Virtu4l je napisao/la:
Ma normalno, odobriti i dovesti ih u pat poziciju. Mi smo naše ispunili, a to što njihovi navijači neće prihvatiti tih 1500 ulaznica to nije naš problem, tražili su toliko i dobili su.
Lične karte traži MUP, ne Željezničar.
Vjerujem da bi i njihovi navijači prihvatili 1500, to bi trebalo zadovoljiti sve strane. A ako dolaze u miru i ne misle praviti belaj, onda im to ograničenje što se ličnih karti tiče ne bi trebalo predstavljati neki problem. Kaznu za njihovu bakljadu će svakako platiti klub, nemaju potrebe da se zbog toga sekiraju, znači njihovo je samo da ne ponove ono primitivno ponašanje od prošle godine.
Inače, mislim da je dobro što je današnja tekma pala u drugi plan. Otkako je Slavko došao, konstantno je ekipa pod pritiskom, prvenstveno od nas navijača jer tražimo pobjedu u svakoj utakmici. U skoro svakoj utakmici smo bili favoriti, za svaku posebno nabrijani kao da nam je historijska.
Ipak, danas smo malo navratili vodu na naš mlin. Mi navijači najmanje o toj utakmici mislimo, tako da nema pritiska sa naše strane. Ovi iz Širokog Brijega najavljuju neku historijsku utakmicu, euforija trese cijeli grad, jednostavno moraju pobijediti ako žele sebi ostaviti šansu za prolazak dalje.
A mi čak možemo i izgubiti, ni to ne bi bilo toliko loše. Čini mi se da je Slavko po prvi put u takvoj situaciji sa ovom ekipom i vjerujem da ćemo ostvariti bolji rezultat nego što to očekujemo.