FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 07 avg 2017, 17:23

Uglavnom ocekujem saopstenje koje ce biti puno obmana I lazi, gdje se nece konkretno odgovoriti na pitanja, uz pokusaj guranja stvari pod tepih. Samo nema vise mjesta za to... Upravi se blizi kraj al opet nam ostaje Tan... Treba nekako doci do njega i njegovih te obaviti razgovor...

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 07 avg 2017, 17:26

Forumasi spasavaju klub.
Hajmo svi braco slati svaki dan, jos ako nas i ostali podrze, onda mozemo nesto postici.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

High

Post Postao/la High » 07 avg 2017, 17:26

Imaju oni svoj refren, koji poturaju evo već neko vrijeme. Sarajevo je najveći klub samo u njihovim izjavama. Čim se lopta zakotrlja, mi smo u rangu najgorih ekipa i klubova.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 avg 2017, 17:27

I kaze ne xitaju forum, pogledaj FB stranicu Fan Shop, cija slika je kao model. To je slika koja se prvo pojavila na forumu, zanimljivo

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 avg 2017, 17:27

Samo istrajati braco!
I ova pitanja jos dodatno prosiriti i modificirati i svaki dan slati. Ja sam im poslao 13 pitanja,a sutra cu dodati i 14. koje glasi:
14.zasto ignorisete svoje navijace koji su vam poslali na hiljade mejlova,a vi se niste udostojili odgovoriti ni na jedan od njih? To samo dokazuje ko ste i sta ste.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 avg 2017, 17:29

Ovo je ja mislim dovoljno - kada uneseš Tanov email u google, prvi rezultat "We hate Vincent Tan" :lol:

slika
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 07 avg 2017, 17:32

Himna.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 avg 2017, 17:33

Sad će Zip da dođe i kaže da nije istina da navijači šalju mejlove.

K'o onda kad je ovdje ubjeđivao raju da niko nije skandirao "Uprava napolje" a ono vako 10.000 ljudi skandiralo i ima klip i sve.... :lol:
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 avg 2017, 17:33

No more love for amidza, just hate. Leave amidza or giv us many!

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 07 avg 2017, 17:37

PitarBordo je napisao/la:Ovo je ja mislim dovoljno - kada uneseš Tanov email u google, prvi rezultat "We hate Vincent Tan" :lol:

slika
Pa to je to...hahahahahha

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 avg 2017, 17:37

Je li istina da je Zijo Svrakic licno odveo Rustemovica u Tursku, sredio da dobije besplatno papire i da ima tal od toga?

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 07 avg 2017, 17:38

Evander je napisao/la:Ako i izvrimo pritisak, zajedno sa medijima, opet cemo dobiti samo neke diplomatske odgovore.

Evo ja cu pokusati da glumim Ilievskog:

1. Prije svega, ponosni smo sto klub ima savremene terene koji nam omogucavaju rad i sa prvim timom i sa mladjim uzrastima. Ne tako davno, klub je trenirao po raznim terenima. Svi u klubu su prezadovoljni sadasnjem stanjem. Cast nam je da smo u Butmiru ugostili i reprezentaciju BiH. Sto se tice nastavka radova, ocekujemo u skorijem periodu da cemo preci u realizaciju drugog dijela proekta, o cemu cete biti blagovremeno obavjesteni.

2. Crnkic je samoincijativno napustio pripreme. Ocekujemo u narednom periodu da ce se rijesiti njegov status i da ce u klub leci zeljena sredstva za pomenutog igraca. Sto se Saida tice, on se oporavlja od nesrece koju je imao i na strucnom stabu je da odluci na koji nacin ce koristiti usluge pomenutog igraca. Mi i dalje vjerujemo da on moze obradovati armiju navijaca, onako kako je to i ranije radio.

3. Sa Nike-om imamo ugovor samo za prvi tim. Moram naglasiti da je za Sarajevo cast suradjivati sa jednom tako renomiranom firmom i biti dio velike porodice, zajedno sa Barcelonom, Chelsiem, PSG-om...

4. U saradnji sa strucnim stabom, doveli smo igrace za koje smo zajedno procijenili da su nam potrebni i da ce pomoci nam u ostvarenju ciljeva. Doveden je mladi reprezentativac BiH, doveden je jedan od najzasluznijih igraca za osvojenu titulu. Doveden je Rahmanovic, koji je vec sad pokazao da se radi o odlicnom igracu. Sto se tice igraca koji su otisli, mi smo ih pokusalizadrzati, ali oni su samo odlucili ici nekim drugim putem i klub im zeli srecu u nastavku karijere.

5. Ugovor kojeg pominjete, napravljen je dosta ranije i obligatoran je za sve strane. Inace, gospodin Ilievski nije jedini nadlezan u firmi Messer za te stvari.

6. Mi kad smo dosli u klub, pokusali smo napraviti ustroj prema Europskim standardima. Jako vazno za rad kluba je da ima adekvatnu administraciju i dovoljan broj zaposlenih, gdje svako radi svoj dio posla. Oformili smo tim mladih ljudi koji su zeljni posla i koji prije svega zele da svojim radom doprinesu da FK Sarajevo stane rame uz rame sa ekipama iz regije, a kasnije i sa ekipama iz Europe. Proces je dug, ali stvari od samog pocetka moramo postaviti na pravi nacin. Ne mozemo odmah praviti prvi tim, a zapostaviti ostale organe u klubu. U proteklom periodu, uvijerili smo se da smo na pravom putu. Ovom prilikom zelim zahvaliti svim uposlenim na nesebicnom radu. Nas zajednicki rad navijaci ce biti vidljiv tek za odredjen period, koji mora da prodje.

