U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Svi : https://www.transfermarkt.com/bosnien-h ... rein/11941
Vinko : https://www.transfermarkt.com/trainer/l ... n_id=11941
meni to izgleda dobro.
Vinko : https://www.transfermarkt.com/trainer/l ... n_id=11941
meni to izgleda dobro.
Malo je falilo i Vladi da odvede U21, ali jbg tako je kad te zafati generacija talentovana pa ne spminje se nesto u nekim superlativima. Vinko je menadzerski selektor i svoje je pravo lice pokazao zadnjih godinu-dvije. Ovo pozivanja igraca Zrinjskog, forsiranja 0-0 u utakmicama i stalno pozivanje non stop iste igraca je dokaz da je osrednji selektor i kao takav podrzavam njegov odlazak.
Igramo ubijedljivo najgori fudbal u zadnji par ciklusa. Dobro reche Vuc, mi ganjamo gol frajko ubacuje dva stopera/beka od toga obadva iz Zrinjskog. Fuj! Adio!
Igramo ubijedljivo najgori fudbal u zadnji par ciklusa. Dobro reche Vuc, mi ganjamo gol frajko ubacuje dva stopera/beka od toga obadva iz Zrinjskog. Fuj! Adio!

@igrajlopte 🐦
Ni prvi ni zadnji selektor koji je sazvakan i ispljuvan. Svaka cast ko se uspije motivisati da nas vodi a da ima bilo kakvu drugu iole ozbiljnu opciju.
Nismo dali Njemackoj i Belgiji gol. nije to nista lose. protiv velsa 1-0 imali smo prilike. jest protiv malte bilo lose ali tu je igrala b ekipa mislim.
-
- Kontakt:
Marinovic je ublehas, PL prosjek nista bolji od Musemica, Osima, Sliskovica, Zizovica, Starcevica.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Covjek uporedi Zizovica,Starcevica sa MarinovicemWandelanoite je napisao/la: ↑26 dec 2019, 22:00Marinovic je ublehas, PL prosjek nista bolji od Musemica, Osima, Sliskovica, Zizovica, Starcevica.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Zizovic je najmoderniji trener u BiH. Marinovic je obicna ubleha i sretnik kojem su svi uspjesi namjesteni, titula sa Zrinjskim i saka jada dobrih rezultata u u21.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 dec 2019, 22:13Covjek uporedi Zizovica,Starcevica sa MarinovicemWandelanoite je napisao/la: ↑26 dec 2019, 22:00Marinovic je ublehas, PL prosjek nista bolji od Musemica, Osima, Sliskovica, Zizovica, Starcevica.![]()
![]()
MES QUE UN CLUB!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Molim te,po cemu je Zizovic moderan?Po taktici valjaj se od 60 do 90 ??Wandelanoite je napisao/la: ↑26 dec 2019, 22:16Zizovic je najmoderniji trener u BiH. Marinovic je obicna ubleha i sretnik kojem su svi uspjesi namjesteni, titula sa Zrinjskim i saka jada dobrih rezultata u u21.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 dec 2019, 22:13Covjek uporedi Zizovica,Starcevica sa MarinovicemWandelanoite je napisao/la: ↑26 dec 2019, 22:00Marinovic je ublehas, PL prosjek nista bolji od Musemica, Osima, Sliskovica, Zizovica, Starcevica.![]()
![]()
Nije to do trenera
Sa nasom u21 selekcijom,ni Guardiola nebi mogao igrati moderan fudbal
Jednostavno ne posjedujemo dovoljan kvalitet za moderan fudbal
Sa nasom u21 selekcijom,ni Guardiola nebi mogao igrati moderan fudbal
Jednostavno ne posjedujemo dovoljan kvalitet za moderan fudbal
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ali zato valjaju Jakirevic i Custovic...
Nama niko ne valja.
A i ako kojim slucajem valja, vrlo brzo nakon par poraza postaje neznalicom...i tako svaki redom.
Nama niko ne valja.
A i ako kojim slucajem valja, vrlo brzo nakon par poraza postaje neznalicom...i tako svaki redom.
