BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Pored povratka Kobela i Branta dobra stvar za nas je i izostanak Neuera.
Lik bi im igrao libera i pravio igraca vise, plus sto bi neke zicere branio i tako spasavao Bajern.
Obzirom da je gostovanje i to gostovanje Bajernu i bod je dosta, samo nek se ostane na prvom mjestu...
Lik bi im igrao libera i pravio igraca vise, plus sto bi neke zicere branio i tako spasavao Bajern.
Obzirom da je gostovanje i to gostovanje Bajernu i bod je dosta, samo nek se ostane na prvom mjestu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Desperado09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
E moj Kobel , i naravno poslije raspad sistema , ovdje rukometni rezultat ne gine.
Koja bruka u pm.
Koja bruka u pm.
-
- Kontakt:
Ima ugovor još 3 godine. Sav novac koji je trebao da dobije do kraja ugovora neka dadne klubu a klub nek ga proda za 5 eura.
-
- Kontakt:
Ja sam mislio da je Meyer loš golman ali teško da je gori od ovog.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Poraz koji baš ne sekira previše.
Redovno se gubi u Minhenu, tako da ni ovo nije neočekivano.
Gledati da se što više tekmi do kraja pobijedi i čekati kiks Bajerna i to je to...
Redovno se gubi u Minhenu, tako da ni ovo nije neočekivano.
Gledati da se što više tekmi do kraja pobijedi i čekati kiks Bajerna i to je to...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Desperado09
- Kontakt:
Zahvaljujući Kobelu mi i jesmo u borbi za titulu. Cijelu sezonu brani čuda. Greške se dešavaju i dešavati će se. Problem je to što je onakav gol iz ničega veliki šok. Poklon gol. I onda nevjerica i raspad sistema u 10 minuta. To potvrđuje i Thomas Muller za ESPN poslije utakmice, gdje kaže da su u toku igre igrači BVBa pričali da ih je onakav gol bacio na koljena.
Glavu gore. Ništa nije gotovo. Konsolidovati redove i ići tekmu po tekmu. Već u srijedu kup sa Konzervama.
Glavu gore. Ništa nije gotovo. Konsolidovati redove i ići tekmu po tekmu. Već u srijedu kup sa Konzervama.
- Desperado09
- Kontakt:
Schlotti vjerovatno propušta ostatak sezone. Povreda i pucanje mišića.
Sule - Hummels masterclass incoming....
Sky i Plattenberg pišu da je prije par dana Bensebaini potpisao ugovor sa BVB-om. Dolazi kao slobodan igrač.
Sule - Hummels masterclass incoming....
Sky i Plattenberg pišu da je prije par dana Bensebaini potpisao ugovor sa BVB-om. Dolazi kao slobodan igrač.
- kraljttbvb
- Kontakt:
E hajmo lagano, Malen je u napadu na klupi Mukoko i Modeste...
-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Ja ne mogu vjerovati sta gledam , ono nije moguce da se ljudi nisu sastsvili sa loptom vec 25 min.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nece dati gol do sutra ako nesto ne promijene u drugom poluvremenu...
- Desperado09
- Kontakt:
Najgora partija ove sezone. Jedina prava šansa u 96. minuti. Zaslužen poraz i ispadanje. Očajno izdanje. Katastrofa. Amaterski.
- Desperado09
- Kontakt:
Možda je bila greška produžiti sa Moukokom. Ne zna se ko je gori on ili najveći flop zadnjih godina Malen, koji kao da se ne bavi profesionalno nogometom. Ofanzivni dio tima katastrofa zadnje tri utakmice.
-
- Kontakt:
