Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ja se nista ne sikiram...kao Juventino, naravno da ocekujem scudetto...optimista uvijek...pisao sam da ove sezone ce se vidjeti ko ostaje, ko odlazi..
Nece me iznenaditi ako i Vlahovica prodamo ako ne danas, najvjerovatnije na ljeto, pogotovo ako se ne uklapa u Mottin sistem....
Medjutim, nije sve ni do Motte, Giuntoli je sklapao Napoli i koji god trener da dodje, oni igraju isto...tako ce i sada..
Imamo mladog trenera, imamo mlad i novi tim, imamo dosta povreda, osim previse nerijesenih utakmica, meni je ovo ok...Treba nam samo strpljenja..
Vjerujem Giuntoliju, ako je bio u stanju da napravi Napoli sa puno manje financijskih sredstava, vjerujem da ce i Juventus...ipak ima puno vise prostora kod nas nego je imao prije..
Vrijeme ce pokazati, mi moramo biti strpljivi..
Nece me iznenaditi ako i Vlahovica prodamo ako ne danas, najvjerovatnije na ljeto, pogotovo ako se ne uklapa u Mottin sistem....
Medjutim, nije sve ni do Motte, Giuntoli je sklapao Napoli i koji god trener da dodje, oni igraju isto...tako ce i sada..
Imamo mladog trenera, imamo mlad i novi tim, imamo dosta povreda, osim previse nerijesenih utakmica, meni je ovo ok...Treba nam samo strpljenja..
Vjerujem Giuntoliju, ako je bio u stanju da napravi Napoli sa puno manje financijskih sredstava, vjerujem da ce i Juventus...ipak ima puno vise prostora kod nas nego je imao prije..
Vrijeme ce pokazati, mi moramo biti strpljivi..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Juventinisimo
- Kontakt:
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ne svidja mi se najavljenih 11 iako su to igrači koji su dobili Milan u 2 poluvremenu, malo je tu kvaliteta, više je to momentum i korištenje svoje sanse usljed ozljeda. U Evropi znamo da se redovno kaznjava i najsitnija slabost. Ali isto tako svjedoci smo da bolje igramo u LP (osim Sturrgarta) jer se ekipe nadigravaju. U svakom slučaju smo dočekali da je klupa jaca od prvih 11 večeras.
Bilo bi krajnje vrijeme da Motta da sansu Fagioliu jer je ovo vec previse. Ili mu daj sansu ili ga pusti da ide.
Dusan ima skoro gol po tekmi i svakako bi bilo dobro da zaigra u nastavku radi vracanja samopouzdanja. Nadam se debiju i Alberta.
Bilo bi krajnje vrijeme da Motta da sansu Fagioliu jer je ovo vec previse. Ili mu daj sansu ili ga pusti da ide.
Dusan ima skoro gol po tekmi i svakako bi bilo dobro da zaigra u nastavku radi vracanja samopouzdanja. Nadam se debiju i Alberta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Hoce li Kolo Muani imati pravo igrati LP?
Ne mislim na veceras nego buduce tekme?
Ne mislim na veceras nego buduce tekme?
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Biće ovo duga noć ovi bunkerišu samo tako
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
dugo juventus nije imao losijeg igraca od koopmeinersa.
Dopadljivo u polju s presingom dobrih 20 minuta, ali napadačke ideje na nivou Allegria tj. ne postoje. Potvrdilo mi se da ovo nije dobar napadački sastav, niti Mbangula, a niti Weah ne mogu pretrčati ikoga niti igraju 1 vs 1, svaki prijem lopta nazad i kruženje. Nico bez lopte, ono što dobije odmah igra na prvu.
Niko ne gleda na gol, da proba neki sut, tipicna sterilnost u zadnjoj trećini.
Locatelli i Weah out, treba ovdje Chico desno cim prije uz Dusana pa i Kenana. Savona nije za Juventus.
Luiz dobar.
Niko ne gleda na gol, da proba neki sut, tipicna sterilnost u zadnjoj trećini.
Locatelli i Weah out, treba ovdje Chico desno cim prije uz Dusana pa i Kenana. Savona nije za Juventus.
Luiz dobar.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 jan 2025, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ovaj Savona blage veze nema, Kako je on doguro do prve postave ne zna ni on sam
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tuzlak1987
- Kontakt:
Losi oni, losi mi.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ova holandska prevara je cak gori i od Savone...
Lik niti igra napad, niti odbranu, niti kreira, niti lopte uzima...samo zuji okolo...nije mi jasno da uopste igra..
Svaku utakmicu je tu, a nista....
Luiz se tek vratio i svemirski brod je za ovoga navikanog holandeza..jos da uhvati takmicarsku formu, komotno prodati Koopa za kikiriki...

Lik niti igra napad, niti odbranu, niti kreira, niti lopte uzima...samo zuji okolo...nije mi jasno da uopste igra..

Svaku utakmicu je tu, a nista....
Luiz se tek vratio i svemirski brod je za ovoga navikanog holandeza..jos da uhvati takmicarsku formu, komotno prodati Koopa za kikiriki...
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ostaviti Nizozemca večeras blizo mu je iz Belgije kući!!
Savona je gori bek od Zdeneka Grygere. Apsolutno momak zalutao u klub. Njegovo igranje je neobjašnjivo.
Limitirana ekipa Bruggea je imala 2 dobre situacije, a posjed im 30%, a ova ocajna postava Motte nula pokusaja za 52 minute.
Izmjene odmah. I opet se vidi šta znači Dušan i prava devetku, to ponavljam, kakve lazne devetke, samo proper spica i krila koja smaraju odbrane svojim utrcavanjima i driblinzima. Ne mogu da razumijem da izvedes ovakve tipove igraca istovremeno.
Limitirana ekipa Bruggea je imala 2 dobre situacije, a posjed im 30%, a ova ocajna postava Motte nula pokusaja za 52 minute.
Izmjene odmah. I opet se vidi šta znači Dušan i prava devetku, to ponavljam, kakve lazne devetke, samo proper spica i krila koja smaraju odbrane svojim utrcavanjima i driblinzima. Ne mogu da razumijem da izvedes ovakve tipove igraca istovremeno.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 jan 2025, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
E moj Nico dabogda veceru tako promasio
A brate i ovo Gonzalesa. Daj Mota mijenjaj, nemoj biti mazgda.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
i neko ima obraza napasti Gattija, momak bio zidar doveden bukvalno dzaba i igra odlicno. A **** holandsko 60 miliona placen ja goreg igraca vidio nisam