FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da je dobiti kako u subotu. Ostat na prvom mjestu i ove otpisati iz borbe za titulu. Slavko da probas sa Bocanijem?
Exstra rezultat al ista prica kao i u Mostaru ne mozemo tri akcije napraviti jbt fudbal ... da ga **** ja ovdje ne vidim neki velik pomak u igri, jedino radnik smo odradili kako treba ostalo patnja ... sta ocekivati na derbiju neki nas pritisak mali uz srecu da zabijemo go i onda se nadati da kad dodje u drugom pol. pad koncetracije da nece zabiti ovi ccc vise se bojim nasih igraca koji kiksaju samo tako i vecinom radni njihovih gluposti i primamo golove ... i ovaj Musa jbt da je nas vec bi ga na tribine slali
a Stevanovic kapa dole za zalaganje i borbenost al imam osjecaj da je bas beskoristan sa loptom u napadu, nekad mu prodje ubacaj a sut po golu haman nikad mislim da bi mozda bolje bilo da je rotirao ovu dvojcu musa u napadu a stevanovic odbrana ccc

- Neandertalac
- Kontakt:
Čuj extra rezultat.
Sad ću se laste fiknut sa balkona.

Sad ću se laste fiknut sa balkona.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nesto se mora promijeniti na derbiju u prvih 11. Strah me da ce Slavko samo izmjenu napraviti na lijevom beku,a svjedoci smo da ovaj sastav jednostavno ne moze odigrati dobru utakmicu. Odbrana nam je slaba i sredina.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Extra rezultat za ispast'

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ako dobijemo pitare za vikend, izbacit ćemo Širokog u kupu. Pobjedom protiv pitara igrači bi dobili ogromni moral boost koji bi nam dao krila u narednim utakmicama. Igrači bi ojačali na psihičkom planu i vjerujem da bi uspjeli okrenuti rezultat u našu korist ma koliko god bili umorniji od igrača Širokog. Široki nije levatska ekipa, ali uz dužno poštovanje prema njima mi smo mnogo jača ekipa od njih i pobjedjivali smo mnogo yebenije protivnike. Kad imamo svoj dan mi uvalimo jednom Zrinjskom i Slobodi po 4 komada. Ovo što se desilo danas je posljedica raznih faktora što umora, zatim dosta veća motivacija njihovih igrača jer ovo im je jedini način da spase očajnu sezonu, možda su neki naši igrači mislima bili već na derbiju. A i realno mi smo vazda donji u Širokom, otkad se igra zajednička liga mi imamo samo 2 pobjede tamo.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Kako je slaba odbrana? To nam je najbolji dio tima, ofanziva malo zezan zadnjih par tekmi, mislio sam nakon slobode da će još bolje biti ali jbgLjoZee je napisao/la:Nesto se mora promijeniti na derbiju u prvih 11. Strah me da ce Slavko samo izmjenu napraviti na lijevom beku,a svjedoci smo da ovaj sastav jednostavno ne moze odigrati dobru utakmicu. Odbrana nam je slaba i sredina.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Vidio si i danas kako su jaki. Bogicevic se sklanja da covjek ubaci loptu pred kraj utakmice. Protiv Krupe stoperi i bekovi su bili katastrofa.Quinlan je napisao/la:Kako je slaba odbrana? To nam je najbolji dio tima, ofanziva malo zezan zadnjih par tekmi, mislio sam nakon slobode da će još bolje biti ali jbgLjoZee je napisao/la:Nesto se mora promijeniti na derbiju u prvih 11. Strah me da ce Slavko samo izmjenu napraviti na lijevom beku,a svjedoci smo da ovaj sastav jednostavno ne moze odigrati dobru utakmicu. Odbrana nam je slaba i sredina.
Poslije Slobode Slavko je rekao da su stoperi poklonili golove. Zatim je protiv Krupe rekao da nakon jedne lose utakmice nece mijenjati odbranu jer to utice na samopouzdanje igraca,a nakon Veleza zakucao Boccacinija na klupu jer je kako kaze odigrao losu utakmicu iako je realno bolji od nasa oba stopera.
Ovaj sastav ne moze vise ponuditi. Mucili smo se s Mladosti pa i sa Metalleghe-om i sad nas ekipa iz lige za opstanak unisti u drugom poluvremenu.
- MocMahale444
Vi nikad niste bili umorni ili nikad niste igrali lopte, jedno od to dvoje.
Slavko nije mikso, njemu na dušu ali jbga to je fudbal.
1-0 nije loš rez, izgubili jesmo ali ima revanš da ih natakarimo na napojnu žilu. Prije toga stesat pite.
Onom komentatoru j nešto.
1-0 nije loš rez, izgubili jesmo ali ima revanš da ih natakarimo na napojnu žilu. Prije toga stesat pite.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Navodiš tri zadnje tekme gdje smo primili jedan gol i to koji nije nikakva greška defanzive kao primjer?LjoZee je napisao/la:Vidio si i danas kako su jaki. Bogicevic se sklanja da covjek ubaci loptu pred kraj utakmice. Protiv Krupe stoperi i bekovi su bili katastrofa.Quinlan je napisao/la:Kako je slaba odbrana? To nam je najbolji dio tima, ofanziva malo zezan zadnjih par tekmi, mislio sam nakon slobode da će još bolje biti ali jbgLjoZee je napisao/la:Nesto se mora promijeniti na derbiju u prvih 11. Strah me da ce Slavko samo izmjenu napraviti na lijevom beku,a svjedoci smo da ovaj sastav jednostavno ne moze odigrati dobru utakmicu. Odbrana nam je slaba i sredina.
Poslije Slobode Slavko je rekao da su stoperi poklonili golove. Zatim je protiv Krupe rekao da nakon jedne lose utakmice nece mijenjati odbranu jer to utice na samopouzdanje igraca,a nakon Veleza zakucao Boccacinija na klupu jer je kako kaze odigrao losu utakmicu iako je realno bolji od nasa oba stopera.
Ovaj sastav ne moze vise ponuditi. Mucili smo se s Mladosti pa i sa Metalleghe-om i sad nas ekipa iz lige za opstanak unisti u drugom poluvremenu.
Ne kontam šta trebaju raditi da budu dobra defanzivna kad već svoj Poso rade frnomenalno?
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Greske koje prave su uzasne. Nekad nas je Kjosevski spasavao,a nekad protivnik suta retardirano. Vidjet cemo sad za derbi da li je ovo samo bio los dan ili je na naplatu dosla losa igra u zadnje dvije utakmice.Quinlan je napisao/la:Navodiš tri zadnje tekme gdje smo primili jedan gol i to koji nije nikakva greška defanzive kao primjer?LjoZee je napisao/la:Vidio si i danas kako su jaki. Bogicevic se sklanja da covjek ubaci loptu pred kraj utakmice. Protiv Krupe stoperi i bekovi su bili katastrofa.Quinlan je napisao/la: Kako je slaba odbrana? To nam je najbolji dio tima, ofanziva malo zezan zadnjih par tekmi, mislio sam nakon slobode da će još bolje biti ali jbg
Ne kontam šta trebaju raditi da budu dobra defanzivna kad već svoj Poso rade frnomenalno?
znaci losa nam je defanziva koja nije kriva niti za jedan gol u zadnje tri tekme, ali to se ne vidi jer kjosevski brani ili protivnici su smotani?
ne mogu da vjerujem sta citam bgm, da si kritikovo ofanzivu ta bi ti bila na mjestu jer stvarno su otanjili, ali dio terena gdje smo trenutno najbolji je smijesno

