A jeste blesavi, allahselamet

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sad ce opet poceti pricu kako ce prekucati ligu kad prodje zimske pripremeEvolution87 je napisao/la:Dakle vratise debelog krmka u sastav koji uopste nije prosao pripreme i sad ce da bude u konkurenciji? Smijesno! Od Fudbalskog kluba Sarajevo je ostalo samo ime i nista vise.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Daj jos jedno I, pa umjesto SARIS moze SISARIHigh je napisao/la:Sarajevo je postalo Sabrina, Anela, Radovac, Ihtijarević i Said!
Naziv Kluba: SARIS.
Povijest: tegobna.
Klupske boje: najmračnije.
Navijači: Najpodobniji.
IlijevskiTobeYarabi je napisao/la:Daj jos jedno I, pa umjesto SARIS moze SISARIHigh je napisao/la:Sarajevo je postalo Sabrina, Anela, Radovac, Ihtijarević i Said!
Ilievski je na godisnjem da si ziv i zdrav. Taj lik ima leda na ovom forumj kao niko.HeraklitMracni je napisao/la:Kako mi kaze jaran , Ilijevski hoce neke promijene al nasi , mislim domaci ne daju mu podrsku , valjda uskoro sve izadje na vidjelo .
PitarBordo je napisao/la:IlijevskiTobeYarabi je napisao/la:Daj jos jedno I, pa umjesto SARIS moze SISARIHigh je napisao/la:Sarajevo je postalo Sabrina, Anela, Radovac, Ihtijarević i Said!
Sta ima.ne daju mu, pa on i ona tri kineza mogu sve preglasat. Osim ako ona tri kineza nisu alias od dine, kuste i ibraka. Jbt kako se koji kinez pojavljivao tako su ptije njih po jedan odlazili.HeraklitMracni je napisao/la:Kako mi kaze jaran , Ilijevski hoce neke promijene al nasi , mislim domaci ne daju mu podrsku , valjda uskoro sve izadje na vidjelo .
Nema veze gdje , ne govorim samo za danas , nego poslijedni mjesec..Sarajlijica1946 je napisao/la:Ilievski je na godisnjem da si ziv i zdrav. Taj lik ima leda na ovom forumj kao niko.HeraklitMracni je napisao/la:Kako mi kaze jaran , Ilijevski hoce neke promijene al nasi , mislim domaci ne daju mu podrsku , valjda uskoro sve izadje na vidjelo .
Ilijevski ne treba podršku "domaćih" da napravi promjene. Najviši je na ljestivici i jedino vlasnik (koji ne spada u "domaće") je iznad njega. Tako da je ta priča šaša - šta je on to htio da promjeni pa mu "domaći" nisu dali? Osim što je i sam kao i Faruk i ostali obmanuo navijače u više navrata od kako je u klubu?HeraklitMracni je napisao/la:Nema veze gdje , ne govorim samo za danas , nego poslijedni mjesec..Sarajlijica1946 je napisao/la:Ilievski je na godisnjem da si ziv i zdrav. Taj lik ima leda na ovom forumj kao niko.HeraklitMracni je napisao/la:Kako mi kaze jaran , Ilijevski hoce neke promijene al nasi , mislim domaci ne daju mu podrsku , valjda uskoro sve izadje na vidjelo .
Pa i nije baš tako. Taj Ilievski je predsjednik skupštine, i nema nekih operativnih nadležnosti u samom klubu. Operativno se on ništa ne pita niti odlučuje. Ne želim ga amnestirati, isti je on kao i ostali, ali najodgovornija osoba za funkcionisanje kluba je Alen Hujic, predsjednik Borda direktora. On de facto rukovodi klubom, posle njega dolazi generalna direktorica pa rukfas i kantardzic koji rukovode sportskim i tehničkim dijelom kluba.ShofaII je napisao/la:Sta ima.ne daju mu, pa on i ona tri kineza mogu sve preglasat. Osim ako ona tri kineza nisu alias od dine, kuste i ibraka. Jbt kako se koji kinez pojavljivao tako su ptije njih po jedan odlazili.HeraklitMracni je napisao/la:Kako mi kaze jaran , Ilijevski hoce neke promijene al nasi , mislim domaci ne daju mu podrsku , valjda uskoro sve izadje na vidjelo .
Samo dati kažem bravo drug o tome sam ja pisao šta sad?Pa evo kakve odgovore dobijamo (mada ideja sa pitanjima i nije lošaistu sam podržao) ali ljudi ovi u upravi su kriminalci neče vam ništa reči sve če umotati u papir kao i Ihtijarević.mensur55 je napisao/la:Kakvi su ovo odgovori, pa Allaha mi da su kopirali one sto je Evander cini mi se postavio, bolje bi ispalo, jos coek iz zajebancije napiso.
PitarBordo je napisao/la:@Totti is my spirit animal.
vrati se saidu medju guzoveLakoste je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:@Totti is my spirit animal.
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, misstianopenaldo i 26 gostiju.