Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Salabajzer
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Salabajzer » 21 jan 2014, 22:49

Kako će se buniti kad je imao užasan ugao i nije mogao vidjeti sutaciju kako treba? :lol:

Nijedna kamera nije pokazal da je lopta prešla liniju, tako da trebamo vjerovati sudijama koji su večeras vidno bili na Rominoj strani.

Ali ako ništa, nećete više plakati. :lol:

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 21 jan 2014, 22:50

Salabajzer je napisao/la:Kako će se buniti kad je imao užasan ugao i nije mogao vidjeti sutaciju kako treba? :lol:

Nijedna kamera nije pokazal da je lopta prešla liniju, tako da trebamo vjerovati sudijama koji su večeras vidno bili na Rominoj strani.

Ali ako ništa, nećete više plakati. :lol:
Eto ti si im'o najbolji ugao, bravo Šabane! :lol:

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 21 jan 2014, 22:52

slika

kakav crveni pa ono nije ni bio prekrsaj, bzvz jos zuti dobio :lol:

FORZAAAAAAAAAAAAAAAAA!
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 21 jan 2014, 22:53

nismo vise ni zasluzili jbg, da je Conte krenuo od pocetka sa najjacim sastavom kao oni, onda bih i bio razocaran...ovako nista cestitke romi, a nama ostaju prvenstvo i nadam se da ce bar EL shvatiti ozbiljno

Fino alla fine
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Salabajzer
Kontakt:

Post Postao/la Salabajzer » 21 jan 2014, 23:03

DDR je napisao/la:
Eto ti si im'o najbolji ugao, bravo Šabane! :lol:
slika

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 jan 2014, 23:05

Jel' Šaulić ili... :?: :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 21 jan 2014, 23:06

ramiral je napisao/la:Jel' Šaulić ili... :?: :mrgreen:
Bajramović. :lol:

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 21 jan 2014, 23:29

Roma zasluzila titulu pobjednika kupa. Igraju ljudi zestoko i srcem :)
Sredina terena fizicki jaka, izdominirali su Juve u sredini, ili su toliko bili motivisani pa ih ponijelo. Ovo drugo bice da je :D...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 21 jan 2014, 23:30

Nedved11 je napisao/la:Roma zasluzila titulu pobjednika kupa. Igraju ljudi zestoko i srcem :)
Sredina terena fizicki jaka, izdominirali su Juve u sredini, ili su toliko bili motivisani pa ih ponijelo. Ovo drugo bice da je :D...
Domaći teren je domaći teren, + Kengur na golu. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 21 jan 2014, 23:36

DDR je napisao/la:
Nedved11 je napisao/la:Roma zasluzila titulu pobjednika kupa. Igraju ljudi zestoko i srcem :)
Bio je veliki pritisak publike, nije Olimpico cesto onako pun. Ipak su htjeli da dokazu da mogu protiv Sampiona i konkurenta za titulu. Steta sto se igra samo jedna utkamica, volio bih revans u Torinu, pa da se uozbiljimo, mada je Konte stavio kup na trece mjesto i opet bi stavio sarolik sastav. Preci su bili Seria a i Liga Europe..

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 21 jan 2014, 23:37

Nedved11 je napisao/la:
DDR je napisao/la:
Bio je veliki pritisak publike, nije Olimpico cesto onako pun. Ipak su htjeli da dokazu da mogu protiv Sampiona i konkurenta za titulu. Steta sto se igra samo jedna utkamica, volio bih revans u Torinu, pa da se uozbiljimo, mada je Konte stavio kup na trece mjesto i opet bi stavio sarolik sastav. Preci su bili Seria a i Liga Europe..
Čuvate se za Lazio? :lol: :lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 jan 2014, 23:39

za nesto se cuvamo :D

kako god ovo vcrs je bilo ko mu.da , Roma zasluzeno dalje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 jan 2014, 23:40

samo da hoce lazio proci napolija, pa tri puta sa njima u 20 dana ja mislim

bilo bi

[youtube][/youtube]
nema potpisa

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 21 jan 2014, 23:41

@DDR
Uzela nas Roma, sto mogu prezaliti, ali Guarina nikako :lol:

