FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 08 avg 2017, 23:17

Pantelija je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Ja mislim da je ok ovaj pritisak vrsiti, ali pokusati ih natjerati da bolje rade. Bojim se da tjeranjem nista dobro nece biti, i da cemo opet u krug. Takvo nam je okruzenje, ljudi vecinom hoce da se 'uvale' u siguricu i da primaju platu od prvog do prvog.
Moj prijedlog je da se pojedini otjeraju ali def. ne svi...
Ne moze neko raditi ako ne zna
Nemoguce da niko ne zna. Nemoguce.
Jel' to u Mostaru, uskom i sl. znaju svi raditi?
Ja se slazem da ide ko ne ispuni obecano ili ko se pokaze neznalicom, ali sve..to je glupost iskreno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 avg 2017, 23:18

Jel' moguce da u pocetku "privremeno rjesenje" na klupi nakon sramotnog poraza od GOSK-a na DOMACEM TERENU i dalje sjedi na klupi...pa on nije ni privremeno rjesenje a kamo li dugorocnije.
Interesantno je da imena poput Kodre, Jarnija, Jesica i slicnih nakon samo par slabijih rezultata dobiju NOGU, a legende kluba i privremena rjesenja su tu dok ne podnesu "moralnu" ostavku, poser.em se na njihov moral.
Jos samo fali da Repuh pobijedi u derbiju i da bude untouchable do polusezone pa i vise.
Bolje i lopovi u klubu koji znaju (Selimovic, Redzepagic...Mamic) nego amateri koji pojma nemaju pa klubove u provaliju dovedu.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 avg 2017, 23:19

muhamedhulk je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Ja mislim da je ok ovaj pritisak vrsiti, ali pokusati ih natjerati da bolje rade. Bojim se da tjeranjem nista dobro nece biti, i da cemo opet u krug. Takvo nam je okruzenje, ljudi vecinom hoce da se 'uvale' u siguricu i da primaju platu od prvog do prvog.
Moj prijedlog je da se pojedini otjeraju ali def. ne svi...
Kakav je to pitarluk, sve tjeraj, samo hraci. :opaopa:

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Haha Pa da i onda kasnije se praviti mutav i govoriti kako ni ti novi ne valjaju, a usput ne ponuditi nikakvo rjesenje...
Ovako oni zamisljaju i opisuju navijace sa tribina stadiona Kosevo, ja sam to iskoristio malo da se nasmijemo. Neces mi zamjeriti. Ko da ostane, zasto da ostane, sta je neko uradio da ostane. U ovo ligi si smijesan ako ne osvojis bar drugo mjesto, sve ispod je neuspjeh, i to pikam ako je Zeljo zavrsio ispred tebe, Zeljo je neko i nesto u ovoj ligi za razliku ovih novokomponovanih ekipa citaj GOSK! Ihtijarevic, nabiti nogom, Repuh, Svrakic, nabiti nogom, ostaviti kondicionog i trenera golmana, skauta nabiti nogom, bimbalja Bekica nabiti nogom. Bord direktora nabiti nogom, zasto bi oni ostali ti nama reci.

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 avg 2017, 23:21

Treba praviti nove Bordo prijatelje, samo da se ne uhljebe ovaj put.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rahma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rahma » 08 avg 2017, 23:24

Evander je napisao/la:
Rahma je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Pa i Valentin ima godina, i Tan ima godina da mnogima bude otac... I njih da poštedimo? Joj logike. [emoji38]
Koji ****? Kakve veze oni imaju sa forumskom pričom, koju dijelimo mi, navijači Sarajeva. Poštujte tuđa mišljenja ili ga stavite na ignore ako vam toliko smeta to što on piše.
Sorry, otici na drugi forum, braniti jednog dokazanog idiota Majka, srati po ovom forumu i ljudima ovdje, onda dodje ovdje pametovati, sorry.
Svaka cast njemu, svaka cast njegovim godinama, ali neke stvari nisu ok.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Mislim da je i dalje to njegova stvar, kakvo će mišljenje imati o nekome. Ne sjećam se, a i ne vidim da je ikada srao po nekome na ovom forumu? Ne vidim ništa uvrijedljivo na onom forumu da je napisao, tako da je besmisleno ovo što je PitarBordo ostavio ovdje SS posta.
Amer Dupovac!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 avg 2017, 23:29

Kako ba nije uvrijedljivo? Nešto napokon krenulo, sportsport, sport 1, sport avaz, fakktor, Hajat, Pink TV, svi prenijeli i frajko kaže na ta pitanja "nemoj svijuti biti k'o oni sa ss.ba" - kao mi crnjačimo jer želim odgovore na ta pitanja? Eto svi koji su poslali mail i podržali incijativu samo crnjače. Treba samo šutiti i zabiti glavu u pijesak. Ma hajte molim vas. :puke:
Samo Saraj'vo.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 avg 2017, 23:29

