Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
LegendKiller
-
Kontakt:
Postao/la LegendKiller » 07 avg 2017, 21:07
Sabinho je napisao/la:LegendKiller je napisao/la:Uhljupima tipa ilievski, kantardžić, krajina, hujic i sličnim toliko i ne zamjerim, jer su oni tu došli da uzmu što više i da idu. Za mene su najveće razočarenje Cala, Zijo i Propuh, samoprozvani vojnici kluba. Oni su se prodali gore navedenim. Izdali su i klub i nas sve. Kakvi su to vojnici kluba i ljubav prema klubu kada radiš šta ti kažu neki ilievski, kaNTaRdžić i slični, i to sve bez imalo stida i srama, a znaju da klub vode u propast. Cali, Ziji i Propuh oduzeti status vojnika kluba i proglasiti ih nepoželjnim na Koševu. Za mene su gori njih trojica jer su trebali znati šta znači Sarajevo i ljubav prema klubu, od kaNTaRdžića i sličnih ništa nisi mogao bi očekivati.
Sta ba?

Do telefona je

-
ShofaII
-
Kontakt:
Pasice ti si optimista ba,, ja mislim da cemo mi na jesen vec imati te cjene 2 KM zapad, 1,5 KM istok i 0,5 sjever, uz clansku(cjena clanske 4KM) cjene ulaznica 1,8 ; 1,3 i 0,35
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
-
Mokes
-
Kontakt:
Gledam sad utakmicu Sarajevo Sloboda u zadnjem kolu sampionske sezone, kad tamo Al. Bekic igra DESNO krilo
I pola te Slobode sad u Sarajevu

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
High
Koji me je ovo lirik dodao na FB?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 07 avg 2017, 21:13
ShofaII je napisao/la:Pasice ti si optimista ba,, ja mislim da cemo mi na jesen vec imati te cjene 2 KM zapad, 1,5 KM istok i 0,5 sjever, uz clansku(cjena clanske 4KM) cjene ulaznica 1,8 ; 1,3 i 0,35
Ama lik mislio na to da smo u dvije godine odigrali jednu utakmicu u Evropi.

Samo Saraj'vo.
-
ShofaII
-
Kontakt:
Pitanja
11. Koliko i sta je doprinio klubu prijasnji pdpredsjednik danasnji direktor za tehnicka pitanja Elvir Kantardzic za period od kada se nalazi u klubu
12. Koliko je to donio klubu pomenuti za period od kada je tu
13. Koliko pomenuti zaradjuje na osnovu iznajmljivanja poslovog prostora klubu
@pb tek sad svatih sta je pasica mislio, hvala
Zadnja izmjena:
ShofaII, dana/u 07 avg 2017, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
-
zagor1987
-
Kontakt:
High je napisao/la:Prezreni umjesto uvaženi, učmali umjesto poštovani, utjelovljena apatijo a ne gospodo, subjektivizirano Zlo našeg Kluba,
vaš trivijalni rad Klubu je tešku omču na vrat nabacio, pa je adet da navijačima, onima koji čine esencijalni identitet Kluba, odgovorite na pitanja koja vam ne trebamo ni postavljati, jer vam je itekako znano o čemu je riječ. Riječ je o etičkim načelima svakog ko čini strukturu u ikakvom organizacionom smislu. Ukaljali ste Klub, srozali Mu dignitet, izmijenili identitet - za to se odgovara. Opstojnost Kluba, kakav je bio prije par godina, više i ne postoji; to je utihnulo kad ste vi počeli glođati kolektiv. Onaj koji je nekoć bio šampionski i obećavajući, pobjednički i naš, preinačili ste u osrednji i tmasni, šićardžijski i vaš. Iskozmetizirali ste šampionski kolektiv, u kojem već neko vrijeme igraju svakojaki raspusnici, a iz kojeg pohiti imalo bolji pojedinac, čim vidi priliku. Kurtizanski nudite posao trenera bilo kome, u čemu opetujete, ne mareći za posljedice, što je slučaj i s ostalim pozicijama koje za tili čas, ali neće dovijeka, popune tipkardžija nadriskaut i muljaste frajle. Trivijalizirali ste kapitensku traku, simbol neke valjda zasluge i predvođenja, dajući je usidjelicama koje lično odvodite u Tursku i koje sličnim marifetlucima pokušavate ćušnuti za šaku ičega. Navijače niste uspjeli bagatelizirali osrednjim i neoromantičarskim dodavanjem ljiljana na dres, SMS-ovima i klišeiziranim ispovijedima svake nove propasti koje opetuju u utopijskim pričama o uređenom klubu, najvećem ovdje. Sarajevo je, otkako ste tu, bilo najveće samo u vašim kliše iskazima, a na terenu je bilo kao kakav vic. Došli ste do čikme - pa nam se okrenite, obraz stvorite i priznajte sve, bez blijedih fraza o stadionima, i kvaziuređenom klubu oko čije ste se izmišljene vrate igrali i previše dugo.
S objektivnom gadošću,
Kandžijaši giljotinaša
Haha svaka cast napokon nesto konkretno,pametno u neku ruku i zalosno,ako uopste skontaju ovaj nivo pisanja,posto vidim to im nije jaca strana,svaka cast.
-
muhamedhulk
-
Kontakt:
Postao/la muhamedhulk » 07 avg 2017, 21:29
@high prekuc'o sa tekstom

