FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Fakat, sve dok ga budu citirali, pisat ce ovdje.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Felixians4
- Kontakt:
Stekao sam dojam da su olako shvatili gledajući taj okršaj, kao da su očekivali da će već nekako biti u egalu u drugom poluvremenu, navući na svoje, a vi ste ih rastavili kao lani u La Ligi na BernabeuuRodju je napisao/la: ↑24 feb 2023, 08:49Precizno rečeno i istinito.Felixians4 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 23:57Pokazali ste nekompletni da ste al pari najozbiljnijem Unitedu zadnjih 5 godina koji se bori i za EPL. U superkupu raznijeli doduše neozbiljnog Real Madrida,slijedi okršaj s njima i u Kupu Kralja, a u La Ligi držite silnu prednost. Sve je pod kontrolom, a pljuvanje navijača po uvijek istih 3-4 "svojih" je već suludo. Na to nailazim SVUGDJE i svakodnevno ljudi jedu gooovna po jednim te istim karikama koji su im kroz bližu povijest doprinijeli PUNO. Nezahvalno, pogrešno i jako pokvareno
Jedino ne znam otkud ti ono o neozbiljnosti kluba iz glavnog grada Španije?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
+1Blejzer10 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:26A gori ste vi što ga citirate konstantno.
Znači dijete ima potrebu da konstantno bude u centru pažnje. S obzirom da nije to u stanju uraditi ničim inteligentnim, onda se ponaša kao debil jer je dijete i ne zna drugačije. To ili ima fetiš da ga se naziva glupanom, jer na svakom pdfu na kojem piše ga se naziva glupanom, bez da iko ulazi u ikakvu drugu komunikaciju s njima.
Samo ignore i ćao.
Hajde molim vas prestanite obraćati pažnju na debila.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ima istine ovdje. Ne treba zaboraviti ni poništen gol Shevchenku 2006. na Camp Nou kad se Puyol sam od sebe okretao oko vlastite ose.ACAB67 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:002012 u minhenu bi gostovali bukvalno u finalu da se prosao celsi. tu bi vam se desilo sasvim isto sto vam se desava kad god gostujete u minhenu. Ne bi imali nikakvih sansi
2019 sreca sa zrijebom,lyon pa tad iznimno losi united, niste ni polufinale zasluzili gdje vas je pool razmontirao na enfildu.
2015 se jedina treba priznat kao uspjesna sa dobrom igrom, iako je i tu dosta srece bilo jer ste igrali protiv desetkovanog bajerna
Takodjer osvojena titula protiv arsenala je nasiljena, bezveze crveni dali topnicima...mislim na onu 2006...a 2011 opet pokraden arsenal u uzvratu kad ste uzeli LP, izmisljen drugi zuti RVP i penal kojeg je realizirao Messi...tako da je i 5 titula previse za Barcu
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Svaka titula Barcelone je cista kao suza, cak bi osvojili i onu kad su ispali protiv intera zbog nepostojece ruke Krkica.
Skide mu Fati gol.
ako bude Real na -4, -5 bodova prije Clasica ide samaranje a onda i kolaps i gubitak lige, Xavi nije dobio ni jednu bitnu utakmicu otkako je sjeo na klupu, o skolovanju u evropi ne treba trositi rijeci
Znaci fizicki je ova ekipa ostala u prosloj deceniji i to na pocetku iste, svaki ali bukvalno svaki evropski poraz zadnjih 5-6 god mozes zavesti pod overrun, outhustled, outmuscled
Sve i jedna ekipa ih ugasila fizicki i pretrcala, posjed bez ikakve ideje i okomitosti, a zadnja kontra istrcana u zlatno doba MSN
Kad ti igra ovisi o osobi koja ima blazi oblik retardacije i ima vise staza u bolnici nego na terenu znas dokle si dogurao
Leedsu treba neku nagradu dat’, zapakovali g0vno i poslali u Kataloniju a ovi levati im uplatili 60m na racun
Znaci fizicki je ova ekipa ostala u prosloj deceniji i to na pocetku iste, svaki ali bukvalno svaki evropski poraz zadnjih 5-6 god mozes zavesti pod overrun, outhustled, outmuscled
Sve i jedna ekipa ih ugasila fizicki i pretrcala, posjed bez ikakve ideje i okomitosti, a zadnja kontra istrcana u zlatno doba MSN
Kad ti igra ovisi o osobi koja ima blazi oblik retardacije i ima vise staza u bolnici nego na terenu znas dokle si dogurao
Leedsu treba neku nagradu dat’, zapakovali g0vno i poslali u Kataloniju a ovi levati im uplatili 60m na racun
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nije problem fizičke spreme ove sezone, već nesposobnost Xavija da vodi tekmu, osvježi ekipu u pravom momentu i odgovori na poteze trenera sa suprotne strane. Zato imaš uglavnom užasne završnice mečeva i protiv daleko lošijih ekipa.
