FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2017, 11:01

Balasevic je napisao/la:Ni ja ne vidim neki preveliki problem u tome. Ako smo već dali mnogo više od tih 5% koje smo obavezni dati, zašto onda ne dati još 400 ulaznica, dogovoriti sa njima da nam daju cijeli jug na Koševu kada bude derbi i mirna Bosna?!
Ma normalno, odobriti i dovesti ih u pat poziciju. Mi smo naše ispunili, a to što njihovi navijači neće prihvatiti tih 1500 ulaznica to nije naš problem, tražili su toliko i dobili su.

Lične karte traži MUP, ne Željezničar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 12 apr 2017, 11:02

Virtu4l je napisao/la:
Balasevic je napisao/la:Ni ja ne vidim neki preveliki problem u tome. Ako smo već dali mnogo više od tih 5% koje smo obavezni dati, zašto onda ne dati još 400 ulaznica, dogovoriti sa njima da nam daju cijeli jug na Koševu kada bude derbi i mirna Bosna?!
Ma normalno, odobriti i dovesti ih u pat poziciju. Mi smo naše ispunili, a to što njihovi navijači neće prihvatiti tih 1500 ulaznica to nije naš problem, tražili su toliko i dobili su.

[emoji106] [emoji106]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Balasevic
Kontakt:

Post Postao/la Balasevic » 12 apr 2017, 11:09

Virtu4l je napisao/la:

Vjerujem da bi i njihovi navijači prihvatili 1500, to bi trebalo zadovoljiti sve strane. A ako dolaze u miru i ne misle praviti belaj, onda im to ograničenje što se ličnih karti tiče ne bi trebalo predstavljati neki problem. Kaznu za njihovu bakljadu će svakako platiti klub, nemaju potrebe da se zbog toga sekiraju, znači njihovo je samo da ne ponove ono primitivno ponašanje od prošle godine.

Inače, mislim da je dobro što je današnja tekma pala u drugi plan. Otkako je Slavko došao, konstantno je ekipa pod pritiskom, prvenstveno od nas navijača jer tražimo pobjedu u svakoj utakmici. U skoro svakoj utakmici smo bili favoriti, za svaku posebno nabrijani kao da nam je historijska.
Ipak, danas smo malo navratili vodu na naš mlin. Mi navijači najmanje o toj utakmici mislimo, tako da nema pritiska sa naše strane. Ovi iz Širokog Brijega najavljuju neku historijsku utakmicu, euforija trese cijeli grad, jednostavno moraju pobijediti ako žele sebi ostaviti šansu za prolazak dalje.
A mi čak možemo i izgubiti, ni to ne bi bilo toliko loše. Čini mi se da je Slavko po prvi put u takvoj situaciji sa ovom ekipom i vjerujem da ćemo ostvariti bolji rezultat nego što to očekujemo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2017, 11:11

Da žele prihvatiti tih 1.500 sačekali bi sa saopštenjem i bojkotom, ovako su nam učinili uslugu.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 apr 2017, 11:14

Ova atmosfera pred utakmicu me podsjeca na onu pred Zrinjski kad smo ih mlatnuli 4-0. Najmanje se o utakmici pricalo,a bilo je bas dosta saopstenja. Mozda se to i danas ponovi. Daj Boze. Mada,ja ne ocekujem nista danas. Nek se bore pa sta dragi Bog da.

https://www.klix.ba/sport/nogomet/silja ... ook+status

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2017, 11:17

Ma znamo šta nas čeka na Pecari, dobar fudbal, otvorena utakmica, vjerovatno odlična atmosfera. Treba biti fokusiran u završnici, sigurno ćemo imati šansi protiv njihove odbrane, treba zabiti gol i to je to.

Oni su moćni ofanzivno i sigurno će svoju igru bazirati na posjedu i da će manje pažnje posvetiti svom golu, Široki ne zna drugačije i drago mi je zbog toga.
Voli te tvoje Sarajevo.

Balasevic
Kontakt:

Post Postao/la Balasevic » 12 apr 2017, 11:19

Virtu4l je napisao/la:Da žele prihvatiti tih 1.500 sačekali bi sa saopštenjem i bojkotom, ovako su nam učinili uslugu.
To je bila ishitrena reakcija. Kada sam pročitao saopštenje ni meni nije bilo svejedno, jer bezveze gubimo skoro 2000 stolica, što za stadion našeg kapaciteta nije malo.
Vjerujem da je njima bilo još gore, očigledno je to vruće glave napisano. Ali nije kasno da se to riješi, da se pronađe dogovor kojem se iskreno nadam. Jesmo rivali, ali da bi derbi bio potpun trebaju nam i njihovi navijači, to je činjenica.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2017, 11:25

Balasevic je napisao/la:To je bila ishitrena reakcija. Kada sam pročitao saopštenje ni meni nije bilo svejedno, jer bezveze gubimo skoro 2000 stolica, što za stadion našeg kapaciteta nije malo.
Vjerujem da je njima bilo još gore, očigledno je to vruće glave napisano. Ali nije kasno da se to riješi, da se pronađe dogovor kojem se iskreno nadam. Jesmo rivali, ali da bi derbi bio potpun trebaju nam i njihovi navijači, to je činjenica.
To nije naš problem. Naravno da nikome nije svejedno, ali učinili su nam uslugu i treba to iskoristiti. To je samo dokaz da nemaju komunikaciju između sebe i da svako gura po svom. Ovi što likuju su klasične neznalice koje ne shvataju šta se dešava, bitno im je samo da bacaju otrovne strjelice prema Željezničaru.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 apr 2017, 11:29

Zelju ce vise kostati organizacija ove utakmice nego sto ce zaraditi.

