Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soccerfan
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la soccerfan » 17 jan 2012, 11:22

grgr je napisao/la:**** dzekinu reakciju , mene je iznenadilo da je silva onako sretan bio sto je dzeko dao gol :D
A budimo realni Silva se uvjek najvise radovao Dzekinim golovima (osim Aleksandra i Stefana). Vazda je skako po Dzeko kad dadne gol ko malo djete :) Ima brate slika pa nadi :) Sjecam se kad je Dzeko prve golove dao protiv Arisa da je Silva kod oba prvi pritrcao i zagrlio Dzeku. Ako hoces naci cu ti slika da se uvjeris :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 jan 2012, 12:18

Inace,City je pozvao 2 mlada igraca Tuzlanske Slobode(Ervin Jusufovic,Semir Music) da jedno vrijeme treniraju tamo,kazu da im je Dzeko velika podrska :P
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 17 jan 2012, 12:24

Dylan Dog je napisao/la:Inace,City je pozvao 2 mlada igraca Tuzlanske Slobode(Ervin Jusufovic,Semir Music) da jedno vrijeme treniraju tamo,kazu da im je Dzeko velika podrska :P
slika
Jel' ovo Dzeko noc prije malo vise popio ? :lol: :lol:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 17 jan 2012, 12:38

soccerfan je napisao/la:
grgr je napisao/la:**** dzekinu reakciju , mene je iznenadilo da je silva onako sretan bio sto je dzeko dao gol :D
A budimo realni Silva se uvjek najvise radovao Dzekinim golovima (osim Aleksandra i Stefana). Vazda je skako po Dzeko kad dadne gol ko malo djete :) Ima brate slika pa nadi :) Sjecam se kad je Dzeko prve golove dao protiv Arisa da je Silva kod oba prvi pritrcao i zagrlio Dzeku. Ako hoces naci cu ti slika da se uvjeris :)
Znam ali ovaj je bas dotrcao i bio sretan kao kolarov :D Ne mislim da ima los odnos sa silvom ima cak u tunelu neka snimka kad je dzeko bio povrijedjen silva ga pita kako je noga , nego iznenadilo me da je dotrcao odandje da ga zagrli i skoci :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 jan 2012, 12:43

Dylan Dog je napisao/la:Inace,City je pozvao 2 mlada igraca Tuzlanske Slobode(Ervin Jusufovic,Semir Music) da jedno vrijeme treniraju tamo,kazu da im je Dzeko velika podrska :P
slika
divi dzeki bajcepsa :D 8-) o tome sam ja govorio par dana ranije, koliko je "napredovao" :D nije vise onako mrsav :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jan 2012, 13:04

Znaci raspravljamo ko se vise raduje Dzekinim golovima u Cityu :lol: :lol:

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 17 jan 2012, 13:17

Dzeko i Aguero moraju poceti saradjivati medjusobno, sinoc je bio cirkus :lol: , brukaju se obojica. :oops:

Nadam se da ce mu ovaj gol podici samopouzdanje i da se nece vise gubiti, preosjetljiv je, ne smije na klupu vise od jedne utakmice u suprotnom odmah klone. :shock: Sporo i sazrijeva, ima ogromno iskustvo iza sebe, ali se ne vidi rutina u njegovoj igri. Stekne se utisak da ne razmislja previse o fudbalu.
Steta da se ne etablira u Engleskoj jer to moze, ali sad je sve do njega. Iako je Mancini cudan (blago receno) i otezava vise nego sto olaksava, ipak najveci ce krivac biti sam Dzeko ako se ne ostvari kao top napadac u Engleskoj.

Uvijek bude onako kako postavimo prioritete u zivotu, sam pao sam se ubio.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 17 jan 2012, 13:25

slika
djeci sok od mene, kad se Džeko nije sjetio!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 17 jan 2012, 16:14

http://www.kalesija.info/wp-content/upl ... sema-3.jpg
Kako sam procitao, momci su uradili i jedan trening sa prvim timom, tako da sretno im :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 jan 2012, 17:03

Nisam ni sumnjao u Džeku! Kad tad bi procepio a onda ide cjepanje svaku tekmu :D

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 17 jan 2012, 17:14

Ne znam da li ste vi vidjeli, ali onaj Atkinson pravo gotivi naseg Edina. Gotovo svaki kontakt nad Edinom svirao je faul u korist naseg dijamanta.
P.S. Mora da mu se svidjelo u Zenici. :mrgreen:
Izdržati, to je temelj vrline!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jan 2012, 17:39

Kun bi fakat mogao krenuti stopama zemljaka mu Teveza.
Oba znaju pimplati fudbal ali izgleda ne kontaju da fudbal nije singl tenis vec kolektivna igra.
Fakat je krenuo u ofiranje.Klupa a znajuci njihove kratke fitilje i ubrzo noga.
Mancini bi bilo pametnije da Balonju osposobi kao Felix Grafita i da podhitno u timu ima dva brza krila koji kontaju rijec nabaciti u sesnesterac.Sa Silvom u sredini to bi bilo to.
Sto se Dzeke tice,griz'o je cjelu temu udarao i udaran i na kraju gol koji je odlucio tekmu.
Inace je mnogo teze igrati protiv davljenika u ligi nego ovih ''koji su na sigurnom''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 jan 2012, 17:50

rogeRF je napisao/la:Ne znam da li ste vi vidjeli, ali onaj Atkinson pravo gotivi naseg Edina. Gotovo svaki kontakt nad Edinom svirao je faul u korist naseg dijamanta.
:lol: :lol: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 jan 2012, 20:10

Dzeko zadnja tri kola premier lige za City odigrao svih 270 minuta. :)
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 17 jan 2012, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 17 jan 2012, 23:27

inacefindecko je napisao/la:
slika
djeci sok od mene, kad se Džeko nije sjetio!
Dzeko je izgledao imao burnu noc :mrgreen:

Bio je odlican protiv Wigana, sa srecom protiv Spursa te da im barem jedan zabije.

Sajko5
Kontakt:

Post Postao/la Sajko5 » 17 jan 2012, 23:29

vide Đeke jes se probijo
Buona fagioli, e le Belle Donne, PER SEMPRE!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 18 jan 2012, 12:55

rogeRF je napisao/la:Ne znam da li ste vi vidjeli, ali onaj Atkinson pravo gotivi naseg Edina. Gotovo svaki kontakt nad Edinom svirao je faul u korist naseg dijamanta.
Potpis...ovo sam i ja primjetio, ne samo kontakte nego su i nešto počesto pričali.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 18 jan 2012, 13:02

BIHfan je napisao/la:Dzeko zadnja tri kola premier lige za City odigrao svih 270 minuta. :)
Normalno da je igr'o, kad nema ko drugi :mrgreen:
Teorija zavjere prema Bosancima je i dalje aktuelna :!:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

twostepsfromhell
Kontakt:

Post Postao/la twostepsfromhell » 18 jan 2012, 20:24

Bosniacum Lilium je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:

Sigurno mu se teren u Zenici svidio hhahaha :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jan 2012, 21:49

Kaze Mancini trebamo iskoristiti visinu i odlicnu igru Dzeke glavom,Dobar jutar ragaci :mrgreen: :roll:
Da bi se to ucinilo,potrebno je loptu nabaciti a ne slati protiv tenkovske granate kao Kolarov u senaesterac ili kilave nabacaje ostalih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, Zglavkar i 20 gostiju.