ne mogu da vjerujem sta citam bgm, da si kritikovo ofanzivu ta bi ti bila na mjestu jer stvarno su otanjili, ali dio terena gdje smo trenutno najbolji je smijesno

Vladika je već na putu da mu šapne koju.MocMahale444 je napisao/la:Vi nikad niste bili umorni ili nikad niste igrali lopte, jedno od to dvoje.

- MocMahale444
Ova zemaljska kugla nije izbacila takvog ljudinu kao sto je Vladexbraco je napisao/la:Vladika je već na putu da mu šapne koju.MocMahale444 je napisao/la:Vi nikad niste bili umorni ili nikad niste igrali lopte, jedno od to dvoje.

Igrom prilika da nas je on vodio protiv Sirokog, pobjeda bi bila garantovana.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Stevanovic je ograiso.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- grbavicka1921
- Kontakt:
Dajte ljudi, nekad se mora i izgubiti. Samo ću reći Slavko (nadam se) zna najbolje da sad ne bi ovdje razglabao jel trebalo ovako ili onako sinoc.
Derbi se pretvara u neko groteskno čudovište. Ne valja ovo ništa kao uvod u najveću utakmicu u državi, plus dodatno su šlag na tortu dodali naši i jufke sinoćnjim umornim predstavama u kupu.
Ne djasvi mi se situacija nimalo.
Dobro jutro.
Derbi se pretvara u neko groteskno čudovište. Ne valja ovo ništa kao uvod u najveću utakmicu u državi, plus dodatno su šlag na tortu dodali naši i jufke sinoćnjim umornim predstavama u kupu.
Ne djasvi mi se situacija nimalo.
Dobro jutro.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Šta ste se raskukali ko kakve tetke, idemo nagaziti kinesku prćiju, ogaditi im fudbal, zreli su za još jednu tricu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Necemo ni mi njima, a ni oni nama zgaditi fudbal. Kako igramo i ni i oni ocekuje se prava fudbalska ljepotica. Predvidjam 0:0, u najboljem slucaju 1:0 za nas.Virtu4l je napisao/la:Šta ste se raskukali ko kakve tetke, idemo nagaziti kinesku prćiju, ogaditi im fudbal, zreli su za još jednu tricu.
Uzet sarajvo sad i sve im je oprosteno, sljedecu u kupu odmorit skroz ekipu pa sta bude, bacit karte na prvenstvo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."