FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prosle sedmice su iz kluba stidljivo u mahalu bacili pricu da ce ove sedmice biti neko pozitivno iznenadjenje. Bas me zanima o cemu je rijec. 

- ElCartel11
- Kontakt:
Pa dobio si iznenadjenje, stiglo pojacanje u vidu Stanojevica!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U Zenici su prozvani vec bili, ovo je bio nastavak samo od ostalih navijaca.Pantelija je napisao/la:Pa čemu šutnja na tekmi?MortemHz je napisao/la:Naravno da zanima, kakve su to gluposti..
Zašto se ne proziva Elvir kantardzic
Zašto se ne digne parola,protiv uprave?
Prozivao se vise puta tokom citave prosle sezone, nema nikakvog efekta.
To ne znam ali jednom kad je bila parola nije bilo efekta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I uprava je samo malo u crnjak pala, kao navijači! Imaju kvalitet i oni, sve će to na dobro izaći..fks74 je napisao/la:Ne znam, zasto raja misli da ova ekipa nikoga ne moze dobiti. Oni su samo pali u neki crnjak, isto kao i navijaci. Prava istina je da oni imaju kvalitet da se nose sa svima u ligi, pa vidite da i igraci za koje znamo da posjeduju kvalitet nista ne pokazuju. Protiv Goska niko nije igrao i ko zna i ko ne zna. Siguran sam da smo protiv Mladosti blize pobjedi.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Upravo tako! I ovi momcici iz moje ulice sto redovno idu na sjever su isti. Njima je bitno da odu da se malo izgalame,zapale koju prskalicu,baklju,petardu itd.,ostalo je njima sporedno.skoroalen je napisao/la:Ja lično znam nekih 30ak momaka iz mog kraja koji idu na sjever svaku tekmu, redovni i na gostovanjima itd. Allahom se kunem, barem 20 njih zna 4-5 poznatijih igrača u klubu. Ko je Sabrina, ko je Hujić, Kantardžić, Skaut... oni pojma nemaju nit ih interesuje. Ne kažem da nema momaka koji znaju, nadam se i u organizaciji grupe, al' većina ljudi ne zna to. Ovim mojim drugovima je furka da se "naduvaju" prije tekme i špicu prave, dobrila, ultra furka itd. Nije to loše, naprotiv, al' nemoj da neko priča kako se sjever sad razumije u nešta aman i prati stanje. Ova generacija slabo Bgm.PitarBordo je napisao/la:Ja u zadnjih godinu-godinu i po' kad god sam se zadesio na gostovanju sa navijačkom trbinom, tačnije je ovo što @skoroalen govori. Većina doživljava grupu kao nešto prvi, a Klub kao ekstenziju toga i to je činjenica. Ultras furka i to.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Evo u nedjelju vracam se sa tekme sav nikakav,prolazim pored njih oni se smiju,dogovaraju neki dernek,pitam ih sta se ovo desava sto i vi ne reagujete,kazu 'ma pusti to' i samo nastavise.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad smo blizi boduElCartel11 je napisao/la:Pa dobio si iznenadjenje, stiglo pojacanje u vidu Stanojevica!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Dobro si Joker, svakoj se upravi može desiti da malo zablokira u radu, kao i igračima na terenu.Od nedjelje će to sve biti kako treba, kako na terenu tako i u upravijoker90 je napisao/la:I uprava je samo malo u crnjak pala, kao navijači! Imaju kvalitet i oni, sve će to na dobro izaći..fks74 je napisao/la:Ne znam, zasto raja misli da ova ekipa nikoga ne moze dobiti. Oni su samo pali u neki crnjak, isto kao i navijaci. Prava istina je da oni imaju kvalitet da se nose sa svima u ligi, pa vidite da i igraci za koje znamo da posjeduju kvalitet nista ne pokazuju. Protiv Goska niko nije igrao i ko zna i ko ne zna. Siguran sam da smo protiv Mladosti blize pobjedi.

