poluprofesionalnoj razini onakva igra u odbrani.Drugo poluvreme i onoliko prostora se moze opravdati idenjem na sve ili nista ali u prvom poluvremenu onoliko propusta se nije smelo dogoditi.
Onaj Visca je igracina,od njega ce biti odlican igrac kako samo decko igra pa to je tesko opisati,njemu je tek 20 godina je li tako i zasigurno je pred njim odlicna karijera.

p.s. Koliko sam video jutros ima posle na RTRS-u snimak tekme.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 19 maj 2010, 22:50

Haj mi samo recite kako je ova utakmica mogla bit izrezirana ko da zelji i brkovicu nije stalo do duple krune daj pustit kup zbog pisljivih 50000 KM sta bi mi trebali rec da je uprava pustila sirokog da uzme bod svatite to je stvar trenutka koji se svakom moze desit prevelika euforija je pobijedila igrace zelje.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 19 maj 2010, 22:50

SVIMA ONIMA KOJI MISLE DA ŽELjO PRODAJE UTAKMICE ŽELIM DA POKREPAJU A DRUGO PITARI VI SVOJIM POSTOVIMA POKAZUJETE KAKO STE JADNI
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Ибро Дирка Наш
Kontakt:

Post Postao/la Ибро Дирка Наш » 19 maj 2010, 22:50

$ $ пехара ?, $ је $ ", а $ 100% "...... :lol: :lol: :lol:
$ ' ?, $ - с ' ?......

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 19 maj 2010, 22:50

Opomena!
Posebno za evropu.Ne treba se dizati i zaboravljati da smo sa skoro istom ekipom bili u sredini tabele.Svaka cast Amaru koji za ovo 90 posto zasluzan.Igracima se nema sta zamjeriti,borili su se,trudili,trcali,ali za nesto vece treba vise kvalitetniji igraca.Borac odigrao odlicno i ponosan sam na ovu utakmicu jer je pobjedio fudbal.

Izdvojio bi Viscu od igraca kao najboljeg.
AMAR OSIM!

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 19 maj 2010, 22:51

ma šta kenjate, ljudi zasluženo uzeli kup i treba im čestitat, a ne se stalno vadit te prodano, te ovo, te ono...
primili smo 2 gola, livorno ih ne prima onakve. dali smo im prostora, oni znali kaznit i vozdra ba, nema tu neke više matematike.
borcu čestitam, zasluženo su uzeli kup.
mi trebamo iskalit bijes na laktašima :D i uzet titulu. mi smo igrali odlično u drugom poluvremenu, šteta što nismo zabili još jedan go, al život ide dalje, ne može sve bit kako mi hoćemo.

huntelar
Kontakt:

Post Postao/la huntelar » 19 maj 2010, 22:51

nek ste izgubili draze mi je nego milion da mi je neko dao nek su vas ljudi spustili tamo i gdje pripadate,a kad odete u europu bicete gori nego zrinjski prije par godina imate ekipu da odigrate npr. sa prvakom armenije 1:1 na grbavici.

misolino
Kontakt:

Post Postao/la misolino » 19 maj 2010, 22:52

Šta vam je ljudi?I ptice na grani znaju da je ovo sve dogovoreno u drugom dijelu sezone:Željo će osvojiti prvenstvo a Borac kup.Takođe dva kluba koja ispadaju su Modrića i Laktaši.Sve ovo se radi da se pokusaju smiriti incidenti na terenima i poboljsati kvalitet Premier lige BiH.Vidjeli ste da navijači Borca nisu pusteni na stadion dok nije izvedena himna BiH.Zasto?Mislim da je logično.Ali neka,ja bih volio da se jednog danauspostavi normalan dialog između gradova Sarajevo,Banja Luka,Mostar,Zenica,Tuzla...i dr.Sumnjam da će se to desiti u skorije vrijeme,ali neka,bolje i to nego da idemo unazad.
Robijaši - Zenica

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 19 maj 2010, 22:52

Svi oni koji ste bili dio ove velicanstvene predstave,znajte da ste bili dio jednog velikog velikog spektakla.Karti sto se tice,znate i sami da je prihod isao savezu i da Zeljo tu nema umijesane ruke.Ono na kraju sto ste ucinili,rijeci su isuvise mrtve da bi opisale ono dostojanstvo koje ste iskazali.Budite ponosni sto ste navijaci najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.
kako je divno bilo vidjeti sve one poznate face na tribinama Grbavice sa salovima Zeljeznicara oko vrata.Krivca ljudi moji nema,ne krivite ni Culuma,covjek je htio najbolje,bilo je tekmi gdje je bio najbolji Zeljin pojedinac,ne obazirite se na provokacije onih koji su zavdini na vasu organizvoansot i bodrenje voljenog kluba.Jednostavno budite ponosni sto ste Vi Vi.Svaka cast i Borcu na velikoj utakmcii,i njihovim navijacima takodje.Ovo veceras je bio jedan od najsvjetlijih dana u BH klupskoj Historiji.
Svaka vam cast.
BosnaE

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 19 maj 2010, 22:52

DUPLA MAJSTORE!

Propadose majice...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: benko21 i 39 gostiju.