FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lakoste
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 08 avg 2017, 19:51

Prosle sedmice su iz kluba stidljivo u mahalu bacili pricu da ce ove sedmice biti neko pozitivno iznenadjenje. Bas me zanima o cemu je rijec. :lol:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 avg 2017, 19:54

Pa dobio si iznenadjenje, stiglo pojacanje u vidu Stanojevica!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 avg 2017, 19:59

Pantelija je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Naravno da zanima, kakve su to gluposti..
Pa čemu šutnja na tekmi?
Zašto se ne proziva Elvir kantardzic
Zašto se ne digne parola,protiv uprave?
U Zenici su prozvani vec bili, ovo je bio nastavak samo od ostalih navijaca.
Prozivao se vise puta tokom citave prosle sezone, nema nikakvog efekta.
To ne znam ali jednom kad je bila parola nije bilo efekta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 avg 2017, 20:01

fks74 je napisao/la:Ne znam, zasto raja misli da ova ekipa nikoga ne moze dobiti. Oni su samo pali u neki crnjak, isto kao i navijaci. Prava istina je da oni imaju kvalitet da se nose sa svima u ligi, pa vidite da i igraci za koje znamo da posjeduju kvalitet nista ne pokazuju. Protiv Goska niko nije igrao i ko zna i ko ne zna. Siguran sam da smo protiv Mladosti blize pobjedi.
I uprava je samo malo u crnjak pala, kao navijači! Imaju kvalitet i oni, sve će to na dobro izaći.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 08 avg 2017, 20:02

skoroalen je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ja u zadnjih godinu-godinu i po' kad god sam se zadesio na gostovanju sa navijačkom trbinom, tačnije je ovo što @skoroalen govori. Većina doživljava grupu kao nešto prvi, a Klub kao ekstenziju toga i to je činjenica. Ultras furka i to.
Ja lično znam nekih 30ak momaka iz mog kraja koji idu na sjever svaku tekmu, redovni i na gostovanjima itd. Allahom se kunem, barem 20 njih zna 4-5 poznatijih igrača u klubu. Ko je Sabrina, ko je Hujić, Kantardžić, Skaut... oni pojma nemaju nit ih interesuje. Ne kažem da nema momaka koji znaju, nadam se i u organizaciji grupe, al' većina ljudi ne zna to. Ovim mojim drugovima je furka da se "naduvaju" prije tekme i špicu prave, dobrila, ultra furka itd. Nije to loše, naprotiv, al' nemoj da neko priča kako se sjever sad razumije u nešta aman i prati stanje. Ova generacija slabo Bgm.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Upravo tako! I ovi momcici iz moje ulice sto redovno idu na sjever su isti. Njima je bitno da odu da se malo izgalame,zapale koju prskalicu,baklju,petardu itd.,ostalo je njima sporedno.
Evo u nedjelju vracam se sa tekme sav nikakav,prolazim pored njih oni se smiju,dogovaraju neki dernek,pitam ih sta se ovo desava sto i vi ne reagujete,kazu 'ma pusti to' i samo nastavise.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 avg 2017, 20:05

ElCartel11 je napisao/la:Pa dobio si iznenadjenje, stiglo pojacanje u vidu Stanojevica!
Sad smo blizi bodu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 08 avg 2017, 20:07

joker90 je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Ne znam, zasto raja misli da ova ekipa nikoga ne moze dobiti. Oni su samo pali u neki crnjak, isto kao i navijaci. Prava istina je da oni imaju kvalitet da se nose sa svima u ligi, pa vidite da i igraci za koje znamo da posjeduju kvalitet nista ne pokazuju. Protiv Goska niko nije igrao i ko zna i ko ne zna. Siguran sam da smo protiv Mladosti blize pobjedi.
I uprava je samo malo u crnjak pala, kao navijači! Imaju kvalitet i oni, sve će to na dobro izaći.. :kafa:
Dobro si Joker, svakoj se upravi može desiti da malo zablokira u radu, kao i igračima na terenu.Od nedjelje će to sve biti kako treba, kako na terenu tako i u upravi :rol:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 avg 2017, 20:28

joker90 je napisao/la:
O upravi necu ni da pricam, oni su i doveli do ove blamaze. Sada kada bi i zeljeli dovesti neke dobre igrace, s mnjam da bi neko dosao, kakva nam je atmosfera u klubu.

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 08 avg 2017, 20:38

svakome ko je ukrao marku iz kluba dabogda mu za lijeka trebala a nemao ga gdje uzeti

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 avg 2017, 20:38

Kakvo.prozivanje?
Ja se dobro sjećam kako se ona uprava prije.dine tjerala, kako se.vršio pritisak, ovo sad je.nula

Prozivati ih je nesto sto se mora, da se pokaže nezadovoljstvo
U zenici je bilo puno raje sa istoka i zapada, vjerovatno su bas oni i poveli skandiranje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 avg 2017, 20:39

fks74 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
O upravi necu ni da pricam, oni su i doveli do ove blamaze. Sada kada bi i zeljeli dovesti neke dobre igrace, s mnjam da bi neko dosao, kakva nam je atmosfera u klubu.
Igrači dolaze zbog dobrih ugovora, para! Ne dolaze radi porodične atmosfere.. ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 avg 2017, 20:48

Strašni @sekac, naš uvaženi Šeki, bježi od nas k'o kuge ide na neke druge forume kaže da odmori dušu, moli raju da ne budu kao "oni sa ss.ba" - eh zbog ovakvih nam nikada neće ni biti dobro. Pazi on zna da nešto ne valja i on se šatro izoluje samo, ilitiga zabije glavu u pijesak.

slika

:puke:
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 avg 2017, 20:50

Ne znam kako dušu tamo odmara, kad tamo niko i ne piše ništa, ali hajde. Šupački je govoriti da se ne bude kao oni sa ss.ba, a konačno se nešto pokrenulo. ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 08 avg 2017, 20:51

PitarBordo je napisao/la:Strašni @sekac, naš uvaženi Šeki, bježi od nas k'o kuge ide na neke druge forume kaže da odmori dušu, moli raju da ne budu kao "oni sa ss.ba" - eh zbog ovakvih nam nikada neće ni biti dobro. Pazi on zna da nešto ne valja i on se šatro izoluje samo, ilitiga zabije glavu u pijesak.

slika

:puke:
Nista gore od poltrona i ljudi koji nemaju svoje misljenje. Zali Boze godina koje je protracio.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

High

Post Postao/la High » 08 avg 2017, 20:51

Koji će forumaš zamijeniti Sabrinu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 avg 2017, 20:52

Ja se nadam da je Stanojevic Xabi Alonso za ovu ligu, jedino tako nesto nas moze izvaditi iz govana! Radovca na klupu tamam nemali kapitena i svaku tekmu placali kazne!

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 avg 2017, 21:13

High je napisao/la:Koji će forumaš zamijeniti Sabrinu?
Ja :kafa:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 avg 2017, 21:15

Na PINK-u danas pitanja naša pročitali (selektovano, ali i predsjednika su kontaktirali i čekat će ga dok ne odgovori).

Od 35:14, odrađen prilog.

I kažu ne može ništa, samo kukamo po forumu, onaj bježi da dušu odmara!!!
Samo Saraj'vo.

Lakoste
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 08 avg 2017, 21:29

Od jednog prvotimca, ovaj novi srb u vezi nista specijalno.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 08 avg 2017, 21:42

Koliko nas ide u Kakanj?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amkeivke, mire971 i 143 gosta.