O upravi necu ni da pricam, oni su i doveli do ove blamaze. Sada kada bi i zeljeli dovesti neke dobre igrace, s mnjam da bi neko dosao, kakva nam je atmosfera u klubu.joker90 je napisao/la:I uprava je samo malo u crnjak pala, kao navijači! Imaju kvalitet i oni, sve će to na dobro izaći..fks74 je napisao/la:Ne znam, zasto raja misli da ova ekipa nikoga ne moze dobiti. Oni su samo pali u neki crnjak, isto kao i navijaci. Prava istina je da oni imaju kvalitet da se nose sa svima u ligi, pa vidite da i igraci za koje znamo da posjeduju kvalitet nista ne pokazuju. Protiv Goska niko nije igrao i ko zna i ko ne zna. Siguran sam da smo protiv Mladosti blize pobjedi.
svakome ko je ukrao marku iz kluba dabogda mu za lijeka trebala a nemao ga gdje uzeti
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Kakvo.prozivanje?
Ja se dobro sjećam kako se ona uprava prije.dine tjerala, kako se.vršio pritisak, ovo sad je.nula
Prozivati ih je nesto sto se mora, da se pokaže nezadovoljstvo
U zenici je bilo puno raje sa istoka i zapada, vjerovatno su bas oni i poveli skandiranje
Ja se dobro sjećam kako se ona uprava prije.dine tjerala, kako se.vršio pritisak, ovo sad je.nula
Prozivati ih je nesto sto se mora, da se pokaže nezadovoljstvo
U zenici je bilo puno raje sa istoka i zapada, vjerovatno su bas oni i poveli skandiranje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Igrači dolaze zbog dobrih ugovora, para! Ne dolaze radi porodične atmosfere..fks74 je napisao/la:O upravi necu ni da pricam, oni su i doveli do ove blamaze. Sada kada bi i zeljeli dovesti neke dobre igrace, s mnjam da bi neko dosao, kakva nam je atmosfera u klubu.joker90 je napisao/la:I uprava je samo malo u crnjak pala, kao navijači! Imaju kvalitet i oni, sve će to na dobro izaći..fks74 je napisao/la:Ne znam, zasto raja misli da ova ekipa nikoga ne moze dobiti. Oni su samo pali u neki crnjak, isto kao i navijaci. Prava istina je da oni imaju kvalitet da se nose sa svima u ligi, pa vidite da i igraci za koje znamo da posjeduju kvalitet nista ne pokazuju. Protiv Goska niko nije igrao i ko zna i ko ne zna. Siguran sam da smo protiv Mladosti blize pobjedi.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Strašni @sekac, naš uvaženi Šeki, bježi od nas k'o kuge ide na neke druge forume kaže da odmori dušu, moli raju da ne budu kao "oni sa ss.ba" - eh zbog ovakvih nam nikada neće ni biti dobro. Pazi on zna da nešto ne valja i on se šatro izoluje samo, ilitiga zabije glavu u pijesak.

Samo Saraj'vo.
Ne znam kako dušu tamo odmara, kad tamo niko i ne piše ništa, ali hajde. Šupački je govoriti da se ne bude kao oni sa ss.ba, a konačno se nešto pokrenulo. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nista gore od poltrona i ljudi koji nemaju svoje misljenje. Zali Boze godina koje je protracio.PitarBordo je napisao/la:Strašni @sekac, naš uvaženi Šeki, bježi od nas k'o kuge ide na neke druge forume kaže da odmori dušu, moli raju da ne budu kao "oni sa ss.ba" - eh zbog ovakvih nam nikada neće ni biti dobro. Pazi on zna da nešto ne valja i on se šatro izoluje samo, ilitiga zabije glavu u pijesak.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Koji će forumaš zamijeniti Sabrinu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja se nadam da je Stanojevic Xabi Alonso za ovu ligu, jedino tako nesto nas moze izvaditi iz govana! Radovca na klupu tamam nemali kapitena i svaku tekmu placali kazne!
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
JaHigh je napisao/la:Koji će forumaš zamijeniti Sabrinu?

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- PitarBordo
- Kontakt:
Na PINK-u danas pitanja naša pročitali (selektovano, ali i predsjednika su kontaktirali i čekat će ga dok ne odgovori).
Od 35:14, odrađen prilog.
I kažu ne može ništa, samo kukamo po forumu, onaj bježi da dušu odmara!!!
Od 35:14, odrađen prilog.
I kažu ne može ništa, samo kukamo po forumu, onaj bježi da dušu odmara!!!
Samo Saraj'vo.
FK Sarajevo
Od jednog prvotimca, ovaj novi srb u vezi nista specijalno.
- sarajevo46
- Kontakt:
Koliko nas ide u Kakanj?