Sabinjo kad ga dadne baš ga dadne hahahaha.Sabinho je napisao/la:Nemoj Allaha ti na taj nacin oni nece skakati na vas nego na nas. Nedavno su nas optuzili da smo skrojili da nam protiv Sirokog ne sviraju cist penal i da nam pociste cist gol.Heller je napisao/la:Joj sranja pomalo bog vas... Seljovci se primaju... Kad ih klepimo ja bi bio zadovoljan golom iz ofsajda ili nepostojeceg penala. Kako tek tad da polude.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
OBN TV: Reflex: "Premijer liga BiH", 10.08.2014.
Ove nedjelje tema talk show-a Reflex bio je fudbal. Bez ulaganja, ovaj sport u BiH je jednostavno osuđen na propast. Titule u domaćem prvenstvu praktično ne znače ništa. Već 12 godina koliko traje takmičenje u Premijer ligi BiH nije donijelo praktično nikakav iskorak u Evropi. Razlog su finansije. Od ove sezone polako se strani kapital uvodi i u naš fudbal. Na pitanja šta će se desiti sa ovdašnjim fudbalom bez novca, mogu li klubovi opstati i kakva je u svemu uloga Fudbalskog saveza BiH, odgovarali su Almir Gredić, Sinan Sinanović, Azmir Husić, Nijaz Merdanović i Husein Smajlović. Urednik i voditelj ove nedjelje bio je Mimo Šahinpašić.
[youtube][/youtube]
P.S. Da se malo podsjetimo, zanimljiva emisija......
Ove nedjelje tema talk show-a Reflex bio je fudbal. Bez ulaganja, ovaj sport u BiH je jednostavno osuđen na propast. Titule u domaćem prvenstvu praktično ne znače ništa. Već 12 godina koliko traje takmičenje u Premijer ligi BiH nije donijelo praktično nikakav iskorak u Evropi. Razlog su finansije. Od ove sezone polako se strani kapital uvodi i u naš fudbal. Na pitanja šta će se desiti sa ovdašnjim fudbalom bez novca, mogu li klubovi opstati i kakva je u svemu uloga Fudbalskog saveza BiH, odgovarali su Almir Gredić, Sinan Sinanović, Azmir Husić, Nijaz Merdanović i Husein Smajlović. Urednik i voditelj ove nedjelje bio je Mimo Šahinpašić.
[youtube][/youtube]
P.S. Da se malo podsjetimo, zanimljiva emisija......
🔴⚫️
Naravno da volimo ali sta god se desi oni povezu sa nama tako da... Preslo je sve granice, proglasise zadnje dvije sezone neregularnim u sluzbenom dopisu savezu... Cekam pricu da je Ibrakovic zapalio auto Antolovicu.Heller je napisao/la:A vi njih ne volite prcat i gledat kako pizde po obicaju?Sabinho je napisao/la:Nemoj Allaha ti na taj nacin oni nece skakati na vas nego na nas. Nedavno su nas optuzili da smo skrojili da nam protiv Sirokog ne sviraju cist penal i da nam pociste cist gol.Heller je napisao/la:Joj sranja pomalo bog vas... Seljovci se primaju... Kad ih klepimo ja bi bio zadovoljan golom iz ofsajda ili nepostojeceg penala. Kako tek tad da polude.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Al dobra mu je želja Hahahha iz nepostojećeg penala u 93. Zajko Zeba. Ja mislim da bi to ostavilo baš traume. Biće zanimljivo fkt, treba pogledati.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Vidi price ovih pitara sada, kada smo mi osvajali duple krune i sta sve ne, vi ste po tom pitanju bili gori i kukali barem 5 puta
vise siguran sam u to.Ovi nasi sto pisu po tom pitanju je nista kakve ste vi teorije zavjere kovali, onaj bi vam Hawking pozavidio.
vise siguran sam u to.Ovi nasi sto pisu po tom pitanju je nista kakve ste vi teorije zavjere kovali, onaj bi vam Hawking pozavidio.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Obicno to trazis zavjere protiv najveceg rivala, a iza se kriju dvije najzasticenije ekipe lige Siroki i Zrinjski..
Siroki je prije 5-6 godina nakon jedne lose odlike prijetio istupanjem iz lige, ove godine nakon utakmice gdje je Sarajevo osteceno prave opsti haus.
Mislim pogledajte malo ekipe koje nisu zvucne, oni budu osteceni svakih par kola
Siroki je prije 5-6 godina nakon jedne lose odlike prijetio istupanjem iz lige, ove godine nakon utakmice gdje je Sarajevo osteceno prave opsti haus.
Mislim pogledajte malo ekipe koje nisu zvucne, oni budu osteceni svakih par kola
@YYY od mene ima maximalan broj bodova u izboru za forumasa godine. 

1946
Vogosca ne ucestvuje u izboruHead je napisao/la:@YYY od mene ima maximalan broj bodova u izboru za forumasa godine.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Vodi ga na svoju temu, halal ti bioHead je napisao/la:@YYY od mene ima maximalan broj bodova u izboru za forumasa godine.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Nesto mu se opasno Gredic zamjerio, da nije muz od one sto je Gredic karindjo.Ajzea je napisao/la:Vodi ga na svoju temu, halal ti bioHead je napisao/la:@YYY od mene ima maximalan broj bodova u izboru za forumasa godine.

1946
Zamisli koliki kloc moras biti kad u svakoj raspravi spominjes navijace koji nisu porjeklom iz Sarajeva, vec dvije decenije kako su se naselili u isti??pile87 je napisao/la:Vogosca ne ucestvuje u izboruHead je napisao/la:@YYY od mene ima maximalan broj bodova u izboru za forumasa godine.Zamisli koliko kloc moras biti da napises tekst pun lazi i jos lazni link postaviti. Ovaj internet udara na pamet definitivno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa to vam je gro navijacaZip je napisao/la:
Zamisli koliki kloc moras biti kad u svakoj raspravi spominjes navijace koji nisu porjeklom iz Sarajeva, vec dvije decenije kako su se naselili u isti??

Pokusava mene da degradira, misli da to meni smeta sto on spomene Vogoscu. Okretanje price u drugom smjeru, pokusaj provociranja na osnovu mjesta gdje ko zivi itd. Meni to ne smeta, eto, ja sam seljak, papak a ti si asfaltic. 

1946
Ovo je genijalno, pogotovu zadnja recenicaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:![]()
![]()
![]()

Das Ist Walter
Ko ti je rekao da si seljak vidis da sam stavio smajlija. Da znas da simpatisem Guju travara i onog vehabiju ultrasa CatuHead je napisao/la:Pokusava mene da degradira, misli da to meni smeta sto on spomene Vogoscu. Okretanje price u drugom smjeru, pokusaj provociranja na osnovu mjesta gdje ko zivi itd. Meni to ne smeta, eto, ja sam seljak, papak a ti si asfaltic.

Chicken u svakom smislu rijeci 

Oduvjek si bio mudar i razborit i svi su se divili tvojim elokventnim i sadrzajnim tekstovimaZip je napisao/la:Chicken u svakom smislu rijeci

al da njima ponistr go zbog nepostojeceg offsideajurisicduska je napisao/la:Al dobra mu je želja Hahahha iz nepostojećeg penala u 93. Zajko Zeba. Ja mislim da bi to ostavilo baš traume. Biće zanimljivo fkt, treba pogledati.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Da se nece tebi diviti mozda?

Suti eto Radovca da pisne po temi bjezi u rupu.Zip je napisao/la:Da se nece tebi diviti mozda?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.