PticaSelica1921
Kontakt:

Post Postao/la PticaSelica1921 » 12 apr 2017, 11:31

Virtu4l je napisao/la:Da žele prihvatiti tih 1.500 sačekali bi sa saopštenjem i bojkotom, ovako su nam učinili uslugu.
Suplja pitarska.Znaju da ce biti silovani na terenu pa nece da se brukaju.Eto fol licne im smetaju,sve same ubice :urnebes:
Bakljadu placa kinez.Gdje je problem?
Kada bi im dali i sjever i istok zatezali bi,nego ne znaju kako se drugacije povezati sa navijacima.
Napravis problem i pojavis se sa solucijom.I odmah pametan :roll:
Trebaju biti mudonje i izaci javno da kazu ; Ne smijemo doci jer nas je stid da nas ponizite i na tribinama i na terenu i necemo da se crvenimo.
Ja sam uostalom ozbiljnije shvatio uski nego kone.
Bice otvoreni oni,ovo im je zadnji voz.
U srcu nosim te ja ! 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2017, 11:34

Kontaktirali smo direktora Željezničara Mirsada Šiljka koji nam je pojasnio novonastalu situaciju, odnosno zašto je Željezničar odlučio dati gostujućim navijačima 1.090 ulaznica, najmanje do sada.

"Mi smo željeli dati gostujućim navijačima više ulaznica, uključujući i sektor sa slovom 'LJ', ali je MUP tražio da dva sektora na sjeveru budu tampon zona radi sigurnosti. Također, i mi smo oštećeni jer osim ta dva sektora na sjeveru koja su pretvorena u tampon zonu, i dio istoka je pretvoren u tampon zonu", rekao je Šiljak u razgovoru za Klix.ba i nastavio:

"Radi se o noćnoj utakmici, a sav ovaj kvart je veliko gradilište. Vanjsko uređenje istočne tribine će se danas asfaltirati, a glavna ulica je gradilište i iz tih razloga je policija oprezna. I mi bismo voljeli da su bolji uslovi da se derbi odigra kako treba".

Horde zla su najavile bojkot, a Šiljka smo upitali da li su ulaznice već stigle u prostorije Sarajeva, gdje bi se trebale prodavati gostujućim navijačima.

"Što Horde zla najavljuju bojkot, to je do njih. Mi čekamo da se čelnici Sarajeva očituju danas kada ulaznice dođu do nas pa ćemo vidjeti njihov konačan stav. Mislim da nema potrebe za ovakvim tenzijama jer će se pokvariti naša dobra saradnja u posljednjih nekoliko godina", rekao je Šiljak.
:bih:
Voli te tvoje Sarajevo.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 12 apr 2017, 11:41

Previse se vremena trosi na raspravu o pitarima. Ako hoce ako nece ko ih je.be. A evo fino je Siljak objasnio da nije do nas nego do MUP-a. Imamo mi i vaznijih stvari od njih trenutno. Vazna tekma danas treba se vratiti iz Hercegovine sa dobrim rezultatom. Realno smo bolja ekipa od njih i mislim da necemo izgubiti danas. Ocekujem igru slicno kao protiv Zrinjskog tvrdo da se ne primi neki jeftin go a u napadu ako se sta uradi. Sto se sastava tice nadam se da ce Sinisa na lijevog a Musa na desnog beka a ovo ostalo mislim da Slavko nece mijenjati
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 12 apr 2017, 11:43

Nadam se da je ekipa osvježena kol'ko tol'ko protiv uvijek neugodnog i dobro organizovanog Š.Brijega. Jedan gol u njihovoj mreži nam daje nadu za finale.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 12 apr 2017, 12:33

Atmosfera i pravi derbi danas ce bit. Sportski poz iz SB
Samo jedno ime

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 apr 2017, 12:51

Udruzili se fukarice i pitari=fupi's da pametuju koliko i sta im treba dati, kite po celu i kozoyebima i zvrkovima.

Široki le padaone.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 apr 2017, 13:36

Teren u Sirokom izmisljen. Svi preduslovi za dobru igru su tu, samo je sad do nas.

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 12 apr 2017, 13:39

http://m.sportsport.ba/galerija/pecara- ... a-bih/9676
Bilino polje i pecara su allianz arena za sve ostale stadione u BH
Samo jedno ime

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 12 apr 2017, 14:08

Fkt teren izgleda nerealno dobro, da je bar vise ovakvih u ligi ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 12 apr 2017, 14:08

mogu horde pisat šta god hoće na svojim stranicama, nakon onoga što su uradili u julu 2016 (a što potpuno ignorišu) ja se nadam na njihova noga nikad više neće kročiti na naš stadion, a ako već mora onda samo u kavez, oko njega bodljikava žica i struja po potrebi kroz oboje! to je bila najgora stoka, a sa stokom se samo tako može!

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 12 apr 2017, 16:25

nemamo vise one kulture navijanja kao krajem 90-tih kada nije postojala tanpon zona. Neznam kako neko moze da mrzi nekoga toliko da pravi tolike gluposti kao na nasim terenima sada mislim na federaciju da se moramo tanponisati nakon 5-god genocidisanja. Pa majka mu stara klub se treba voliti pjevati navijati za njega pomagati ali da nekoga udarim ili nekoga mrzim samo zato sto voli drugu boju dresa to je vec nesto drugo i te osobe po mom misljenju ne terbaju dolaziti na stadione vec neka idu tamo na koridu i neka se umjesto onih bikova bodu. Savez treba traziti nadzor na svim stadionima i brojace na ulazu s tim da se sve karte kupuju sa licnom kartom. Pa ko srlja neka i nadrlja. Dozivotno kazniti pristup svim sportskim boravistima i zdravo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: elSaik, Hrasno15, ristagrad, Tuce11 i 51 gost.