Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Valencia je popravio formu drasticno. Prodori su mu cesci, greski u istima je sve manje, centarsutevi su bolji, ostriji...
Jednostavno covjek donosi prevagu na nasu stranu, recimo u ovoj utakmici konkretno i danas se mogla vidjeti razlika izmedju njega i Nanija. Dok je Portugalac trckarao okolo i vrtio se ko muha bez glave oko lopte Valencia je radio sve ono sto jedno krilo treba da radi. Ne kazem ja da je Nani los igrac, naprotiv ali najgore je sto moze bolje i od Valencie a to iz nekog desetog razloga ne pokazuje, steta.
Jednostavno covjek donosi prevagu na nasu stranu, recimo u ovoj utakmici konkretno i danas se mogla vidjeti razlika izmedju njega i Nanija. Dok je Portugalac trckarao okolo i vrtio se ko muha bez glave oko lopte Valencia je radio sve ono sto jedno krilo treba da radi. Ne kazem ja da je Nani los igrac, naprotiv ali najgore je sto moze bolje i od Valencie a to iz nekog desetog razloga ne pokazuje, steta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Sljedece 4 utakmice u ligi:
Arsenal u gostima
Stoke na svom
Chelsea u gostima
Liverpool na svom
Make or break sto englezi kazu. Sad cemo da vidimo koliko ova ekipa zapravo vrijedi.
Arsenal u gostima
Stoke na svom
Chelsea u gostima
Liverpool na svom
Make or break sto englezi kazu. Sad cemo da vidimo koliko ova ekipa zapravo vrijedi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
evo malo nekih postova sa RAWK has gone into meltdown
"Robert Huth is is being questioned by police after leaving Anfield with £35 million tucked in his pocket."
Za Downinga: "He's smashed some beauties against the bar, though. Oh hang on, that was off the field."
Rafa started the whole defensive winger thing (Kuyt), so now Kenny is going one better and moulding Carroll into the world's best defensive striker.
Za Carolla: "I hear he's added a new role to his position. Blocking your team mates shot."

"Robert Huth is is being questioned by police after leaving Anfield with £35 million tucked in his pocket."

Za Downinga: "He's smashed some beauties against the bar, though. Oh hang on, that was off the field."

Rafa started the whole defensive winger thing (Kuyt), so now Kenny is going one better and moulding Carroll into the world's best defensive striker.

Za Carolla: "I hear he's added a new role to his position. Blocking your team mates shot."

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Mislim da bi sa 9 bodova morali biti prezadovoljni.Cartman je napisao/la:Sljedece 4 utakmice u ligi:
Arsenal u gostima
Stoke na svom
Chelsea u gostima
Liverpool na svom
Sve pobjede je iskreno nemoguće ostvariti ,9 bodova je baš onoliko koliko treba i mislim da je to maximum ,dok ne bi smjeli ispod 7 bodova imat ,tj izgubit obje utakmice u gostima ..
You'll never walk alone.
Protiv Arsenala uzeti 3 bodaCartman je napisao/la:Sljedece 4 utakmice u ligi:
Arsenal u gostima
Stoke na svom
Chelsea u gostima
Liverpool na svom
Stoke 3 boda
Chelsea 1 Bod
Liverpool 3 boda
Ovo bi bilo odlicno..
Mislim da bi trebali pobijediti ili Chelsea ili Arsenal,i da dobijemo ove 2 utakmice kuci.
- _karabaja_
- Kontakt:
Ovo u zadnje vrijeme Carrick igra za moju i @Thunderstruckovu dusu
. Sada se pokazuje da smo bili upravu kada smo tvrdili da jos nije za starog gvozdja, a po svemu sudeci nije ni Scholes, Valencia konacno onaj pravi mada sam u njega sumnjao posle one povrede, Rafael pravi moderni bek, Welbeck drugi napadac definitivno.

