FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lakoste
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 09 avg 2017, 15:17

Jeste slusali pjesmu od Hanke Paldum "ikebana"

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 avg 2017, 15:17

Najjači dio intervjua je "mogu reći za sebe, dok sam igrao, da sam znao izgubiti veliki broj utakmica..."
Samo Saraj'vo.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 09 avg 2017, 15:18

MortemHz je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:Nacuo sam al namjerno ranije nisam htjeo da napisem. Ovdje je rekao da treba da dodje oprema za ostale uzraste.
Uzeli su po 300 KM roditeljima za opremu i djeca je jos nisu dobila. Znaci djeca ce sama nabaviti opremu za sebe. A on kaze:Poznato je da prvi tim Sarajevo oblači NIKE, prije nekoliko sedmica je finalizirana i narudžba za ostale selekcije kluba
Sad je pitanje da li je nama Nike sponzor uopste ili samo kupujemo njihovu optemu
Mislim da nije bas 300 KM, dobijes u paketu stvari za treniranje za 150 KM mada mi nemoj vjerovati na rijec, ta mi je cifra u glavi ostala. Roditelji to placaju za svoju djecu dok akademija i klub dobijaju dzaba.
Ja se sjecam cifre 250 KM, blize je 300 nego 150 sigurno, bilo je na fb stranici akademije

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 avg 2017, 15:21

Ospem se kad cujem recenicu cilj evropa, jest pa onda hladno ispadnes u 1 pretkolu.

Cuj prvo ne znamo gdje Crnkic pa onda dobio dozvoku kluba haha cirkus, lafo ce ga kazniti a to govore ima mjesec

Ostali odgovori ocekivani, bezveze sve

Sabrina, Ihtijarevicu I ostali napolje iz kluba!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 avg 2017, 15:22

Što je najjače, one klimače glavama ovi odgovori će smiriti i umiriti. :kafa:
Samo Saraj'vo.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 09 avg 2017, 15:23

ljudi moji hajmo da se mi medjusobno organizujemo da posjetimo klupske prostorije i da mirnim protestima iskazemo nase nezadovopjstvo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 avg 2017, 15:23

Crnkića ne čeka obična kazna, nego VELIKA kazna! Tako reče naš lažni Pape. A da je lik došao prije tekme sa Goškom, uletio bi u prvih 11 ko fišek. :lol: :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 avg 2017, 15:23

Sto se tice ovoga da repuh zna sta je fk sarajevo... tužna istina je da fk sarajevo repuhu i slicnim "ikonama" kluba oduvijek predstavlja neku vrstu osiguranja ako nigdje drugo ne prođu da se mogu vratiti... neki plan b, kako u igračkim danima takomi danas i ne samo njemu nego i vecini legendi kako ih kod nas ljudi vole zvati.
Sto se tice pitanja, dotakao ih se vecine al ni jedan odgovor nije na nivou, jedino sto bi bilo lijepo da je istina i sto bi podrzao je da se ne daju veliki ugovori tek tako jer tu se klub dosta puta opekao u zadnje vrijeme.
You are someone else I am still right here

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 09 avg 2017, 15:25

MortemHz je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:Nacuo sam al namjerno ranije nisam htjeo da napisem. Ovdje je rekao da treba da dodje oprema za ostale uzraste.
Uzeli su po 300 KM roditeljima za opremu i djeca je jos nisu dobila. Znaci djeca ce sama nabaviti opremu za sebe. A on kaze:Poznato je da prvi tim Sarajevo oblači NIKE, prije nekoliko sedmica je finalizirana i narudžba za ostale selekcije kluba
Sad je pitanje da li je nama Nike sponzor uopste ili samo kupujemo njihovu optemu
Mislim da nije bas 300 KM, dobijes u paketu stvari za treniranje za 150 KM mada mi nemoj vjerovati na rijec, ta mi je cifra u glavi ostala. Roditelji to placaju za svoju djecu dok akademija i klub dobijaju dzaba.
Ovo je bilo prije nekih dva mjeseca, i kazu da je po 300.
Opremu jos uvjek nisu dobili, sto znaci da je novac trebao da se narudzba izvrsi.
Al mi svakako nije jasno ovo da roditelji placaju a akademija dobiva dzaba. Pa valjda svi dobiju dzaba al roditelji djece koja nisu u akademiji plate klubu tu opremu. E sad slijedi pitanje kako klub moze prodavati ili preprodavati opremu roditeljima djece a ne moze imati fun shop jer kako ne moze se baviti prodajom.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 avg 2017, 15:30