Sinoć je ten Hag napravio strašno dobre korekcije. Vratio Bruna na poziciju gdje je najbolji i sa Anthonyjem napao desnu stranu, što je Baldeu (koji ima dosta ofanzivnih zadataka jer nemaš krila da probija po toj strani) bilo dosta teže braniti. Pravi trener bi tu reagovao nakon pet minuta, vratio Baldea nazad i vratio balans u napadu sa još jednim krilom. Nije problem ni kad se ne reaguje nakon pet minuta. Problem je kad se ne reaguje nakon 15 minuta, a vidiš da ti je ekipa u problemu i da se muči. Još veći je problem ako čekaš još deset minuta da napraviš prvu izmjenu. I opet je Ferran dosta dobrih stvari donio, ali džaba kad kasni izmjena dok ti je na terenu mrtvi Roberto. Da su tu bili Gavi i Pedri, ja bih i razumio zašto se prolongiraju izmjene.
Sinoć je ten Hag napravio strašno dobre korekcije. Vratio Bruna na poziciju gdje je najbolji i sa Anthonyjem napao desnu stranu, što je Baldeu (koji ima dosta ofanzivnih zadataka jer nemaš krila da probija po toj strani) bilo dosta teže braniti. Pravi trener bi tu reagovao nakon pet minuta, vratio Baldea nazad i vratio balans u napadu sa još jednim krilom. Nije problem ni kad se ne reaguje nakon pet minuta. Problem je kad se ne reaguje nakon 15 minuta, a vidiš da ti je ekipa u problemu i da se muči. Još veći je problem ako čekaš još deset minuta da napraviš prvu izmjenu. I opet je Ferran dosta dobrih stvari donio, ali džaba kad kasni izmjena dok ti je na terenu mrtvi Roberto. Da su tu bili Gavi i Pedri, ja bih i razumio zašto se prolongiraju izmjene.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa dobro, 2012. je LP trebala ici il Realu il Barceloni. Dvije ubjedljivo najbolje ekipe svijeta te sezone sa Messijem i Cristianom na vrhuncu vjerovatno. Jedni ispali zbog nevidjenje kolicine promasenih sansi na CN i Messijevog chokea sa preckom iz penala, drugi jer je blentavi Jozo prvo postavio ekipu predefanzivno u Minhenu, a onda jer se i na Bernabeu povukao nakon vodstva od 2:0 na samom pocetku meca.
- Felixians4
- Kontakt:
Vjerojatno, no i prošle sezone rivalstvo Klopp/Guardiola, Liverpool-City imalo biti okonačno finalom LP, a kad ono, aura Real Madrid ne da liEpidaurus je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:06Pa dobro, 2012. je LP trebala ici il Realu il Barceloni. Dvije ubjedljivo najbolje ekipe svijeta te sezone sa Messijem i Cristianom na vrhuncu vjerovatno. Jedni ispali zbog nevidjenje kolicine promasenih sansi na CN i Messijevog chokea sa preckom iz penala, drugi jer je blentavi Jozo prvo postavio ekipu predefanzivno u Minhenu, a onda jer se i na Bernabeu povukao nakon vodstva od 2:0 na samom pocetku meca.
Romariooo je napisao/la: ↑24 feb 2023, 00:20Nike problem ispadanje,nije toliko bitno takmicenje ionako,igrali smo onda i bez tri ponajvaznija igraca ove sezone,pedri gavi i dembele,utakmice su obje bile egal i vjerujem da je bio pedri samo da bi prosli al nejse
Zabrinjavajuca je nasa transfer politika koju sam ja kritikovao uvijek,cak i kad smo bili dotakli samo dno i nekako se izvukli,opet se nastavilo sa promasajima
Kad sam ja ljetos govorio da treba dovest jeftine igrace,kristensen i alonsa recimo, a da ne treba bacati sto miliona na levandovskog i rarinju,ovde su me ismijavali, i evo sad vidimo da se opet obistinilo ono o cemu pricam,40 miliona baceno na igraca od 35 godina koji je naravno ko sto sam i ocekivao mogao izvuci 2-3 mjeseca i to je to,vec dugi leva nista bogzna ne pridonosi,nista bolje ni vise nego recimo aubamejang prosle godine,ovaj rafinja isto precijenjen ko sto sam i pricao,frajer dvije tri utakkice odigrao solidnije i to je to,u veciji je odron,veceras odron,kod 1 : 1 dobija loptu i moze je gurnuti u gol sansu,on nesto melja,onda par minuta kasnije krivac za gol,nesto stajena loptu pokusava neku glupu fintu,frajer ga otrese i iz tog nastade prilika i gol.Ocito se vidjelo da brljavi po terenu i xavijeva ogromna greska sto ga prije nije izveoJasno je sta treba mijenjati na ljeto,dovesti spica mladog i dobrog umjesto leve koji nema visd kuveta za cijelu sezonu,dovesti krilo ozbiljno jedno,svjetske klase tu trebaju,i treba jak vezni igrac jer buskec odlazi a i kesija treba prodati,i treba nam dobar desni bek ofanzivniji od kundea,neka sd mijenjaju po potrebi,ne moze igrat niti treba protiv slabijih ekipa i kada sd ganja rezultat,jasno je bilo s njim i kesijem veceras da mo spori
Džaba dovesti i ovo ili ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Fati opet koljeno 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Kakva bi to tekma bila, kakav City i Liverpool, kakvi bakračiEpidaurus je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:06Pa dobro, 2012. je LP trebala ici il Realu il Barceloni. Dvije ubjedljivo najbolje ekipe svijeta te sezone sa Messijem i Cristianom na vrhuncu vjerovatno. Jedni ispali zbog nevidjenje kolicine promasenih sansi na CN i Messijevog chokea sa preckom iz penala, drugi jer je blentavi Jozo prvo postavio ekipu predefanzivno u Minhenu, a onda jer se i na Bernabeu povukao nakon vodstva od 2:0 na samom pocetku meca.
