Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne moze delete kad su svi obavijesteni o pitanjima, ako presute i portali i ovi paraziti iz kluba onda ga je*i, ostaju samo batine...Evander je napisao/la:Slati i samo slati. Brista ce, ne ocekjujem nista, ali bar nesto da uradimo.
Bar ce morati prekinuti igricu koju igraju u toku radnog vremena da bi pristisnuli DELETE vise puta dnevno.
BH Super sport, bh fudbal, poslao sam i na to, pa vidjet ćemo hoćel neko ispoštovat.hilmo je napisao/la:aljezeera balkans, N1, Hayat...SiouxLukavac je napisao/la:Poslao sam na sportske, ****, $Csport, faktor, sportsport poruke u vezi ove "akcije", valjda neki portal to i isprati.
Strpi se malo, i to smo riješilikraljlavova je napisao/la:koliko treba para da se plati da neko objavi javno ova pitanja ja placam ako neko zna kako to ide neka mi se javi
Necu nista prenositi..joker90 je napisao/la:Ako ništa, prenijet će im ovi njihovi forumaši, makar nikad i ne otvorili one mailove. Možda i oni lično pišu ovdje među nama i čitaju ovo.
Klix je nekad uzimao 6 glava po narucenom clanku. Ne znam kako sad stvari stoje.kraljlavova je napisao/la:koliko treba para da se plati da neko objavi javno ova pitanja ja placam ako neko zna kako to ide neka mi se javi
Ili: Nisam lud toliko da vodim ove klubove.Starčević: Nisam još sazrio da vodim timove kao što su Sarajevo ili Željezničar
Beli je okačio svoja penkala o klin, sad je u drugom poslu.Mokes je napisao/la:Nije zar da nema nijedan sportski novinar na forumu ? Sta je s @belim ?
800 maraka je sad, traje 3 dana meni se cini.pasica je napisao/la:Klix je nekad uzimao 6 glava po narucenom clanku. Ne znam kako sad stvari stoje.kraljlavova je napisao/la:koliko treba para da se plati da neko objavi javno ova pitanja ja placam ako neko zna kako to ide neka mi se javi
P.S. Ovo se odnosilo na promotivne clanke, znaci one koji se malo duze vrte na prvoj stranici.
SiouxLukavac je napisao/la: Zamolio bi svakog da odvoji minut i da im pošalje mejl.
ŠALJITE NA SLJEDEĆE MEJLOVE (kopirajte listu i zalijepite na mjestu kome šaljete poruku):
[email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]
PITANJA:
1. Konkretno, šta je sa izgradnjom kampa, kada će tačno početi i kada tačno završiti radovi i zašto dosadašnji obećani rokovi nisu ispoštovani?
2. Situacija sa Crnkićem i Husejnovićem?
3. Kakav je to ugovor sa NIKE-om jer akademci igraju i treniraju u 3-4 (tri-četiri) godine staroj, "HAAD" opremi?
4. Obećanja gosp. Valentina: šta je sa najavljenim kapitalcima, najavljen je bio i ostanak Duljevića, najavljen je i novi stručni štab?
5. Komentar od gosp. Ilievskog na sponzora Messer najljućeg rivala? Znamo ko je generalni direktor pomenute firme, zbog toga to pitanje?
6. Koliki je tačan broj zaposlenih u klubu i na osnovu kojih kriterija se zapošljavalo, bez ikakvog javnog konkursa?
7. Video skaut, Ermin Avdić, godinama unazad, sve se mjenja, od igrača, trenera, vlasnika, direktora, predsjednika.. samo je on vječan, kako i zašto, kakve reference ima gosp. Avdić da "preživaljava" smjene svih?
8. Navedite imena kandidata, za šefa stručnog štaba, sa kojima ste obavili razgovore prije nego što ste se odlučili za gosp. Repuha?
9. Koje ste nove sponzore vi kao uprava doveli u klub?
10. Rezime Vašeg rada u zadnjih pola godine (6 mjeseci) ili za vrijeme koje ste proveli u FK Sarajevo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.