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
High je napisao/la:Prezreni umjesto uvaženi, učmali umjesto poštovani, utjelovljena apatijo a ne gospodo, subjektivizirano Zlo našeg Kluba,
vaš trivijalni rad Klubu je tešku omču na vrat nabacio, pa je adet da navijačima, onima koji čine esencijalni identitet Kluba, odgovorite na pitanja koja vam ne trebamo ni postavljati, jer vam je itekako znano o čemu je riječ. Riječ je o etičkim načelima svakog ko čini strukturu u ikakvom organizacionom smislu. Ukaljali ste Klub, srozali Mu dignitet, izmijenili identitet - za to se odgovara. Opstojnost Kluba, kakav je bio prije par godina, više i ne postoji; to je utihnulo kad ste vi počeli glođati kolektiv. Onaj koji je nekoć bio šampionski i obećavajući, pobjednički i naš, preinačili ste u osrednji i tmasni, šićardžijski i vaš. Iskozmetizirali ste šampionski kolektiv, u kojem već neko vrijeme igraju svakojaki raspusnici, a iz kojeg pohiti imalo bolji pojedinac, čim vidi priliku. Kurtizanski nudite posao trenera bilo kome, u čemu opetujete, ne mareći za posljedice, što je slučaj i s ostalim pozicijama koje za tili čas, ali neće dovijeka, popune tipkardžija nadriskaut i muljaste frajle. Trivijalizirali ste kapitensku traku, simbol neke valjda zasluge i predvođenja, dajući je usidjelicama koje lično odvodite u Tursku i koje sličnim marifetlucima pokušavate ćušnuti za šaku ičega. Navijače niste uspjeli bagatelizirali osrednjim i neoromantičarskim dodavanjem ljiljana na dres, SMS-ovima i klišeiziranim ispovijedima svake nove propasti koje opetuju u utopijskim pričama o uređenom klubu, najvećem ovdje. Sarajevo je, otkako ste tu, bilo najveće samo u vašim kliše iskazima, a na terenu je bilo kao kakav vic. Došli ste do čikme - pa nam se okrenite, obraz stvorite i priznajte sve, bez blijedih fraza o stadionima, i kvaziuređenom klubu oko čije ste se izmišljene vrate igrali i previše dugo.
S objektivnom gadošću,
Kandžijaši giljotinaša
Brate

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
ThrillerHz
-
Kontakt:
Postao/la ThrillerHz » 07 avg 2017, 21:51
Moze neko da da listu svih mail adresa ljudi iz kluba kao i klupske e mail adrese, da svi, ali svi ovaj highov tekst im proslijedimo na sve te adrese!
1946~
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:jel realno da onaj debil nije napisao rezultat ni na sluzbenu ni na fb......
Napisano je na zvaničnoj cim je zavrsila utakmica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
robertkosar
-
Kontakt:
Postao/la robertkosar » 07 avg 2017, 22:01
Najopasnije za jedan klub kad ima trenera poltrona a to se nama desilo. Ja kad sam govorio za Calu da je nula od trenera cim je pristao da mu uprava diktira i da ga munta za pojacanje. Ovdje su me neki nazvali pljuvacem. Trener koji nema svoje ja i koji je podlozan ucjenama i popustanju je k.... od trenera. Ja da sam bio kandidat i da sam bio na sastanku sa gospodom rekao bi svoje uslove. Ne ispune li za mjesec dana sve sto smo se zdogovorili cao i vozdrica. A ne kao ovi kozojebi daj ti dobru platu i nemoras nikog dovodit valjda ce se rezultati poklopitm i ok

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
joker90
-
Kontakt:
Zna napisati tekst za 10!
Bahati, bahati Željkan!
1946
-
ThrillerHz
-
Kontakt:
Postao/la ThrillerHz » 07 avg 2017, 22:34
Moze mi neko objasniti zasto Kadusic igra ispred Hodzica???
Zasto Bekic igra ispred Ivetica?
Nadam se da je Stanojevic registrovan jer bi sve ljepse izgledalo:
Pavlovic (c)
Hodzic Novakovic Mihojevic Ivetic [c]
Stanojevic Rahmanovic
Andjusic Velkoski Kuzmanovic
Hadzic
Jel stvarno tesko izvesti ovakav sastav? S tim da moze i 4-4-2 gdje se Krste spusti u napad s Hadzicem

1946~
-
joker90
-
Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la:Moze mi neko objasniti zasto Kadusic igra ispred Hodzica???
Pavlovic (c)
Stanojevic Rahmanovic
Hadzic
Jel stvarno tesko izvesti ovakav sastav? S tim da moze i 4-4-2 gdje se Krste spusti u napad s Hadzicem

Tako ne bi uzeli ni najboljih 11 Buničkog potoka..

Bahati, bahati Željkan!
1946
-
Sarajlijica1946
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijica1946 » 07 avg 2017, 22:36
joker90 je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Moze mi neko objasniti zasto Kadusic igra ispred Hodzica???
Pavlovic (c)
Stanojevic Rahmanovic
Hadzic

Tako ne bi uzeli ni najboljih 11 Buničkog potoka..

[emoji38] hahaha Razvalio bi nas gosk tako 3:0
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk