AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Pazzini je igračina , pravi golgeter i jedva čekam da se vrati na teren.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
+1francobaresi je napisao/la:Pazzini je igračina , pravi golgeter i jedva čekam da se vrati na teren.
Sjećate se krajem prosle sezone kako su on i Balotelli trpali golove, kad god su igrali skupa zabili su minimalno jedan gol ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Krenulo Kevina pravo ove sezone , danas je zabio i 4. gol u dresu Schalkea.
Na dobrom je putu da odigra svoju najbolju sezonu u karijeri , računajući ona dva gola za Milan , Boateng je već na brojci od 6 golova ove sezone a tek je odigrao 8-9 utakmica.

Na dobrom je putu da odigra svoju najbolju sezonu u karijeri , računajući ona dva gola za Milan , Boateng je već na brojci od 6 golova ove sezone a tek je odigrao 8-9 utakmica.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
Veliki fail je bio, opet ću to ponoviti prodati Boatenga silu prirode a dovesti Birsu i jednog Matrija npr. E moj ćelo je.bem te blentava 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
neka neka, sad nek neki vide kako nam je Boa bio vazan i koliko je se borio i uticao na ekipu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ja ne mislim da je greska prodaja Boatenga. Previse je on dobio sansi, pa dvije godine je igrao ispod svog nivoa. To sto sad igra dobro ne znaci da bi i u Milanu igrao dobro. Po meni je greska sto se te pare nisu dale za Eriksena.
Edit: Vidim sad dao ga iz penala
Edit 2: Danas su djecaci class 2004. pobijedili Inter 3:1
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Edit: Vidim sad dao ga iz penala
Edit 2: Danas su djecaci class 2004. pobijedili Inter 3:1

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Saponara konacno spreman i konkurise za mec protiv juveta, napokon 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- francobaresi
- Kontakt:
S obzirom da je momak bio van terena skoro 3 mjeseca , i da je tek zadnjih 20-ak dana radio punim tempom ne treba odmah na početku od njega puno očekivati. Ako Allegri ima makar malo pameti ,davat će Saponari 15-20 min. sa vremena na vrijeme dok ne uhvati pravi ritam utakmica. Jer odmah ga forsirati ne bi bilo pametno.
Edit: Tu je i mali pregled sa prvog treninga Maldinia mlađeg
[youtube][/youtube]
Edit: Tu je i mali pregled sa prvog treninga Maldinia mlađeg

[youtube][/youtube]
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Saponara konacno pozvan valjda dobije sanse.Coach Massimiliano Allegri has called up 18 players for the Serie A match against Juventus.
Goalkeepers: Abbiati, Amelia, Gabriel.
Defenders: Abate, Constant, Mexes, Zaccardo, Zapata.
Midfielders: Emanuelson, De Jong, Montolivo, Muntari, Nocerino, Poli, Saponara.
Strikers: Matri, Niang, Robinho.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dok se Juventus kritikuje Milan ima 10 bodova zaostatka za Romom i odigrao je 1-1 sredinom sedmice protiv Ajaxa.
"To je duel dvije velike ekipe koje idu na Scudetto," rekao je Conte.
"Iako Milan zadnje dvije godine nije bio ispred Juventusa i nije uzeo dvije titule ja vjerujem da je to jedna odlična grupa igrača koji su držali Milan u vrhu 3 godine i konstantno bili u vrhu italijanskog fudbala.
"Ovo će biti duel između dvije ekipe koje mogu uzeti Scudetto. Alessandro Matri?! Nadam se da neće biti starter za Milan protiv nas! On je jedan odličan fudbaler i dobar momak."
Slazem se sa Conteom sto se tice Milana i scudetta ipak ste vi Milan i nebi vas otpisao kad se vrati Kaka i ostali povrijedeni bice to odlicna ekipa tako da cete se i vi dici sezona se lomi u januaru i februaru
Sutra nek bolji pobijedi
Juve
Roma jest usla furiozno u sezonu ali bojim se da su formu pogresno tempirali mogu grohnuti zestoko jer tesko je drzati ovakav ritam citavu sezonu
"To je duel dvije velike ekipe koje idu na Scudetto," rekao je Conte.
"Iako Milan zadnje dvije godine nije bio ispred Juventusa i nije uzeo dvije titule ja vjerujem da je to jedna odlična grupa igrača koji su držali Milan u vrhu 3 godine i konstantno bili u vrhu italijanskog fudbala.
"Ovo će biti duel između dvije ekipe koje mogu uzeti Scudetto. Alessandro Matri?! Nadam se da neće biti starter za Milan protiv nas! On je jedan odličan fudbaler i dobar momak."
Slazem se sa Conteom sto se tice Milana i scudetta ipak ste vi Milan i nebi vas otpisao kad se vrati Kaka i ostali povrijedeni bice to odlicna ekipa tako da cete se i vi dici sezona se lomi u januaru i februaru
Sutra nek bolji pobijedi