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Ma samo da nas povrede napokon pocnu zaobilazit mada je zabrinjavajuce ponasanje i rooneya i nanija kad svi ocekuju da oni preuzmu incijativu da nose ekipu i jedan i drugi se izgube nigdje ih i to je veliki problem.
a sto se tice narednih utakmica i 10 bodova bi bio veliki uspjeh mislim cak dovoljno i za titulu al vidjet cemo sta ce bit ova ekipa je sposobna svakog pobjedit al bogami i od svakog izgubit.
a sto se tice narednih utakmica i 10 bodova bi bio veliki uspjeh mislim cak dovoljno i za titulu al vidjet cemo sta ce bit ova ekipa je sposobna svakog pobjedit al bogami i od svakog izgubit.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Iduce kolo je od velikog znacaja,iako je city oslabljen,mislim da ce dobiti Wigan,ali zato iduce kolo protiv Spursa igraju,a mi protiv Arsenala.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ko je ono govorio da Carricka treba prodati?
Što se tiče Rooneya, ne treba oko njega dizati neku prašinu. Jednostavno ovo nije bio njegov dan, kao što reče @Cartman nakon promašenog penala prosto je postao nervozan i silno je želio postići gol. Njegova važnost je itekako bila izražena i danas. Njegova sreća jedino je bila to što je Welbeck trčao i trudio se i za njega i sebe.
Valencia jednostavno perverzan.

Evra: We'll win the league

Što se tiče Rooneya, ne treba oko njega dizati neku prašinu. Jednostavno ovo nije bio njegov dan, kao što reče @Cartman nakon promašenog penala prosto je postao nervozan i silno je želio postići gol. Njegova važnost je itekako bila izražena i danas. Njegova sreća jedino je bila to što je Welbeck trčao i trudio se i za njega i sebe.

Valencia jednostavno perverzan.

Evra: We'll win the league
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Koji pas Carricka. Svaka cast. Vratio je se stari Carrick.rio_Ferdy88 je napisao/la:evo malo akcije od danas, rafael, valencia i carrick![]()
![]()
- Sir Matt
- Kontakt:
Rooney i Chicharito ... žbljak .
I gdje je onaj dečko što poklanja dres i šal svake godine , da se ponudim ko prva opcija . Hm , Scholes22 ili Berba ?
Ajde razmislit ću .
I gdje je onaj dečko što poklanja dres i šal svake godine , da se ponudim ko prva opcija . Hm , Scholes22 ili Berba ?
Ajde razmislit ću .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- Slatinash_7
- Kontakt:
Stavrno mi je drago da je Scholes zabio go,uvijek se lijepo osjecam kad jedna od legend kluba to uradi...SAF rece da ga je vratio iz penzije da smiri igru na sredini i to mu je danas uspjeli,fali jedan takav igrac,a nema ih bas nesto puno u svijetu,pa je ovaj ocajnicki potez itekako oprabdan,i Carrick sa njim igra bolje,sve u svemu ocjena vise nego prolazna...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
A koliko para trazis da obuces dres Chicharita?Sir Matt je napisao/la:Rooney i Chicharito ... žbljak .
Ajde razmislit ću .