Tacno. Ali ko ga je tjerao da u glavnoj tekmi protiv rumuna i portugala gura trkulju i radeljica? Uz to jos onog micu kuzmanovica. Sam je kriv. Imao je plasman pred nosom.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
U savezu se muti uvijek oko igraca to vam je valjda jasno..Muti se od najmladjih do najstarijih..I Prosineckom se naredjivalo kao i Marinovicu..Npr.ne pozivanje Begovica barem za klupu,ne pozivanje Hajrovica u trenutku kad igra odlicno,ne pozivanje Vrancica kad je bio u top formi i odlicnu minutazu imao,ne pozivanje Memisevica iako je Zukanovic rupa..
nOkO nE vOlJo
eto Marinovica ne treba kritikovati nakon ovakvih poteza u kvalifikacijama, nego odmah kmecanje "booosnji niko ne voljo" iako ovaj Marinovic radi vrlo los posao i ubacuje dva defanzivca kada trebamo zabiti gol
i ne znam ko je taj Jakirevic, makar proguglaj njegovo prezime ako ces nesto lupetati o njemu u potpuno nepovezanom razgovoru
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 dec 2019, 23:05U savezu se muti uvijek oko igraca to vam je valjda jasno..Muti se od najmladjih do najstarijih..I Prosineckom se naredjivalo kao i Marinovicu..Npr.ne pozivanje Begovica barem za klupu,ne pozivanje Hajrovica u trenutku kad igra odlicno,ne pozivanje Vrancica kad je bio u top formi i odlicnu minutazu imao,ne pozivanje Memisevica iako je Zukanovic rupa..

Ljudi nece da sagledaju objektivno. Prosle kvalifkacije je Marinovic imao talentiranu momcad na raspolaganju, on dosta dobro poslozio, i izborio dobar rezultat u teskoj grupi. Nije on to izvukao od amatera, nego je upravo imao talentiranu generaciju, sto i govori da vise njih se i dalje bavi ozbiljnijim fudbalom za nase standarde. Ove trenutne kvalifikacije ima manje talentiranih igraca na raspolaganju, a isto tako je pravio odrednjene greske, prije svega mislim da je zvao igrace koji uopste ne igraju za svoje klubove. Rezultati na tabeli to i pokazuju. Zadnja utakmica protiv Wales pokazuje da se totalno pogubio, upravo zbog loseg selektiranja igraca, ili su se mozda neki igrac zvali sto su duzi period u reprezentaciji a trenutno ih nema ni na mapi u klubovima. Normalno ako se gleda iz perspektive ko nam je sve ranije vodio u21 repezentaciju, onda naravno moze biti i gore, ali valjda nije to mjerilo. Mislim da je dobro sto odlazi, i da se pokusa sa drugom osobom, ne bi bilo lose dati priliku Custovicu ili nekom od bivsih reprezentativaca.
Nebitno jel' Jakirevic ili Jakirovic, bitno je da si skontao na koga mislim.Vucevich je napisao/la: ↑26 dec 2019, 23:13nOkO nE vOlJo
eto Marinovica ne treba kritikovati nakon ovakvih poteza u kvalifikacijama, nego odmah kmecanje "booosnji niko ne voljo" iako ovaj Marinovic radi vrlo los posao i ubacuje dva defanzivca kada trebamo zabiti gol
i ne znam ko je taj Jakirevic, makar proguglaj njegovo prezime ako ces nesto lupetati o njemu u potpuno nepovezanom razgovoru
Ti bi se danas kleo u njega i Custovica a "sutra" ih vec nazivao neznalicama...u tome je poenta...sto ti i određena ekipa nemate sredine..a inace sve znate.
opet sve emotivno: ovo, ono, 'niko ne valja' i standardno lupetanje
jednostavno pitanje - da li je Marinovic uradio dobar posao u ovom ciklusu? ne, nije.
inace u svijetu fudbala ako je trener dobar u jednom periodu ne znaci da ce biti i dvije godine poslije toga