Roma jest usla furiozno u sezonu ali bojim se da su formu pogresno tempirali mogu grohnuti zestoko jer tesko je drzati ovakav ritam citavu sezonu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Roma bas je*e sve redom ove sezone, mada sam i ja misljenja da ce tesko odrzati ovakav ritam citavu godinu. U svakom slucaju, ono sto je najbitnije u cijeloj prici, mi nemamo sanse za 3. mjesto. Je.bi ga, ali tako je, da se ne zavaravamo.
joj kakve izjave ili ti ga izvale ima ovaj covjek, tacno bi trebalo dokumentirati ...da se smijemo kada dodju bolja vremena za nas.

ma nemoj nas je*atAllegri: "If Matri doesn't score tomorrow, then he will score in the next match."

joj kakve izjave ili ti ga izvale ima ovaj covjek, tacno bi trebalo dokumentirati ...da se smijemo kada dodju bolja vremena za nas.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- L'Avvocato
- Kontakt:

Max CalmaBitch Alegri dominira izjavama

Sretno sutra. Gleda se derbi sa jaranikom milanistom, naravno, tradicija jbg. Bude provokacija, podvala, sprdnje, Muntarija, Moggija, Berluskonija, ma svega

Steta sto nisu malo bolje otvorili sezonu, pa da je veca guzva u vrhu ... tad gledanje derbija u drustvu bude perverzija.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- francobaresi
- Kontakt:
Taman da večeras i Saponara odigra 15-ak minuta. 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
- Kontakt:
Realno razmontirat ce nas veceras. Ova ekipa nema sekunde volje za nadmetanjem, bod ko kuca.......iskreno volio bih jedno prasenje 4-0, da debil dobije nogu, smisliti ga vise ne mogu.
Jos lego novi pc, sopcast leti kunem se, nema vise glupiranja sa stranicama, reklamama i sl. Sinoc roma inter, kakva slika mama mia
Jos lego novi pc, sopcast leti kunem se, nema vise glupiranja sa stranicama, reklamama i sl. Sinoc roma inter, kakva slika mama mia
Ja ne ocekujem nista pozitivno od ove utakmice. Ustvari, od nas vise nista ni ne ocekujem. Bilo je na pocetku malo entuzijazma, da mozda mozemo ostvariti dobru poziciju na tabeli, ali su ubili u meni svaku nadu.
Ne vjerujem da ce nas bas razmontirati, pojavi se u nama taj pobjednicki mentalitet kada igramo protiv jakih ekipa, ali ovdje ce presuditi kvalitet pojedinaca koji je definitivno na strani Juventusa, a tu je i faktor domaceg terena.
Nazalost, ja sam primoran navijati da sto gore prodjemo i da ovaj hajvan na klupi dobije otkaz. Za ostalo cemo lako.

Ne vjerujem da ce nas bas razmontirati, pojavi se u nama taj pobjednicki mentalitet kada igramo protiv jakih ekipa, ali ovdje ce presuditi kvalitet pojedinaca koji je definitivno na strani Juventusa, a tu je i faktor domaceg terena.
Nazalost, ja sam primoran navijati da sto gore prodjemo i da ovaj hajvan na klupi dobije otkaz. Za ostalo cemo lako.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sutite ba, veceras X2 hladno prolazi
dobra kvota 

- IlPrincipe
- Kontakt:
jeste da smo oslabljeni ali ne znam nesto mi govori da cemo dobro odigrati, mozda cak i pobijediti hehhe
bilo kako bilo Forza Milan