7. Prvo moram naglasati da smo mi u klubu svi zadovoljni radom gospodina Avdica i na izricitu zelju svih strucnih stabova, gosdodin Avdic je ostao u klubu. Svaki ozbiljan klub mora imati nekoga ko ce analizirati protivnike, a gospodin Avdic je svojim iscrpnim i nesebicnim radom dokazao do sad da je prava osoba za taj posao.

8. Razgovarali smo sa mnogim dostupnim imenima, ali mislim da je nekoretno da ih sve nabrajamo. Odlucili smo se za gospodina Repuha jer smo uvjereni da je on pravi covjek na pravom mjestu. Ostavio je neizbrisiv trag kao igrac, a kao pomocnim u proslom strucnom stabu, svima nam je dokazao da zasluzuje nase povjerenje. Cilj kluba jeste da imamo sto vise igraca iz svog pogona, a ko bolje poznaje stanje u klubu od trenera koji su tu 24 sata?

9. Mi svakodnevno radimo na tome da se dovde novi sponzoti u FK Sarajevo. Mnogi pomaci su napravljeni na tom putu. Prije svega, trudili smo se da nastavimo suradnju sa sponzorima koji su tu vec godinama i koji su prepoznali nas trud i da je FK Sarajevo prava adresa na kojoj oni trebaju da se oglasavaju. Na zalost, ekonomska situacija u cijeloj zemlji nije pogodna za ulaganja u sport. Unatoc tim problemima mi se svakodnevno trudimo da od Sarajeva napravimo sto jaci brend koji ce privrednici u BiH prepoznati.

10. Prije pola godine kad smo dosli, stanje u klubu nije bilo najbolje. Uz konsultacije sa vecinskim vlasnikom, napravili smo program ko pojem trebamo djelovati i za sad smo jako zadovoljni uradjenim. Na zalost, izostala je nagrada u sportskom segmentu, ali iskreno tu nismo malo imali ni srece. Za titulu smo se borili do zadnjeg kola, kup smo izgupili na penale. Malo stvari se trebalo poklopiti da iz bezazlene situacije klub izadje kao apsulutni pobijednik.
:tokralju:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 avg 2017, 17:40

Evander je napisao/la:Je li istina da je Zijo Svrakic licno odveo Rustemovica u Tursku, sredio da dobije besplatno papire i da ima tal od toga?
Odveo jeste, sredio jeste na svoju reputaciju i ime. E sad, jel uzeo tal ne znam. Ali koji k.urac ima on kao trener vodati igrace po klubovima, ludnica.

PitarBordo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 07 avg 2017, 17:41

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Je li istina da je Zijo Svrakic licno odveo Rustemovica u Tursku, sredio da dobije besplatno papire i da ima tal od toga?
Odveo jeste, sredio jeste na svoju reputaciju i ime. E sad, jel uzeo tal ne znam. Ali koji k.urac ima on kao trener vodati igrace po klubovima, ludnica.

Ni ja nisam siguran da li je kakav bonus dobio, ali ovo ostalo sam pretpostavljao, a kasnije mi je neko i potvrdio, a evo i ovdje ispliva.

Slažem se sa pitanjem koji kurrac trener FK Sarajevo ima da vode i sređuje slobodne papire igračima da ODU iz FK Sarajevo. Bez obzira o kome se to radi i koliko mi željeli da taj igrač ide.
Samo Saraj'vo.

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 07 avg 2017, 17:41

Rustem je preko Zije nasao ovaj klub, e sad za ovo ostalo ti ne znam reci. Recimo Bekicu je Ahmetovic pomogao u pronalasku kluba preko nekih svojih veza.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 avg 2017, 17:45

E to je drugovi problem u klubu, nema cvrste ruke! Svak radi kako mu je k.urcu cejf, tako ne moze! Svi vode neku svoju politiku preko leda kluba koji najvise ispasta uz navijace! Cuj ti ahmetovica nije htio da igra jer nije dobio sve pare, e pa letio bi ti meni sutra iz kluba!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 avg 2017, 17:46

Je li posao Svarakica da nalazi klubove nasim igracima ili da trazi igrace za nas klub? :wtf:

High

Post Postao/la High » 07 avg 2017, 17:50

Koliko se samo živaca i svakojakih radnji potrošilo za onog Hrustemovića - to je čudo neviđeno! Šta mu iko od zaposlenih u Klubu ima tražiti ikakav drugi klub? Dobio je sve što je mogao ovdje, od pružanja šansi do kapitenske trake!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 avg 2017, 17:52

Evander je napisao/la:Je li posao Svarakica da nalazi klubove nasim igracima ili da trazi igrace za nas klub? :wtf:
Ni jedno ni drugo ako mi vjerujes :lol: ali kad su u pitanju takvi igraci poput njega ili Almira Bekića, znaci moramo biti svjesni da za njih ne mozemo uzeti pinku, boga mi ne bi zalio sekunde da ih dzaba pustim, greska i neznanje je kad ti pustis Duljevića dzaba ali Bekić i Rustemović po meni nisu, skart roba koja se mora cistiti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 avg 2017, 17:58

Ko ono reče da je Zrinjski oslabljen i da moramo to iskoristit? :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46, Vanja8 i 41 gost.