PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sta ima veze. Drugi put neće postavljati glavu. Dobro su i prošli, mogao je Beganovic uletiti na tribinu i posamarati ko djecu.
Nije stvar u tome ko ima neg ko je naviko, biti ispod Divova, OK! 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Živo me interesuje kako bi recimo Musemic prošao na sjeveru Grbavice,.let3 je napisao/la: Ispade, Edis je kriv što je napadnut, on je kao provocirao čelikovce samo što je sjedio tamoe jbg jarane
Zao mu boba bilo jarane da zove mob, s Istoka...nego vako doso na zapad i sjeo odma iznad zeljine klupe....slucajno jel?...mislis da su ga celikovi uputili tu da sjedne odma iznad svoje klupe....vjerovatno je tako trazio na svoju odgovornosit...bas ce celik tamo poslat i jos placat redare da ga cuvaju kad je mogo mirno sjedit u svecanoj lozi..let3 je napisao/la:Kakav zakljucakRinuka je napisao/la:mulalic je na toj tribini obicni navijac, i trebali su redari pustiti ove dimnjacare da ga malo ''opamete'' kad je vec izabrao da sjedi na tribini sa protivnickim navijacima..let3 je napisao/la:
Više je Čelik bio motiviran 10 x , nego Željine balerineigraci su posebna bruka i ne pravdam nikoga. Zalužena pobjeda domacina.
ali mi pricamo o napadu zapada BP na Mulalića...nidje vezešta? to ne smije covjek sjediti normalno i pratiti utakmicu svog tima- a da ne bude napadnut
...to neka divlja zona zapad BP
ne kontam
I ti stvarno misliš da je Edis birao mjesto gdje ce biti?' zar nisi vidio oko njega par redara![]()
Ispade, Edis je kriv što je napadnut, on je kao provocirao čelikovce samo što je sjedio tamoe jbg jarane
Koldzi. I hvala mu na tome. Prepoznao je seljakljuk koji se skuplja na njihovom stadionu i nije dozvolio siriti isti. Drago mi je sto ovaj seljacki klub nece predstavljati moju domovinu u Europskim takmicenjima.samirr je napisao/la:Kome smeta seljački Zeljo !?
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma meni je nejasno otkud on na zapadu da ga hebeš, ako je sam birao onda je u njemu fakat previše hrabrosti i ratničkog naboja.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Redovno je dolazio na zapad Grbavice (doduše ne na sjever) ja mislim da je on jedini pitar kojeg željovci gotivechily-rz je napisao/la:Živo me interesuje kako bi recimo Musemic prošao na sjeveru Grbavice,.let3 je napisao/la: Ispade, Edis je kriv što je napadnut, on je kao provocirao čelikovce samo što je sjedio tamoe jbg jarane

Izabrao si baš pogrešnog covjeka za primjer

Pozz za sve letece medvjedice iz kako rekose Metropole!
@pinoglavi kakva je to Evropska Grbavica a bez Evrope 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
naravno da je on krivac sto je napadnut..nije ovo bundesliga jarane nego yebeni balkan..on je tu dosao na svoju odgovornost i steta je sto ga zenicke pichke nisu isprebijalilet3 je napisao/la:Kakav zakljucakRinuka je napisao/la:mulalic je na toj tribini obicni navijac, i trebali su redari pustiti ove dimnjacare da ga malo ''opamete'' kad je vec izabrao da sjedi na tribini sa protivnickim navijacima..let3 je napisao/la:
Više je Čelik bio motiviran 10 x , nego Željine balerineigraci su posebna bruka i ne pravdam nikoga. Zalužena pobjeda domacina.
ali mi pricamo o napadu zapada BP na Mulalića...nidje vezešta? to ne smije covjek sjediti normalno i pratiti utakmicu svog tima- a da ne bude napadnut
...to neka divlja zona zapad BP
ne kontam
I ti stvarno misliš da je Edis birao mjesto gdje ce biti?' zar nisi vidio oko njega par redara![]()
Ispade, Edis je kriv što je napadnut, on je kao provocirao čelikovce samo što je sjedio tamoe jbg jarane
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Mogucelet3 je napisao/la:.
Izabrao si baš pogrešnog covjeka za primjer![]()

Opet,nisam baš toliko ni siguran,svi smo jasno culi one psovke i prijetnje sa Zapada Grbavice u kup utakmici sa SLobodom

Šta misliš što su se pite aktivirale? Više ljudi bilo u troli za Dobrinju nego njih na sjeveru. Opet neki bojkot garant ko svaki derbiMuhamedTM je napisao/la:Samo jedan vas kiks krvi cu vam piti

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Moja greska sto nisam stavio Europska pod navodnike.sasistika je napisao/la:@pinoglavi kakva je to Evropska Grbavica a bez Evrope
Muhamede nemoj lajati.
Nad tobom sunce najljepše sja
Nisu samo pojedini jufkaši, nego I drugi mornari plove ovom temom.newborn je napisao/la:Šta misliš što su se pite aktivirale? Više ljudi bilo u troli za Dobrinju nego njih na sjeveru. Opet neki bojkot garant ko svaki derbiMuhamedTM je napisao/la:Samo jedan vas kiks krvi cu vam piti
pinoglavi zavezi, nisam te nista pitao. Sta se ti petljas ho's ti moje grijehe nositi

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
@Muha imaces sansu vec za nekoliko dana, a do tad primajnewborn je napisao/la:Šta misliš što su se pite aktivirale? Više ljudi bilo u troli za Dobrinju nego njih na sjeveru. Opet neki bojkot garant ko svaki derbiMuhamedTM je napisao/la:Samo jedan vas kiks krvi cu vam piti

@newborn 1 Hordas=20 ostalih, sto znaci da nas je na sjeveru bilo 2 milje

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.