AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pastore je kanal vec nekih godinu dana, bas se decko raspada, sto je delom i Carlo krivac jer ga je gurao na krilo, a sada jadnicak toliko propao, da ni na svojoj poziciji sada ne pruza koliko moze i koliko mu veliki potencijal dozvoljava. On je macak u dzaku trenutno, a inace se i sa Liverpoolom povezuje, mada su to sve puka nagadjanja.
Pastore iz Palerma i Pastore iz P$G-a ne mogu u istu rečenicu.
- IlPrincipe
- Kontakt:
"Why we left Ajax with the ball possession? It's a solution that we will still use - especially when facing superior teams." - were Allegri's comments after the game against Ajax. ne znam bil se smijao il plakao ..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Za ovaj vikend vjerovatno niko , mada spominje se da bi Saponara napokon mogao dobiti poziv za meč._forzamilan_ je napisao/la:Kakva je situacija sa povredama kad se ko vraća?
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Ali poslije reprezentativne pauze svi igrači bi trebali biti 100 % spremni.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Šta mislite koji igrač će se sljedeći povrijediti? I koliko vremena će odsustvovati s terena?
Ne vjerujem da ce za utakmicu sa Udineseom biti spremni Kaka i Faraon. Isto tako ne znam kad se Pazzo vraca, a kad vidim kako Zapata igra onda ce nam pojacanje biti oporavak Bonere, za kojeg ne vjerujem da ce biti spreman nakon ove pauze
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ajax(U-19) vs Milan (U-19) 2:3
Velika pobjeda Milanovih mladića , s obzirom da svi znamo kakvu školu fudbala ima Ajax.
Momci su napravili par akcija koje su strani pojam čak i za neke prvotimce. Uživajte u 8 odličnih minuta , Pippo radi velike stvari sa ovim momcima. To treba stalno ponavljati.
Ajax(U-19) vs Milan (U-19) 2:3
Velika pobjeda Milanovih mladića , s obzirom da svi znamo kakvu školu fudbala ima Ajax.
Momci su napravili par akcija koje su strani pojam čak i za neke prvotimce. Uživajte u 8 odličnih minuta , Pippo radi velike stvari sa ovim momcima. To treba stalno ponavljati.

Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 03 okt 2013, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Kad se Pippo krene radovati na klupi Milana na Kloppov način.
Eh, takve trenutke se živi.
Tek tada će Galliani i Berlu shvatiti koliko su pogriješili što se nisu ranije riješili čovjeka kojem pojam "akcija" predstavlja naučnu fantastiku.

Slazem se,Allegriju ODMA reci da je slobodan,fala i zivio stari,daj Pippa odma u vatru nek razdrma malo ovu ekipu,gori od Maxa bit ne moze nikako.muxa je napisao/la:Pipo sigurno ne moze biti losiji od ovog punoglavca, tako da bi ja njemu dao sansu u toku sezone, ako se ovi celavci odluce nogirati Alegrija
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Izgledalo bi tako da ja i ti biramo prvi tim,medjutim uvjeren sam i da imamo ove igrace u ekipi,da bi Muntari i dalje bio u prvih 11. Logika Allegri-a.francobaresi je napisao/la:Što se tiče dolaska Pastorea to bi bilo fenomenalno , znači vezna linija bi izgledala ovako Pastore-De Jong-Monto i Kaka , zaista to fantastično izgleda , ali to su zasad samo puka nagađanja i ništa više od toga.
Ja sam prije za to da se dovede Honda. Em besplatan, em u daleko boljoj formi nego ovaj. Ima i precih stvari nego davati pare na veznjake, radije neka se usmjere na nekakvog stopera.
Za Stefana je jako neizvjesno sta ce biti, ali iduce ljeto ga samo cudo neko moze spasiti da ostane ovdje. Jos ako kojim slucajem ne uspije odigrati utakmicu u ligi prvaka ( a cini mi se da nece ), onda je sve jasno.
Za Stefana je jako neizvjesno sta ce biti, ali iduce ljeto ga samo cudo neko moze spasiti da ostane ovdje. Jos ako kojim slucajem ne uspije odigrati utakmicu u ligi prvaka ( a cini mi se da nece ), onda je sve jasno.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Matri: "I will celebrate if I score against Juventus on Sunday."

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pa ako je slavio kad je u dresu Juventusa dao nama gol, ne vidim zbog čega nebi sad slavio, ipak je on dijete Milana
-
- Kontakt:
Daj pipaaaaaaaaaa.
Bolje akcije prave i izvode kornere nego prvotimci.
Bolje akcije prave i izvode kornere nego prvotimci.
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Maestro^^ je napisao/la:Matri: "I will celebrate if I score against Juventus on Sunday."![]()

Bice to dobar derbi del rigore per il Milan

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Fakat ko da je barem 10-15 godina igrao u Juventusu
I da, Enzo hajd svega ti kani se više "rigore" fraza, ako ste to mogli koristiti prošle sezone ove definitivino nemate razloga, jer Milanu nije sviran nijedan sumnjiv penal, a uz to smo zakinuti za 2. Govorim o Serie A.
Dok se za Juventus baš i ne može reči da vas nisu sudije pogurale, al nećemo opet započinjati tu raspravu jer nikud ne vodi
Iako bih volio da nas zgazite zbog punoglavca na klupi, nisam baš nešto ubijeđen u to. Samo nek bude dobra tekma.

I da, Enzo hajd svega ti kani se više "rigore" fraza, ako ste to mogli koristiti prošle sezone ove definitivino nemate razloga, jer Milanu nije sviran nijedan sumnjiv penal, a uz to smo zakinuti za 2. Govorim o Serie A.
Dok se za Juventus baš i ne može reči da vas nisu sudije pogurale, al nećemo opet započinjati tu raspravu jer nikud ne vodi

Iako bih volio da nas zgazite zbog punoglavca na klupi, nisam baš nešto ubijeđen u to. Samo nek bude dobra tekma.
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Zezam se ovo za rigore i to.
ako i bude kakav penal treba ici dalje sem kad Balotelli se baci to mi vec muka al to je do Balonje a ne do Milana.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ljudi Christian Maldini odradio je prvi trening sa seniorskom ekipom. Malac je 96. godište. Neka mu je da srećom!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: celikmilan, jasmin10 i 4 gosta.