da znam ako zaustave jer vozam se bez ''P''

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Mene su prije mjesec dana otprilike zaustavili i kaznili me zbog promila, za P mi nisu pisnuliT-MAC je napisao/la:da li ima neko pouzdanu informaciju,da li mi treba ''P'' prilikom voznje..

Ne treba 100 %..T-MAC je napisao/la:da li ima neko pouzdanu informaciju,da li mi treba ''P'' prilikom voznje..

cini mi se da izbaci sliku piqueaDonnie Darko je napisao/la:zamislite ekrema jevrica i vidite koja slika ispadne

Evo sto je meni za raziju izbaciloBaja_Zvjerka je napisao/la:Ne treba 100 %..T-MAC je napisao/la:da li ima neko pouzdanu informaciju,da li mi treba ''P'' prilikom voznje..
Ja zamislio Zajku Zebu i izbacilo mi Martina Mutumbu iz AEK-a..
A za Raziju Mujanovic izbaci mi Anu Ivanovic..

) neka pomogne Amiri Osmanović iz Stoca.. Bila je na "Udri muški" kod Batka, prelijepa mlada cura koja mora ići na transplataciju bubrega u roku od mjesec dana čini mi se, ili će biti prekasno
 ) neka pomogne Amiri Osmanović iz Stoca.. Bila je na "Udri muški" kod Batka, prelijepa mlada cura koja mora ići na transplataciju bubrega u roku od mjesec dana čini mi se, ili će biti prekasno  . Javio se mladić iz Tuzle koji je gledao emisiju i ponudio se kao don(at)or bubrega i sad je potrebno skupiti oko 65000 eura za operaciju. Ja vam ne mogu obećati da će sve biti kako treba, ali bar možemo pružiti nadu njoj i njenim bližnjima i moliti se da sve prođe u najboljem redu.
 . Javio se mladić iz Tuzle koji je gledao emisiju i ponudio se kao don(at)or bubrega i sad je potrebno skupiti oko 65000 eura za operaciju. Ja vam ne mogu obećati da će sve biti kako treba, ali bar možemo pružiti nadu njoj i njenim bližnjima i moliti se da sve prođe u najboljem redu.hebo sebe postavi mi 20 pitanja i na kraju ništa sad ponovo prob'o kad ispisa ovo ''Sorry, I need some time to wake up. Can you try again in few minutes?Anderson je napisao/la:Evo sto je meni za raziju izbaciloBaja_Zvjerka je napisao/la:Ne treba 100 %..T-MAC je napisao/la:da li ima neko pouzdanu informaciju,da li mi treba ''P'' prilikom voznje..

http://img638.imageshack.us/i/14281868.png/
 Nakon par minuta ponovo prob'o i izbaci Luisa Figa a zamislio Rui-a Costu
  Nakon par minuta ponovo prob'o i izbaci Luisa Figa a zamislio Rui-a Costu  

jes' ga nao'štrio uz ovo?volimliverpool je napisao/la:Ne shvatam to što igrate uopšte.
Evo vam,da se malo napalite:

Ja zamislim Zebu izbaci mi IbricicaBaja_Zvjerka je napisao/la:Ne treba 100 %..T-MAC je napisao/la:da li ima neko pouzdanu informaciju,da li mi treba ''P'' prilikom voznje..

sreca nasao sam je
 sreca nasao sam je  

kivi je napisao/la:cini mi se da izbaci sliku piqueaDonnie Darko je napisao/la:zamislite ekrema jevrica i vidite koja slika ispadne

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Slatinash_7, soxx i 89 gostiju.