Šta rade od kluba zaslužili su mnogo gore stvariLakoste je napisao/la:Koliko god ja ne gotivio direktoricu mislim da je krajnje supacki i degutantno da na forum objavljujes vasu viber prepisku i pri tom ostavljas njen broj dostupan siroj narodnoj masi. Krajnje supacki. Cinkarosu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
-
- Kontakt:
Broj i njen kontakt mejl je već neko prije stavio na ovoj temi. Što se tiče slike koju sam postavio, obzirom da je citirana, Hilmo može obrisati.Lakoste je napisao/la:Koliko god ja ne gotivio direktoricu mislim da je krajnje supacki i degutantno da na forum objavljujes vasu viber prepisku i pri tom ostavljas njen broj dostupan siroj narodnoj masi. Krajnje supacki. Cinkarosu.
Jel Vi stvarno mislite da će odgovori biti iskreni???? Pa opet će nas premuntati kao i do sad njihova parola je Laž Laž i samo Laž! 80% odgovora znam vec unaprijed, politički odgovori izbjegavanja odgovornosti i krivice.SiouxLukavac je napisao/la:Hajde do 12 bar da nas 50 pošalje po dva put![]()
[email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]
1. Šta je smisao Fudbalskog kluba Sarajevo? Koja je vaša vizija i gdje klub vidite za godinu, dvije ili pet godina?
2. Da li imate ikakvu komunikaciju sa de facto vlasnikom kluba Vincentom Tanom? Da li njega FK Sarajevo uopće zanima i da li je zainteresovan za njegovo dalje finansiranje?
3. Ken Choo je najavljen kao spona u komunikaciji između Sarajeva i Vincenta Tana. Zanima li barem njega FK Sarajevo?
4. Imate li njihovo povjerenje i daju li vam ikakvu podršku osim moralne? Da li se od početnog elana, Tanovih investicija i dolaska na proslavu titule desilo nešto zbog čega je digao ruke od Sarajeva?
5. Da li ste uopće svjesni da se FK Sarajevo nalazi u ozbiljnoj organizacijskoj krizi, koja se odražava na sve ostale segmente kluba? Da li ste svjesni i da ignorisanje krize neće učiniti da ona nestane sama po sebi, ali svakako može da je pogorša?
6. Da li ste svjesni da politika zatvaranja kluba prema javnosti i svojim navijačima uz bezobraznu floskulu da Sarajevo uvijek ima najviše ciljeve stvara ogroman jaz između navijača i kluba i otvara veliki prostor za nezadovoljstvo, koje su navijači počeli glasno iskazivati?
7. Znate li za pojam transparentnog oglašavanja? Da li znate da to podrazumijeva preuzimanje odgovornosti i oglašavanje i u onim situacijama u kojima stvari ne funkcionišu po šturo definisanom planu?
8. S tim u vezi, zašto nije objavljen finansijski izvještaj FK Sarajevo za 2016. godinu, ako ste slavodobitno objavili finansijski izvještaj za 2015. godinu, isključivo jer je po prvi put nakon niza godina bio pozitivan?
9. Da li postoji dugoročna strategija razvoja odnosa između FK Sarajevo i njegovih članova? Zar ne mislite da bi članove trebalo informisati o svim bitnim pitanjima, a ne samo o novim igračima, svega desetak minuta prije nego istu informaciju objavi zvanična klupska stranica?
10. Navijači vas pozivaju na odlazak. Da li mislite da je uzrok tome loša komunikacija i imate li uopšte način da vratite njihovo povjerenje, jer floskule o Divovima ih više ne mogu smiriti?
11. Konkretno, šta je sa izgradnjom kampa, kada će tačno početi i kada tačno završiti radovi i zašto dosadašnji obećani rokovi nisu ispoštovani?
12. Situacija sa Crnkićem i Husejnovićem?
13. Kakav je to ugovor sa NIKE-om jer akademci igraju i treniraju u 3-4 (tri-četiri) godine staroj, "HAAD" opremi?
14. Obećanja gosp. Valentina: šta je sa najavljenim kapitalcima, najavljen je bio i ostanak Duljevića, najavljen je i novi stručni štab?
15. Komentar od gosp. Ilievskog na sponzora Messer najljućeg rivala? Znamo ko je generalni direktor pomenute firme, zbog toga to pitanje?
16. Koliki je tačan broj zaposlenih u klubu i na osnovu kojih kriterija se zapošljavalo, bez ikakvog javnog konkursa?
17. Video skaut, Ermin Avdić, godinama unazad, sve se mjenja, od igrača, trenera, vlasnika, direktora, predsjednika.. samo je on vječan, kako i zašto, kakve reference ima gosp. Avdić da "preživaljava" smjene svih?
18. Navedite imena kandidata, za šefa stručnog štaba, sa kojima ste obavili razgovore prije nego što ste se odlučili za gosp. Repuha?
19. Koje ste nove sponzore vi kao uprava doveli u klub?
20. Rezime Vašeg rada u zadnjih pola godine (6 mjeseci) ili za vrijeme koje ste proveli u FK Sarajevo?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Od Cimirota i Jajala do Radovca i Rustemovićaskoroalen je napisao/la:Teško je shvatit da su prije samo dvije godine igrali Stepanov, Benko i Stojčev, a danas Hebibović, Bekić i Ahmetović. Zar smo mogli toliko grohnut?MortemHz je napisao/la:U nikad losijoj ligi ti imas ovakve igrace.. mislim da je suvisno pricati o tome
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

