Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Nista nije sveto sve je bruto i neto i jos da se doda ona da se fudbal odavno prestao igrat iz ljubavi i dobijete razmisljanje dvojice ekstra mladih igraca a koji ce otic u prosjek zbog svog ponasanja.
nazalost ovako morison vraca za sva s.ranja iz kojih ga je united izvlacio al nek im se stavi do znanja da se ovakav klub ne moze ucjenjivat nije to islo bekamu a da ide dvojici klinaca.
ocekujem njihovu prodaju do ljeta i onda dovodjenje 2-3 kvalitetna igraca i to je to
nazalost ovako morison vraca za sva s.ranja iz kojih ga je united izvlacio al nek im se stavi do znanja da se ovakav klub ne moze ucjenjivat nije to islo bekamu a da ide dvojici klinaca.
ocekujem njihovu prodaju do ljeta i onda dovodjenje 2-3 kvalitetna igraca i to je to
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Kada bi otisli Pogba i Morrison ja sam uvjeren da bi Ferguson doveo pojacanja vec sada (naravno ako bi i otisla sada) 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Sve najbolje,fala ti Bozeee...Rooney88 je napisao/la:
Sretno ti bilo!![]()
![]()
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ode nam Gibbo ipak u respektabilan klub.Rooney88 je napisao/la:
Sretno ti bilo!![]()
![]()

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ode Gibbi ja plačem evo,kakav je to igrač haaahahRooney88 je napisao/la:
Sretno ti bilo!![]()
![]()

Nekako mu bolje stoji plava boja od crvene
Bazeni - Dobilo smo 500k,a cijena moze narasti do 1,5M,zar stvarno mislis da mozemo dovesti nekoga za te pare
..
Al nek mu je sa srecom.

Al nek mu je sa srecom.

mislio sam da dodamo još para(a i mislio sam da je više odšteta) i eto nam pojačanja,nek naprave fond za pojačanjaNarin je napisao/la:Bazeni - Dobilo smo 500k,a cijena moze narasti do 1,5M,zar stvarno mislis da mozemo dovesti nekoga za te pare![]()
..
Al nek mu je sa srecom.

- Sir Matt
- Kontakt:
Imam neakaf osjećaj da bi mogli sjebat ovo danas . Hmm . 

"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- Unknown Genius
- Kontakt:
- _karabaja_
- Kontakt:
Nek mu je sretno. Ja vjerujem da ce on bit prilicno solidan igrac u Evertonu. Dobro je Everton u proslosti prolazio sa ovakvim igracima koji su dolazili iz Manchestera, pa tako mislim da ce i ovaj put.Rooney88 je napisao/la:
Sretno ti bilo!![]()
![]()
Jos da Diouf i Kuszczak odu i to je to od ovog "otpada". Ovi odlasci (Gibson, Diouf) vjerovatno su otvarali prostor za Pogbu i Morrisona da za pocetak pokupe i njihovu minutazu, al izgleda da nece nista od toga bit kad se prave budale.
Ima Manchester i bez njih mladih i boljih igraca: Rafael, Fabio, Jones, Smalling, Welbeck sa puno puno vise iskustva i prije ce ovi igraci postati nosioci igre (neki vec jesu) nego te dvije umisljene zvijezde koje jos nisu kako treba mi okusile takmicenje na najvisem nivou.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Necemo valjda dvije utakmice za redom na svom kiksat. Danas bi valjalo sacuvat nulu, ali vrlo tesko to ide bez Vidica.Sir Matt je napisao/la:Imam neakaf osjećaj da bi mogli sjebat ovo danas . Hmm .
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Thunderstruck
- Kontakt:
I hoćemo, ja vjerujem da možemo dobiti bez primljenog gola. Očekujem lahku utakmicu i potop Boltona.Cartman je napisao/la: Necemo valjda dvije utakmice za redom na svom kiksat. Danas bi valjalo sacuvat nulu, ali vrlo tesko to ide bez Vidica.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
danas ocekujem trijumf nije vazna gol razlika al ukoliko rooney odigra na nivou onda ce to bit ubjedljiva pobjeda
siguran sam da ce ostat obojica i morrison i pogba jer ni u jednom velikom klubu nece dobit sansu prije jer united ima najvise problema u sredini i lijevom krilu tako da su budale ako odu.
po meni bi vec sljedece sezone obojica bila u prvom sastavu al eto izgleda da im je par hiljada vaznije od dresa uniteda.
siguran sam da ce ostat obojica i morrison i pogba jer ni u jednom velikom klubu nece dobit sansu prije jer united ima najvise problema u sredini i lijevom krilu tako da su budale ako odu.
po meni bi vec sljedece sezone obojica bila u prvom sastavu al eto izgleda da im je par hiljada vaznije od dresa uniteda.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Danas ocekujem laganu pobjedu ! 
I sastav kao protiv Citya.