- eric_cantona
- Kontakt:
odlična igra .. čak je i Evans sve bolji..
jedino NANI loše igra, i to već duže vrijeme, nadam se da će i on uskoro proigrati..
al poseban naglasak na Carricku.. koliko on toga dobro uradi pa to je nevjerojatno, drago mi je da je počeo davati i golove, jer ne mogu shvatit da se njega toliko pljuje od strane navijača Uniteda, a on je jedan od 4 igrača svjetske klase u Unitedu, a ta 4 su: Vidić, Ferdinand, Carrick i Rooney
jedino NANI loše igra, i to već duže vrijeme, nadam se da će i on uskoro proigrati..
al poseban naglasak na Carricku.. koliko on toga dobro uradi pa to je nevjerojatno, drago mi je da je počeo davati i golove, jer ne mogu shvatit da se njega toliko pljuje od strane navijača Uniteda, a on je jedan od 4 igrača svjetske klase u Unitedu, a ta 4 su: Vidić, Ferdinand, Carrick i Rooney
Rooney je klasa,u to ne treba sumnjat,ali mora se svatiti da gubi svoju jacinu na poziciji koju igra.Ok prije je bio viseci spic,ali uloga nekog playmakera,je od njega ucinila to da mu je ostalo da djeli neke dijagonale...Jest da je manji igrac, i u sesnestercu svi ocekuju nekog grmalja sto kupi lopte,al pogledajte ev npr.Falcao,al top golgeter.Znaci covjek ulaze trud da poboljsa ono sto najbolje radi...Imam neku cudnu misao da SAF od Rooneya oce da narpavi Smitha...Opet kazem,nek se vraca,i centarfori to cine,po loptu,ali pusti organizaciju onim igracima koji su za to...Protiv City-a smo vidili koliko moze bit opasan u spicu...Mislim da je to glavni razlog Waynove lose forme..Bit ce utakmica dje ce dati dobar pas,neki pogodat van sesnesterca,ali ona njegova prijasnja izdanja,mislim tesko da vidimo..I ovako je enormno koristan za nas,ne na onaj nacin na koji bi ga svi htjeli vidit,ali ocito moramo se pomirit sa njegovom novom ulogom,i na youtubu plakat za starim danima.. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
ne trudi se da objasnjavas te stvari sir mat je pokusao i nije mu uspjelo a covjek je dao sve moguce argumente i opet bezuspjesno ovdje je rooney nedodirlji kad igra loshe ima los dan ili eto nekim slucajem nema motivacije to ga hebe zadnjih godina ili pak nema s kim igrat i tako u krug.trxel je napisao/la:Rooney je klasa,u to ne treba sumnjat,ali mora se svatiti da gubi svoju jacinu na poziciji koju igra.Ok prije je bio viseci spic,ali uloga nekog playmakera,je od njega ucinila to da mu je ostalo da djeli neke dijagonale...Jest da je manji igrac, i u sesnestercu svi ocekuju nekog grmalja sto kupi lopte,al pogledajte ev npr.Falcao,al top golgeter.Znaci covjek ulaze trud da poboljsa ono sto najbolje radi...Imam neku cudnu misao da SAF od Rooneya oce da narpavi Smitha...Opet kazem,nek se vraca,i centarfori to cine,po loptu,ali pusti organizaciju onim igracima koji su za to...Protiv City-a smo vidili koliko moze bit opasan u spicu...Mislim da je to glavni razlog Waynove lose forme..Bit ce utakmica dje ce dati dobar pas,neki pogodat van sesnesterca,ali ona njegova prijasnja izdanja,mislim tesko da vidimo..I ovako je enormno koristan za nas,ne na onaj nacin na koji bi ga svi htjeli vidit,ali ocito moramo se pomirit sa njegovom novom ulogom,i na youtubu plakat za starim danima..
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Motivacija moze skripiti odredjeno vrijeme,al na duze staze problem je drugaciji,recemo u pozicijimotty je napisao/la:ne trudi se da objasnjavas te stvari sir mat je pokusao i nije mu uspjelo a covjek je dao sve moguce argumente i opet bezuspjesno ovdje je rooney nedodirlji kad igra loshe ima los dan ili eto nekim slucajem nema motivacije to ga hebe zadnjih godina ili pak nema s kim igrat i tako u krug.trxel je napisao/la:Rooney je klasa,u to ne treba sumnjat,ali mora se svatiti da gubi svoju jacinu na poziciji koju igra.Ok prije je bio viseci spic,ali uloga nekog playmakera,je od njega ucinila to da mu je ostalo da djeli neke dijagonale...Jest da je manji igrac, i u sesnestercu svi ocekuju nekog grmalja sto kupi lopte,al pogledajte ev npr.Falcao,al top golgeter.Znaci covjek ulaze trud da poboljsa ono sto najbolje radi...Imam neku cudnu misao da SAF od Rooneya oce da narpavi Smitha...Opet kazem,nek se vraca,i centarfori to cine,po loptu,ali pusti organizaciju onim igracima koji su za to...Protiv City-a smo vidili koliko moze bit opasan u spicu...Mislim da je to glavni razlog Waynove lose forme..Bit ce utakmica dje ce dati dobar pas,neki pogodat van sesnesterca,ali ona njegova prijasnja izdanja,mislim tesko da vidimo..I ovako je enormno koristan za nas,ne na onaj nacin na koji bi ga svi htjeli vidit,ali ocito moramo se pomirit sa njegovom novom ulogom,i na youtubu plakat za starim danima..