Evandere molim te niti sam srao za vas nešto niti sam koga spomenuo niti bi komentarisao ovde molim te bar imaj dostojanstva pa govori istinu.Rekao sam da me gnjave na ss ba a ko se tu našao neka se vrijeđa ja lićno ni o kome nisam loše mislio jednostavno mi sva ova priča ide na ****.Ne znam neko želi da me kompromituje i da me ocrni a evo šta se napisalo pa ako sam ja seronja molim da me trajno banuju http://prntscr.com/g629bs eto sad vidi koliko ja pametujem ničim izazvan iskopira se poruka u kojoj nema ništa loše a ispada kao dasam nekom glavu otkinuo.Majkla sam branio ovdei tamo i bilo gdje kad nešto sere da je moj mrtvi otac **** ču mu mater ako ne vrijeđa nikog već sam jednom pisao može na ignore ili se raspravljaj sa njim a ne za sve je kriv majkl kao nekad Denis Čomor u Sarajevu ne znam vala ide mi ovo sve na neku stvar
Sarajevo ljubavi moja!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 avg 2017, 23:30

@sarajlijica
Taj bord ima 5 clanova, 3 su od vlasnika. Ta 3 su tu samo da kazu yes/no na prijedloge ostalih, domacih 'snaga'. Znaci doslovno sve zavisi od njih. Otjeraj ih (ne znam kako), Tan ce dovesti drugu trojicu i opet isto.
Sabrina je pravnica i zavrsava ugovore, nista se ne pita a sta je od krucijalne bitnosti.
Makedonac je menadzer i brine da financijski ne ispadnemo iz kolosijeka (sto je ok).
Po meni je problem taj faruk i nepostavljanje trenera koji je nova krv, nije iz Kluba, nije star i potencijalno je dobar za 'duze staze'. Kad s tim pogode, sportski dio ce napredovati.
Znaci hocu da trener ima sposobnost da nauci igrace igrati bolje, a Klub da dovede one igrace koji hoce da uce. A ne da se ponovi Kodro i ismijavanje njegovih metoda...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 avg 2017, 23:31

Ne trebas se ti nista organizovati sam sa njima, ili cemo odraditi kako treba ili necemo nikako. Trebamo biti slozni i zajedno trebamo biti u ovome a ne da odu 4 starija covjeka bez nekog razloga. Samo moramo znaci tacne informacije sto se tice kluba, evo npr. pogodili smo pravo sa ovim pitanjima, odlicna stvar. Svako pitanje je na mjestu a i istinito je. Zamisli da si pitao zasto 11 ljudi radi u marketingu, zasto si platio tog i tog igraca 2 miliona lupam i ostale netacne informacije, ovo je sad za sad odlicno. Stvaras ogroman pritisak finim i odlicnim putem a tek je pocelo. I da se budemo skupljali svi tu nece vise postojati Stara Garda, Hz, Pitari, Veterani, Dobrinja, Alipašino, Mojmilo, Koševo, Skenderija, Šip... bit cemo svi jedno i mnogo je bolje kad je lupam 300 ljudi nego cetvorica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 avg 2017, 23:39

PitarBordo je napisao/la:Kako ba nije uvrijedljivo? Nešto napokon krenulo, sportsport, sport 1, sport avaz, fakktor, Hajat, Pink TV, svi prenijeli i frajko kaže na ta pitanja "nemoj svijuti biti k'o oni sa ss.ba" - kao mi crnjačimo jer želim odgovore na ta pitanja? Eto svi koji su poslali mail i podržali incijativu samo crnjače. Treba samo šutiti i zabiti glavu u pijesak. Ma hajte molim vas. :puke:
Pitaru i ja sam (vrati se malo nazad) napisao ovde ona pitanja i poslao zato ne znam kakve su ti namjere i šta imaš protiv mene ali fakat te ne kontam ako sam rekao da me dave na ss ba nisam vala mislio na ovo ja imam toliko petlje da bi Hilmi odmah rekao **** te ta priča a ne podržao istu a vala ubiste više ima li šta novo da se napišeili svaki dan ista priča.Misliš da je tebi i drugima staloviše do Sarajeva nego nama e pa varate se a to što ste sebi dali za pravo da ste vi pokrenuli pašta je onda sa nama ostalima mi nismo bitni a i tu se varate mi smo malo prije ss.ba pokrenuli jednu akciju koja nije ovakve prirode ali mislimda če biti isto ako ne i efikasnija.I ne trpaj mi te riječi nije se to odnosilo na pitanja, nego ako češ iskreno na tvoje komentare brate ne ide pod kožu više a evo opet kažem i ja sam podržao tu akciju koju nam je Hilmo predložio.
Sarajevo ljubavi moja!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 avg 2017, 23:41

Koja je druga akcija pokrenuta?
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 avg 2017, 23:41

Izvlačiš neke zaključke ovdje pa onda odeš na drugi forum da odmoriš dušu. Hajde molim te. I nije Hilmo predložio nego Evander, a Hilmo posložio pitanja. Dakle sve ovo što se izdešavalo u zadnjih 30tak sati na tu temu počelo je od toliko omraženog, kako onaj maloprije reče "nadobudnog boksera."

