NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Kakav Mrsa sta vam je, momak je za cistu desetku, ali jednostavno nije te kvalitete.
Ja prizeljkujem redom Slovence, Skote, Gruzijce.
Ja prizeljkujem redom Slovence, Skote, Gruzijce.
NK Široki Brijeg
Ante HrkacPERO1234 je napisao/la:Tko je ono Mrsa?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ja se nadam da ono iz P.P da bi se moglo izvesti na mostu,radi marketinga i svega..hlive je napisao/la:Nije. Jer da jest bilo bi sluzbeno objavljeno na klupskoj web stranici.volimsiroki je napisao/la:Potpiso brat s Trna... sretno
Momci,koga prizeljkujete sutra?
Uskoro clanske i godisnje i jos par noviteta koje sam najavio ranije
Samo jedno ime
Domzalehlive je napisao/la:Nije. Jer da jest bilo bi sluzbeno objavljeno na klupskoj web stranici.volimsiroki je napisao/la:Potpiso brat s Trna... sretno
Dinamo
Glasgow Rangers
Gabala
Apollon
Tim redom
HRHB
HRHB
Ja sam cuo također da je Mrsa blizu...
Ne cini mi kao neko pojacanje,ali mozda bi mogao biti za rotacije

SAMO ŠIROKI!
Pa s obzirom na odluku saveza i nasu klupsku politiku, onda me ne bi iznenadilo da se Mrsa vrati. Neka ga za rotacijesince1948 je napisao/la:Ja sam cuo također da je Mrsa blizu...
HRHB
HRHB
Daj ne budite smiješni. Onda komotno može i Brekalo
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Ima boljih od njega na mjesnim zajednicama,ako je istina da dolazi nisam oduševljen,mogli su onda još jednog juniora potpisat.
Igraj Široki ti si najbolji!
Mislis da ne razmisljaju o tomePERO1234 je napisao/la:Daj ne budite smiješni. Onda komotno može i Brekalo

Dakle, stranci u ekipi su Brazilac, Turcin, Begonja i vjerovatno Matic... Dakle to je to, ja iskreno i ne ocekujem vise pojacanja
HRHB
HRHB
Obavezno jos 2 pojacanja,ne racunajuci PopovicaAndroid je napisao/la:Mislis da ne razmisljaju o tomePERO1234 je napisao/la:Daj ne budite smiješni. Onda komotno može i Brekalo![]()
Dakle, stranci u ekipi su Brazilac, Turcin, Begonja i vjerovatno Matic... Dakle to je to, ja iskreno i ne ocekujem vise pojacanja
SAMO ŠIROKI!
E nema nam druge nego platiti odstetu za Bozu Musu hah, ja stvarno ne znam tko bi mogao biti pojacanje a da nije stranac
Eto mozda ovaj vec navedeni Bunoza, ali pitanje je koliko bi to realno bilo s obzirom da bi bio malo skuplji...
Eto mozda ovaj vec navedeni Bunoza, ali pitanje je koliko bi to realno bilo s obzirom da bi bio malo skuplji...
HRHB
HRHB
Ja sam za Mrsu vec pisao na forumu prije desetak dana, on je kod Pavica igrao na stoperu poslije je I u Teuti to igrao, slazem se ds nije klasa ali treba nam stoper a sad I ovo pravilo od 4 stranca ...
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
NK ŠIROKI BRIJEG
Otišli
Josip Ćorić, Slavko Bralić, Wagner Lago, Jure Ivanković
Luka Menalo, Ivan Peko, Stjepan Lončar, Bernando Matić, Ivan Baraban.
Došli Eliomar i Turčin
Katastrofa je ovo. Ove posudbe nikakvo rješenje nisu. Mi moramo biti svjesni da smo riješili samo pozicije Menala ako dođe Popović i Peke jer je došao Turčin. Ništa više. Ali kako nadomjestiti prije svega Lončara, Bralića i Ćorića budući da Eliomar ništa drugo nije već prinova. Nije ovo nimalo dobro.
Otišli
Došli Eliomar i Turčin
Katastrofa je ovo. Ove posudbe nikakvo rješenje nisu. Mi moramo biti svjesni da smo riješili samo pozicije Menala ako dođe Popović i Peke jer je došao Turčin. Ništa više. Ali kako nadomjestiti prije svega Lončara, Bralića i Ćorića budući da Eliomar ništa drugo nije već prinova. Nije ovo nimalo dobro.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Podsjeti me u pp na sta mislispenke je napisao/la:Ja se nadam da ono iz P.P da bi se moglo izvesti na mostu,radi marketinga i svega..hlive je napisao/la:Nije. Jer da jest bilo bi sluzbeno objavljeno na klupskoj web stranici.volimsiroki je napisao/la:Potpiso brat s Trna... sretno

It's better when it's live
Bit ce jos igraca, mozda vec sutraAndroid je napisao/la:Mislis da ne razmisljaju o tomePERO1234 je napisao/la:Daj ne budite smiješni. Onda komotno može i Brekalo![]()
It's better when it's live
- Evolve
- Kontakt:
Igrao je, ali kako? Gledao sam ga, i on nije igrac za Široki. Ni za rotacije nije. Pavicu, vodis jednog od velikana BiH nogometa a ne neku fuckin ekipu za opstanak.jozo121 je napisao/la:Ja sam za Mrsu vec pisao na forumu prije desetak dana, on je kod Pavica igrao na stoperu poslije je I u Teuti to igrao, slazem se ds nije klasa ali treba nam stoper a sad I ovo pravilo od 4 stranca ...
NK Široki Brijeg
hlive je napisao/la:Bit ce jos igraca, mozda vec sutraAndroid je napisao/la:Mislis da ne razmisljaju o tomePERO1234 je napisao/la:Daj ne budite smiješni. Onda komotno može i Brekalo![]()

Nadam se da ce nas klub iznenaditi, pozitivno

HRHB
HRHB
Stigao još jedan....
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Realno dva stopera nam trebaju, ni Mrsa koji se spominje ni Joja nisu nivo onog sto mi zelimo, a ne znam kakve su mogucnosti da se dovede kvalitetan a da nije stranac... daj Boze da pogode nasi...PERO1234 je napisao/la:NK ŠIROKI BRIJEG
Otišli
Došli Eliomar i Turčin