-
- Kontakt:

Oficijelna se aktivirala.
Tri sedmice od datuma rođenja, a Ander je već postao član FK Sarajevo. #BitiSrcemVezanUTomeLežiSnaga
Ko kaže da ćemo stati na ovom?
Koristićemo sva demokratska sredstva da dobijemo odgovore, prave odgovore, na sva pitanja koja nas zanimaju.
Ja vam obećevam 100 000 mailova

Koristićemo sva demokratska sredstva da dobijemo odgovore, prave odgovore, na sva pitanja koja nas zanimaju.
Ja vam obećevam 100 000 mailova

Objavljivati javno prepisku je supacki, zna li se uopste za pojam poslovna etika?
Jedina smo nacija koja revolucije provodi preko facebooka i foruma. Promijene trebaju, ali treba igrati pametno i konkretno, mene stid pojedinaca i laznih Che Guevara.
Jedina smo nacija koja revolucije provodi preko facebooka i foruma. Promijene trebaju, ali treba igrati pametno i konkretno, mene stid pojedinaca i laznih Che Guevara.
- Evolution87
- Kontakt:
Jel ovo obrisase hahahahahSiouxLukavac je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Oficijelna se aktivirala.
Tri sedmice od datuma rođenja, a Ander je već postao član FK Sarajevo. #BitiSrcemVezanUTomeLežiSnaga
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Podržavam. Ali to nam ne daje ništa konkretno nikakvu promjenu, bolje im je pisati na svakom mail-u POJAČANJA.hilmo je napisao/la:Ko kaže da ćemo stati na ovom?
Ja vam obećevam 100 000 mailova![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pa jel moguće da onoliko brišu komentare na offc. Stranici???? Hahahhaha pa to je smiješno, kakav amaterizam, papak jedan sa seoskom glavom
-
- Kontakt:
Javili su se na zvaničnoj fb stranici, objavili rezultate juniora, kadeta i pionira za vikend

Apsulutnu se slazem. Malo je degutantno privatne razgovore ovdje objavljivati.Lakoste je napisao/la:Koliko god ja ne gotivio direktoricu mislim da je krajnje supacki i degutantno da na forum objavljujes vasu viber prepisku i pri tom ostavljas njen broj dostupan siroj narodnoj masi. Krajnje supacki. Cinkarosu.
Iako nisam aktivan član foruma, građanska dužnost slanja mail-ova je obavljena. 

- Evolution87
- Kontakt:
I mi se cudimo sto imamo puno zaposlenih u marketingu, pa valja stici obrisati sve komentare koji im ne idu u prilog.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pet kadeta Akademije FK Sarajevo na spisku U-17 reprezentacije BiH
Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrat će 14. i 16. augusta tekuće godine dvije prijateljske utakmice protiv reprezentacije Azerbejdžana. Utakmice će se igrati u Trening centru Nogometnog/ Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine, a poziv selektora Sakiba Malkočevića dobilo je pet kadeta Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo.
Svoje ime na popisu selektora pronašli su Belmin Dizdarević, Armin Šarić, Andrej Đokanović, Nemanja Nikolić i Dino Islamović. Okupljanje reprezentativaca je zakazano za petak 11. augusta 2017. godine u Zenici.
Čestitamo našim dječacima na pozivu selektora, te im želimo puno sreće na predstojećem reprezentativnom okupljanju.
Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrat će 14. i 16. augusta tekuće godine dvije prijateljske utakmice protiv reprezentacije Azerbejdžana. Utakmice će se igrati u Trening centru Nogometnog/ Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine, a poziv selektora Sakiba Malkočevića dobilo je pet kadeta Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo.
Svoje ime na popisu selektora pronašli su Belmin Dizdarević, Armin Šarić, Andrej Đokanović, Nemanja Nikolić i Dino Islamović. Okupljanje reprezentativaca je zakazano za petak 11. augusta 2017. godine u Zenici.
Čestitamo našim dječacima na pozivu selektora, te im želimo puno sreće na predstojećem reprezentativnom okupljanju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
Anelaaa trbicuuuuu samo briste obrisali vas sa lica zemlje da Bog da
Ima li šta novo? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sjeverna Koreja se ne oglasava. Kaze prijasnja garnitura iskoristila sve blefeve, ukljucujuci famozno pismo podrske gospodina Vincent TanHigh je napisao/la:Ima li šta novo?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Pa sta ti predlazes,kako da vodimo 'revoluciju',kako da nesta uradimo za spas kluba?Lakoste je napisao/la:Objavljivati javno prepisku je supacki, zna li se uopste za pojam poslovna etika?