Uveži misao pa onda napiši, ne mogu pola sata kontati šta si krenuo da kažeš.
Samo Saraj'vo.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 08 avg 2017, 23:43

Ja mislim da navijaci vrse prevelik pritisak na igrace. :kafa:

:urnebes:
U novi boj ...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 avg 2017, 23:44

hz033 je napisao/la:Ja mislim da igrači vrse prevelik pritisak na navijače. :kafa:

Ispravio sam ti malo komentar. :kafa:
Samo Saraj'vo.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 avg 2017, 23:45

MortemHz je napisao/la:Ne trebas se ti nista organizovati sam sa njima, ili cemo odraditi kako treba ili necemo nikako. Trebamo biti slozni i zajedno trebamo biti u ovome a ne da odu 4 starija covjeka bez nekog razloga. Samo moramo znaci tacne informacije sto se tice kluba, evo npr. pogodili smo pravo sa ovim pitanjima, odlicna stvar. Svako pitanje je na mjestu a i istinito je. Zamisli da si pitao zasto 11 ljudi radi u marketingu, zasto si platio tog i tog igraca 2 miliona lupam i ostale netacne informacije, ovo je sad za sad odlicno. Stvaras ogroman pritisak finim i odlicnim putem a tek je pocelo. I da se budemo skupljali svi tu nece vise postojati Stara Garda, Hz, Pitari, Veterani, Dobrinja, Alipašino, Mojmilo, Koševo, Skenderija, Šip... bit cemo svi jedno i mnogo je bolje kad je lupam 300 ljudi nego cetvorica.
Slažem se potpuno i ja sam za to da se ne dijelimo već sam napisao i bolje je da nas bude više.A ovde u ovim pitanjima nema riješenja bez uvrede evo sad da odu i da nam ne dadnu nikakav odgovor koga dovesti šta uraditi biti bez uprave ili ćemo ugasiti svetinju ima tu malo nedorečenih stvari razmislite malo.Sad kad moramo biti zajedno meni se na leđa natovarili ja ne znam šta je konačni cilj toga ali dobro ide se dalje.
Sarajevo ljubavi moja!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 avg 2017, 23:45

muhamedhulk je napisao/la:@sarajlijica
Taj bord ima 5 clanova, 3 su od vlasnika. Ta 3 su tu samo da kazu yes/no na prijedloge ostalih, domacih 'snaga'. Znaci doslovno sve zavisi od njih. Otjeraj ih (ne znam kako), Tan ce dovesti drugu trojicu i opet isto.
Sabrina je pravnica i zavrsava ugovore, nista se ne pita a sta je od krucijalne bitnosti.
Makedonac je menadzer i brine da financijski ne ispadnemo iz kolosijeka (sto je ok).
Po meni je problem taj faruk i nepostavljanje trenera koji je nova krv, nije iz Kluba, nije star i potencijalno je dobar za 'duze staze'. Kad s tim pogode, sportski dio ce napredovati.
Znaci hocu da trener ima sposobnost da nauci igrace igrati bolje, a Klub da dovede one igrace koji hoce da uce. A ne da se ponovi Kodro i ismijavanje njegovih metoda...
Valentin je obećao ostanak Duljevića, obećao je kapitalce. Obećao i slagao, po meni je to dovoljno jak razlog da ga smaknemo. Onda nam i Bakir valja kao predsjedavajući, valja nam svaki političar, direktor, načelnik itd u državi. Svakako da je Faruk glavni problem što je sportski segment užasan al' nije vala Valentin ništa uradio što bi ga držalo u fotelji.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 avg 2017, 23:46

hz033 je napisao/la:Ja mislim da navijaci vrse prevelik pritisak na igrace. :kafa:

Mislis igracice SFK :o

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 avg 2017, 23:48

PitarBordo je napisao/la:Izvlačiš neke zaključke ovdje pa onda odeš na drugi forum da odmoriš dušu. Hajde molim te. I nije Hilmo predložio nego Evander, a Hilmo posložio pitanja. Dakle sve ovo što se izdešavalo u zadnjih 30tak sati na tu temu počelo je od toliko omraženog, kako onaj maloprije reče "nadobudnog boksera."

Uveži misao pa onda napiši, ne mogu pola sata kontati šta si krenuo da kažeš.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 08 avg 2017, 23:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 08 avg 2017, 23:48

Svjetski a naše ili evropski a naše.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 avg 2017, 23:49

Kakvo pišanje po privatnosti! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Bing [Bot], HordasFks, MSOZ101, N3R3D i 48 gostiju.