Kad sam vidio da je Ihtijarevic odg.na pitanja doslo mi je da ih ne citam.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 avg 2017, 15:31

Nasi U-19 reprezentativci :kafa:slika

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 avg 2017, 15:35

MortemHz je napisao/la:Kakva su ovo pitanja? Jel mozda do mene ili su oni smislili jedno 80% ovih pitanja?
Intervju sa zvanicne, sami sebe ljudi pitali :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 avg 2017, 15:39

The Game je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Kakva su ovo pitanja? Jel mozda do mene ili su oni smislili jedno 80% ovih pitanja?
Intervju sa zvanicne, sami sebe ljudi pitali :urnebes:
To i kontam :silent:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 09 avg 2017, 15:43

Ova, kao i prošla, uprava se sama ukopala svojim obećanjima. Obećavali su nešto što je ne moguće ispuniti u zajednici kakva je Bosna i Hercegovina. Moje mišljenje je da u svoj ovoj priči Faruk najviše smrdi, jer on radi na tom sportskom dijelu. U oko me ubode ovo kada pročitam da o Sarajevu priča kao da je neki klub koji je igra redovno evropska takmičenja, a ustvari realnost je ta da je Sarajevo osrednji klub sto i neke lige, koji je do prije dvije godine imao samo 1 titulu u ovoj državi ( otkad se igra zajedno ).
Amer Dupovac!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 09 avg 2017, 15:43

Izgovori: Svi se brane i daju 120% protiv nas, neuigranost i adaptacija, zatim pritisak, evo sada i nervoza.

Svaki put smo, po njiima, imali kvalitet, samo traže nove i iznova nove izgovore.

Kakav kvalitet majku vam yebem ćoravu? Ova ekipa ima kvalitet?? Ova ekipa je najlosija ikad, ova ekipa je čuna mlitava, ova ekipa nije popunjena, ova ekipa nema glavu i rep, nema 5 profesionalnih igrača. OVA EKIPA NIJE JAČA OD KRUPE, MLADOSTI, SLOBODE, BORCA, SIMIN HANA, RADNIKA. Ova ekipa je prosjek lige, 5, 6, 7 mjesto na tabeli.

Yebem li vam familiju ćoravu.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 avg 2017, 15:47

Bolje da si šutio Farukeeee
Samo Saraj'vo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 avg 2017, 15:48

Bravo Faruče, neka si pljuvačima začepio usta, jedva su čekali da ne bude odgovora na pitanja kako bi osuli paljbu p ovim vrijednih ljudima u upravi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 avg 2017, 15:50

Rahma je napisao/la:Ova, kao i prošla, uprava se sama ukopala svojim obećanjima. Obećavali su nešto što je ne moguće ispuniti u zajednici kakva je Bosna i Hercegovina. Moje mišljenje je da u svoj ovoj priči Faruk najviše smrdi, jer on radi na tom sportskom dijelu. U oko me ubode ovo kada pročitam da o Sarajevu priča kao da je neki klub koji je igra redovno evropska takmičenja, a ustvari realnost je ta da je Sarajevo osrednji klub sto i neke lige, koji je do prije dvije godine imao samo 1 titulu u ovoj državi ( otkad se igra zajedno ).
E jbg sad, prvo do prije dvije godine pa onda otkad se igra zajedno.. ne postoji to, ili pikas sve ili ne pikas nista.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 09 avg 2017, 15:56

MortemHz je napisao/la:
Rahma je napisao/la:Ova, kao i prošla, uprava se sama ukopala svojim obećanjima. Obećavali su nešto što je ne moguće ispuniti u zajednici kakva je Bosna i Hercegovina. Moje mišljenje je da u svoj ovoj priči Faruk najviše smrdi, jer on radi na tom sportskom dijelu. U oko me ubode ovo kada pročitam da o Sarajevu priča kao da je neki klub koji je igra redovno evropska takmičenja, a ustvari realnost je ta da je Sarajevo osrednji klub sto i neke lige, koji je do prije dvije godine imao samo 1 titulu u ovoj državi ( otkad se igra zajedno ).
E jbg sad, prvo do prije dvije godine pa onda otkad se igra zajedno.. ne postoji to, ili pikas sve ili ne pikas nista.
Suština je i dalje ista, od one dvije titule u Jugi se ne živi. Samo da hoće ovo izaći na dobro, pa da gledamo naše Sarajevo na pravom putu.
Amer Dupovac!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 09 avg 2017, 15:58

I kako mu ne yebati mater? Sve ih posutat treba...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, N3R3D, skoJaa i 36 gostiju.