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ko ce organizovati igru? Ko ce doci na 25-20 metara od gola i uposliti Runija u napadu?trxel je napisao/la:Rooney je klasa,u to ne treba sumnjat,ali mora se svatiti da gubi svoju jacinu na poziciji koju igra.Ok prije je bio viseci spic,ali uloga nekog playmakera,je od njega ucinila to da mu je ostalo da djeli neke dijagonale...Jest da je manji igrac, i u sesnestercu svi ocekuju nekog grmalja sto kupi lopte,al pogledajte ev npr.Falcao,al top golgeter.Znaci covjek ulaze trud da poboljsa ono sto najbolje radi...Imam neku cudnu misao da SAF od Rooneya oce da narpavi Smitha...Opet kazem,nek se vraca,i centarfori to cine,po loptu,ali pusti organizaciju onim igracima koji su za to...Protiv City-a smo vidili koliko moze bit opasan u spicu...Mislim da je to glavni razlog Waynove lose forme..Bit ce utakmica dje ce dati dobar pas,neki pogodat van sesnesterca,ali ona njegova prijasnja izdanja,mislim tesko da vidimo..I ovako je enormno koristan za nas,ne na onaj nacin na koji bi ga svi htjeli vidit,ali ocito moramo se pomirit sa njegovom novom ulogom,i na youtubu plakat za starim danima..
Kerik? Nema sanse. On igra centralnog veznog i uglavnom se vrti oko sredine terena. Ne mogu se od njega ocekivati pasovi sa 40 metara udaljenosti (ako izuzmemo pas Velbeku

Skols? Isto kao Kerik, samo jos sporija varijanta. Skols je nekada igrao i defanzivnog i centralnog i ofanzivnog veznog. Im'o je snagu, brzinu i pokretljivost. Tada nije bilo potrebe da Kol i Jork preuzimaju na sebe igru 'plejmejkera'. Skols je igrao sve. Sada to ne moze igrati.
Dakle, ako bi Runi igrao klasicnog napadaca, na sredini terena bi bila velika praznina izmedju veznog reda i napada. Veznjaci ne mogu hraniti loptama napad sa 40 metara, kao sto ne smiju ici previsoko u napad radi tromosti i sporog vracanja u fazu odbrane.
Runi je tako 'zrtvovan' i povucen na poziciju ofanzivnog veznog/poluspica. Na njemu je zadatak da poveze vezni red, krila i isturenog napadaca. On to radi jako dobro. Sigurno je od Fergija dobio upute da ne solira i da razigrava saigrace. To je njegova uloga na terenu. Nije njegov problem sto pojedinci ocekuju da igra ono sto se od njega ne ocekuje.
Nani i Valensia dobiju more lopti od Runija,. Je li Runi kriv sto Nani moze probiti samo presporog levata?
Istina, u ovoj sezoni je znao ponekad zakaziti, malo je ispao iz forme radi povrede,. Meni je protiv Boltona izgledao pomalo odsutno i nezainteresovano. Ali njegov ucinak su dvi asistencije sto se od njega ponajvise ocekuje.
Runi je jedini kreativac u napadackom dijelu ekipe. Kada bi ga rasteretio jedan igrac kalibra Snajdera, budite sigurni da bi imao mnogo vise asistencija i golova. Tada bi proradio golgeterski instikt koji se polako otupljuje novom ulogom na terenu. Dok ne dodje pravi ofanzivni veznjak/poluspic od Runija ne treba ocekivati previse golova.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Sir Matt
- Kontakt:
Taman toliko da si piknem dres Berbe koja se valjda seli iz Uniteda .Cartman je napisao/la: A koliko para trazis da obuces dres Chicharita?
Agent i on viđeni su u avionu u Frankfurtu .

- Sir Matt
- Kontakt:
Bok .Valencia je napisao/la: Runi je jedini kreativac u napadackom dijelu ekipe. Kada bi ga rasteretio jedan igrac kalibra Snajdera, budite sigurni da bi imao mnogo vise asistencija i golova. Tada bi proradio golgeterski instikt koji se polako otupljuje novom ulogom na terenu. Dok ne dodje pravi ofanzivni veznjak/poluspic od Runija ne treba ocekivati previse golova.
Sad bi i talenat Welbecka žrtvovao 451 sustavom a Chicharita kojeg čini se obožavaš gurnuo na 9i izbor . Sve da nam se naša čigra i jedini wc igrač u ekipi vrati i odigra utakmicu na levelu N'goga .
IMHO ti si nečiji klon . Ma ubijeđen sam .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.