Druze grijesis u vezi Malena , lik nije uopce flop , sta reci za Sülea lik se okrece oko sebe , ko neki idiot , a da njegovu tromost ne spominjem.Desperado09 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 22:54Možda je bila greška produžiti sa Moukokom. Ne zna se ko je gori on ili najveći flop zadnjih godina Malen, koji kao da se ne bavi profesionalno nogometom. Ofanzivni dio tima katastrofa zadnje tri utakmice.
Da se vratim na Malena , lik se bar trudi pokusava nesto , ne moze sam uraditi nista.
Reusu se treba zahvaliti na svemu do sada , sto je dao BvB nema od njega vise kuvleta!!
U 4 dana odigrati tako katastrofalno 2 tekme , to je za ginisovu knjigu rekorda.
Jos samo fali da nas Union dobije u Dortmundu u Subotu i onda sve kolektivno raspustiti i ugasiti klub.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nakon reprezentativne pauze raspad sistema.
Inace pored mrtvog Malena, nevidljivog Moukoka, ja bih jos spomenuo i B. Gitensa, koji ne da loptu nikome zivom. Ne znam kako Reina nema prednost ispred njega, bolji je duplo...
Inace pored mrtvog Malena, nevidljivog Moukoka, ja bih jos spomenuo i B. Gitensa, koji ne da loptu nikome zivom. Ne znam kako Reina nema prednost ispred njega, bolji je duplo...
-
- Kontakt:
Süle ponovo kriminalan i eksperti na ESPN + kazu njegov govor tjela je uzasan , lik je definitivno trom , ne postavlja se kako treba.
Šolti da nije povrjedjen , Süle bi bio definitivno klupiran.
Sto se tice tekme , teska bas , mesari iz Berlina napucaju dubinske lopte , a sto je interesantno skoro pa uvjek pogode svog igraca.
Sudija kriminalan podjeli nam zute bezveze , a mesarima mislim 1 zuti , a zasluzili su najmanje 5!!
Tesko da ce bayern kiksati koju tekmu do kraja , mi smo sami krivi kad smo kiksali protiv Werdera i Schalkea , prosuli smo 5 bodova.
Jedino da M city rasteluje bayu u 2 tekme , pa da mozda iskoristimo to.
Sttutgart se mora dobiti iduci tjedan.
Šolti da nije povrjedjen , Süle bi bio definitivno klupiran.
Sto se tice tekme , teska bas , mesari iz Berlina napucaju dubinske lopte , a sto je interesantno skoro pa uvjek pogode svog igraca.
Sudija kriminalan podjeli nam zute bezveze , a mesarima mislim 1 zuti , a zasluzili su najmanje 5!!
Tesko da ce bayern kiksati koju tekmu do kraja , mi smo sami krivi kad smo kiksali protiv Werdera i Schalkea , prosuli smo 5 bodova.
Jedino da M city rasteluje bayu u 2 tekme , pa da mozda iskoristimo to.
Sttutgart se mora dobiti iduci tjedan.
- Desperado09
- Kontakt:
Bitna i teška pobjeda. Vidjela se veća želja i zalaganje u odnosu na prošle mečeve. Važno da smo zadržali priključak.
Guerreiro prvi asistent lige sa 11 asistencija.

Guerreiro prvi asistent lige sa 11 asistencija.

-
- Kontakt:
Ja sam uvjek vjerovao u Malena ' i dokazao je da nije flop , trenutno jedan od najboljih!!Desperado09 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 22:54Možda je bila greška produžiti sa Moukokom. Ne zna se ko je gori on ili najveći flop zadnjih godina Malen, koji kao da se ne bavi profesionalno nogometom. Ofanzivni dio tima katastrofa zadnje tri utakmice.
Asistencija i pogodak bravo majstore

-
- Kontakt:
A sto se tice Brandta i prvih 40 minuta , lik ili je drogiran ili nije sav svoj , milion pogresnih dodavanja.
Najvjerojatnije u drugom poluvremenu Edo ga mjenja sa Refkom kapitenom.
Najvjerojatnije u drugom poluvremenu Edo ga mjenja sa Refkom kapitenom.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.