I sastav kao protiv Citya.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Što se sastava tiče, volio bih vidjet Rafaela od prve minute . Što se tiče ostalih pozicija, svejedno mi je jer sad Fergie ima dovoljno izbora s obzirom kakva je situacija bila doskora.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Sa sastavom se ne smijemo zajebavati, vidjeli ste sta se desilo protiv Blackburna i siguran sam da ce SAF izvesti najjace sto imamo u ovom trenutku. "Komsije" imaju svoje adute tako da ih treba najozbiljnije shvatiti, jos jedan kiks kuci nam nikako nebi valjao. Vec ih imamo previse.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Thunderstruck
- Kontakt:
Lindegaard, Evra, Rafael, Ferdinand, Evans, Scholes, Valencia, Nani, Carrick, Rooney, Welbeck
SUBS: de Gea, Fabio, Pogba, Giggs, Park, Hernandez, Berbatov
Za Bolton ne igraju Cahill i Jaaskelainen.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
De Gea nekako sve cesce grije klupu dok Lindegaard postaje prvi izbor izgleda.
Rafael je nakon duze vremena u timu pa ce bas biti zanimljivo vidjeti kako ce se snaci, hoce li biti onih njegovih prodora i kidanja po terenu k`o mali pit bul.
Carrick i Scholes zajedno u vezi. To ce takodjer biti interesantno mada ovaj potez vracanja Scholesa iz penzije mi se nekako cini kao potez ocajnika al` hajde...
Kao sto sam gore i rekao, Bolton trebamo ozbiljno shvatiti. Istina da su i oni hendikepirani neigranjem bitnih igraca ali ima tu istih koji znaju napraviti probleme. Eagles, Petrov, Ngog, Muamba...
Ozbiljan pristup.
Rafael je nakon duze vremena u timu pa ce bas biti zanimljivo vidjeti kako ce se snaci, hoce li biti onih njegovih prodora i kidanja po terenu k`o mali pit bul.

Carrick i Scholes zajedno u vezi. To ce takodjer biti interesantno mada ovaj potez vracanja Scholesa iz penzije mi se nekako cini kao potez ocajnika al` hajde...
Kao sto sam gore i rekao, Bolton trebamo ozbiljno shvatiti. Istina da su i oni hendikepirani neigranjem bitnih igraca ali ima tu istih koji znaju napraviti probleme. Eagles, Petrov, Ngog, Muamba...
Ozbiljan pristup.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Dobar sastav, trebali bi ovo glat dobiti!Thunderstruck je napisao/la:Lindegaard, Evra, Rafael, Ferdinand, Evans, Scholes, Valencia, Nani, Carrick, Rooney, Welbeck

Btw, sastav Boltona:
01 Bogdan
02 Steinsson
12 Knight
18 Ricketts
31 Wheater
06 Muamba
07 Eagles
10 Petrov
16 M Davies
19 Reo-Coker
24 Ngog
Substitutes:
43 Lynch, 25 Boyata, 39 Riley, 21 Pratley, 09 Tuncay, 14 K Davies, 17 Klasnic
LUHG!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.