FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Faruk glavni skaut ? Zar nije sportski direktor 

Napravljen je propust u startu, nije trebalo traziti odgovore na pitanja nego njihove smjene. Dakle kompletan UO, bordovi, administracija, NO. Kolektivne ostavke svih, sta mi imamo od friziranih odgovora?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ako nastave ovim pravcem, slijedeci na redu da postane trener je Skaut. 
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nigdje na planeti nema da klub koji ima "najbolje" uslove u ligi, za cilj sebi da izlazak u evropu...
Mutavi odlazi, yebacemo vam mame...
I kome mi postavljamo pitanja kad znamo da ce nas odgovori jos vise izpi.zditi...
Mutavi odlazi, yebacemo vam mame...
I kome mi postavljamo pitanja kad znamo da ce nas odgovori jos vise izpi.zditi...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:

Kakanj ce se sam pobijediti kad vidi lik Saida

Prijavljen si za trolanje i unistavanje temehilmo je napisao/la:Bravo Faruče, neka si pljuvačima začepio usta, jedva su čekali da ne bude odgovora na pitanja kako bi osuli paljbu p ovim vrijednih ljudima u upravi.

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 09 avg 2017, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
Nesto je i babuka utihnuo, a najavio je da ce sve da isprica vezano za njegovu situaciju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
One man, one leg.Sarajlijica1946 je napisao/la:
- PitarBordo
- Kontakt:
Zadnji put kad je ušao u Kaknju i naši i njihovi se smijali...Sarajlijica1946 je napisao/la:

Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Frajer guzelja po terenu isto pingvin, smijesno. Mene jos traume drze kad je usao jednu na Kosevu prosle sezone, da je krupa, Vitez neko bio, napravi kontru umal ne primismoPitarBordo je napisao/la:Zadnji put kad je ušao u Kaknju i naši i njihovi se smijali...Sarajlijica1946 je napisao/la:

- PitarBordo
- Kontakt:
U istoj poruci je rekao "danas ću samo da pričam" i "nemam više šta da kažem" ubrzo nakon toga.Evolution87 je napisao/la:Nesto je i babuka utihnuo, a najavio je da ce sve da isprica vezano za njegovu situaciju.

Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
Ne pije i sklon j alkoholuPitarBordo je napisao/la:U istoj poruci je rekao "danas ću samo da pričam" i "nemam više šta da kažem" ubrzo nakon toga.Evolution87 je napisao/la:Nesto je i babuka utihnuo, a najavio je da ce sve da isprica vezano za njegovu situaciju.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Babuka je pokazao karakter, pristao na duplo manju platu, a vi ga ko najveci problem predstavljali.
Ranije bi ovo bilo zavrseno, nego iz kluba jeli ****, nisu dolazili na sastanke itd.

Ranije bi ovo bilo zavrseno, nego iz kluba jeli ****, nisu dolazili na sastanke itd.

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Protiv SlobodeSarajlijica1946 je napisao/la:Frajer guzelja po terenu isto pingvin, smijesno. Mene jos traume drze kad je usao jednu na Kosevu prosle sezone, da je krupa, Vitez neko bio, napravi kontru umal ne primismo [emoji38] Kako nam je donio tri boda na Otoci ostat ce veca misterija od Skauta.PitarBordo je napisao/la:Zadnji put kad je ušao u Kaknju i naši i njihovi se smijali... [emoji38]Sarajlijica1946 je napisao/la:

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stanojević i Husejinović za bolje dane FK Sarajevo. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako je istina za ove igrace sto su trazili 200 milja po sezoni, bez obzira na rezultat ne bih im ni ja dao toliko, jer bi bili kao Said, uzeli bi pare a mogu setati po terenu. Znaci, Faruk rece biti ce pojEcanja. 

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kao i Valentin što obeća kapitalcefks74 je napisao/la:Ako je istina za ove igrace sto su trazili 200 milja po sezoni, bez obzira na rezultat ne bih im ni ja dao toliko, jer bi bili kao Said, uzeli bi pare a mogu setati po terenu. Znaci, Faruk rece biti ce pojEcanja.

Acta, non verba.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ovi klišeizirani odgovori su uvreda za svakog navijača FKS! Dabogda vam Said i Crnkić po dženazama svirali!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sta znaci "BEZ OBZIRA NA REZULTAT"?fks74 je napisao/la:Ako je istina za ove igrace sto su trazili 200 milja po sezoni, bez obzira na rezultat ne bih im ni ja dao toliko, jer bi bili kao Said, uzeli bi pare a mogu setati po terenu. Znaci, Faruk rece biti ce pojEcanja.
Kakvi su to ugovori, gdje jos u svijetu to ima?
Mi pokusavamo poslovati mimo svih ostalih klubova?
"Evo ti 1000KM mjesecno, pa ako budes igrao i bude dobar, dobit ces 3000KM". Znas ko ce ti pristati na to? NIKO.
Zato i imamo situaciju da nam je ekipa tamam za lige za opstanak.
Lupam sad, mislim da ces tako privuci recimo Ordagica ili nekog slicnog? Covjek ima, opet lupam, 5000KM u Slobodi, a onda da dodje kod nas da igra za 2000KM + po ucinku. Zaboravi. Niko nije budala.
Ova suplja je samo dokaz da mi prebijene nemamo i da se samo izgovori traze sto se u sezonu ulazi sa nikad losijim timom i bez ikakvih realnih ambicija. "Eto mi pokusali dovesti igrace, oni traze previse para". Fukari je sve previse.
Katu, ponudili igracima bolje ugovore. E bas me zivo zanima sta su ti igraci imali i sta im je ponudjeno. Neko jos nasjeda na tu suplju?
A tih 200 000KM moguce da je Stojcev trazio i ja mu ih takodje ne bih dao. Ali na osnovu jednog igraca ne mozes reci "svi trazili toliko" jer nisu sigurno.
-
- Kontakt:
Jojj Faruka ja šege i odgovora . kao Sarajevo samo po sebi ima visoke zahtjeve a s ovom upravom u
sezoni 2016 cetvrti zavrsili, 2017 treci a sad sedmi na tabeli . odlaze nam igraci , mjenjamo trenere , od moldavaca ispadamo . gdje odgovornost uprave sine faruk ??
sezoni 2016 cetvrti zavrsili, 2017 treci a sad sedmi na tabeli . odlaze nam igraci , mjenjamo trenere , od moldavaca ispadamo . gdje odgovornost uprave sine faruk ??