Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma prolazimo sto posto. Meni je krivo što nismo danas napali malo više jer ovi imaju lošu odbranu. Naprijed su dobri, ali nazad ispadaju dosta. Vidjelo se na kraju kad krenemo prema naprijed njihovi dosta kasne u odbrani. Da smo napali malo više zabili bi ga danas sto posto.Quinlan je napisao/la:minimalan poraz, ovo se moze stici na grbavici![]()
Sve su ovo predstave, samo loseg kvaliteta. Nemamo mi igreAeGon099 je napisao/la:Kakve fajde široka klupa kad rotacija skoro i da ne postoji. Umor, težak raspored učinili svoje. Za nadati se boljoj predstavi u uzvratu.
Ma pusti se tih prica, ljudi zasluzeno pobjedili, bili bolji puno, mi cista nula danas, dobro smo prosli s jedan razlikeScholl je napisao/la:Jeste smijesni svi redom. Pa siroki mora kroz kup u Evropu.
Da ste sastavljeni od igraca Reala, Barce i Bayerna necete proci
Haj ti to Slavku objasni, nek juniore nase ubaci ako mu se ne svidja klupa sad kakva jeste jbt zivot.plavousrcu je napisao/la:Dobro smo prosli. Napisao sam prije tri dana ubaciti sest rezervista da pojedu travu. Ne mozemo na dva fronta igrati sa 12 igraca. Sloboda prosle godine je najbolji primjer.
I on je mislio najbolje. Izgleda da je tip trenera koji vidi samo jedanaest udarnih i gotovo. Hoce li uspjeti na kraju cemo vidjeti.Zeljo92 je napisao/la:Haj ti to Slavku objasni, nek juniore nase ubaci ako mu se ne svidja klupa sad kakva jeste jbt zivot.plavousrcu je napisao/la:Dobro smo prosli. Napisao sam prije tri dana ubaciti sest rezervista da pojedu travu. Ne mozemo na dva fronta igrati sa 12 igraca. Sloboda prosle godine je najbolji primjer.
proslogodisnje vodjenje radnika govori suprotno, a, to je da slavko nije trener koji vidi samo jedanaest udarnih. itekako je prosle godine odmarao prvotimce u ligi, kako bi ih imao odmorne u kupu. musemic radio suprotno u slobodi, kao sto slavko sada radi kod nas, i na kraju sve popusio.plavousrcu je napisao/la:I on je mislio najbolje. Izgleda da je tip trenera koji vidi samo jedanaest udarnih i gotovo. Hoce li uspjeti na kraju cemo vidjeti.Zeljo92 je napisao/la:Haj ti to Slavku objasni, nek juniore nase ubaci ako mu se ne svidja klupa sad kakva jeste jbt zivot.plavousrcu je napisao/la:Dobro smo prosli. Napisao sam prije tri dana ubaciti sest rezervista da pojedu travu. Ne mozemo na dva fronta igrati sa 12 igraca. Sloboda prosle godine je najbolji primjer.
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 6 gostiju.