Mi ovdje smo mila majka, ovaj lik je ekstremno kriticanRafael Hernández (novinar): "2023. je godina, a Sergi Roberto i dalje startuje u mečevima u Evropi za Barcelonu. Siguran sam da ne bi bio starter u drugoj ligi Engleske. Pablo Torre je zaslužio šansu i bolje bi odigrao od Roberta, koji je najgori igrač Barçe svake sezone u evrokupovima."
"Sledeće sezone sledi još jedno ponižavajuće ispadanje Barçe u Evropi, a kladim se da će ponovo na terenu biti Jordi Alba, Sergio Busquets i Sergi Roberto."
"Barcelona se vratila u vreme pre 1992. godine, klub koji je samo uspešan u domaćim takmičenjima. Štaviše, mislim da je sada Barcelona u najgoroj seriji u klupskoj istoriji kada su u pitanju rezultati u Evropi (jedna pobeda u poslednjih 15 mečeva protiv klubova iz liga petice)."
"Garnacho? Ismevao je igrača koji je napustio teren povređen u prvoj utakmici i nije igrao u revanšu. Ovo derište neće dogurati daleko, biće zabavno vratiti se za nekoliko godina na ovaj njegov gest."
Izgleda bilo burno u svlacionici sinoc nakon utakmice, Lewat grmio na Fatia....jbg opravdano, jest mu skinuo onu loptu sa glave, odlicna sansa.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 feb 2023, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad nije postojala klupska utakmica koja se vise iscekivala i medijski pratila od Classica u doba Joze i PepaBlejzer10 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:39Kakva bi to tekma bila, kakav City i Liverpool, kakvi bakračiEpidaurus je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:06Pa dobro, 2012. je LP trebala ici il Realu il Barceloni. Dvije ubjedljivo najbolje ekipe svijeta te sezone sa Messijem i Cristianom na vrhuncu vjerovatno. Jedni ispali zbog nevidjenje kolicine promasenih sansi na CN i Messijevog chokea sa preckom iz penala, drugi jer je blentavi Jozo prvo postavio ekipu predefanzivno u Minhenu, a onda jer se i na Bernabeu povukao nakon vodstva od 2:0 na samom pocetku meca.
Šteta, ali nema tu igrača nikad. Nadam se da griješim ali puno je to za mladića od 20 godina.
Brko iz druge galaksije!
ili nema sreće ili ne radi dovoljno na tome... kad se sjetim Messijevih koljena na usporenom snimku u onom prodoru u polufinalu LP protiv Reala kad mu je Busquets ostavio loptu... za ovaj nivo nije dovoljno da si profesionalac i ideš na treninge.. moraš biti i lud... Lewandowski je vjerujem tu negdje sa njim u šprintu a 15 godina stariji
Jbg, ne možeš tako gledati...Messi je incidentna pojava, naleti, prođe i onda je čekaš po 100 godina poput Halajeve kometesombrero je napisao/la: ↑25 feb 2023, 11:27ili nema sreće ili ne radi dovoljno na tome... kad se sjetim Messijevih koljena na usporenom snimku u onom prodoru u polufinalu LP protiv Reala kad mu je Busquets ostavio loptu... za ovaj nivo nije dovoljno da si profesionalac i ideš na treninge.. moraš biti i lud... Lewandowski je vjerujem tu negdje sa njim u šprintu a 15 godina stariji
Šta reći? ta njegova koljena su izgleda opasno otišla ako već u 20-toj ima toliko problema sa njima. Pored svih doktora, operacija, tretmana - to se i dalje vraća
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.