Nije Lahko u Rimu igrati, ko zna mozda budu premije za Lazijale.. Lottito je podmitljiv :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 jan 2014, 23:44

Nedved11 je napisao/la:@DDR

Nije Lahko u Rimu igrati, ko zna mozda budu premije za Lazijale.. Lottito je podmitljiv :D
kada se probio ovakav bunker juventusa, ja fakat ne vidm nacina kako nas oni mogu ugroziti, niti se mogu odbraniti, niti trcati kontre, jedino što im ostaje da nabijaju lopte u rijetkim trenucima kada je imaju na klosea, pa ako on uspije nešto to ti je to. roma je do sada odigrala 22 tekme ja mislim, protivnici su dali 10 golova iz ja mislim 14 šansi
nema potpisa

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 jan 2014, 23:45

Admir_Sa je napisao/la:samo da hoce lazio proci napolija, pa tri puta sa njima u 20 dana ja mislim
tri puta u sedam dana, al' da prođemo Napoli, to je već u domenu naučne fantastike

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 jan 2014, 23:45

Slavili ljudi zasluženo. Slična utakmica kao u Torinu, samo što sad nismo imali nekoliko prvotimaca da iznesu zahtjeve Contea. I primili smo gol čim smo se malo otvorili, što implicira da je Conte imao istu taktiku, ali je jednostavno nije mogao provesti u potpunosti.

Kup kao kup, nebitan. Malo mi krivo što ću gledati manje utakmica Juventusa do kraja sezone, ali hajde, nije ni prvi a ni posljednji put da kup utakmici pristupimo poprilično rezervisano.

Idemo dalje, valja dobiti Lazio u ligi.
Zadnja izmjena: L'Avvocato, dana/u 21 jan 2014, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Salabajzer
Kontakt:

Post Postao/la Salabajzer » 21 jan 2014, 23:46

Pa kako su ove sudije počele navlačiti Romi nakon plakanja Tottija i De Rossija vala se teško ima čemu nadati bilo koji tim ne samo Lazio.

Večeras je to Juve osjetio na svojoj koži, eh da je pravde bilo Roma bi 80 minuta igrala sa igračem manje, ali, ali..

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 jan 2014, 23:51

Salabajzer je napisao/la:Pa kako su ove sudije počele navlačiti Romi nakon plakanja Tottija i De Rossija vala se teško ima čemu nadati bilo koji tim ne samo Lazio.

Večeras je to Juve osjetio na svojoj koži, eh da je pravde bilo Roma bi 80 minuta igrala sa igračem manje, ali, ali..
ono na govinku normalan sudija ne bi ništa ni svirao, obicni duel kada je lopta u zraku (povlacenje sa obe strane), i ako je iko tu oštecen onda je to roma zbog žutog kartona benatiji. da je on dao sebi loptu u for pa ga ovaj povlacio pa ajd, nego lopda odskace ko ping pong i ono izmišlja nekakav faul (govinko ledjima okrenut prema golu) :roll:

poništeni gol je diskutabilan, al je sudac odma nakon centaršuta podigao zastavicu, a samim time i reakcije romine odbrane nisu bile adekvatne jer su vidjeli šta je sudac singalizirao.

jedino što je sudac oštetio juventus je mala sudijska nadoknada, tj sviranje odma kraja iako je u sudijskom vremenu bilo kradje vremena od strane rominih igraca i mirne duše je mogao produžiti još 40-50 sekundi
nema potpisa

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 21 jan 2014, 23:53

Admir_Sa je napisao/la:
Nedved11 je napisao/la:@DDR

kada se probio ovakav bunker juventusa, ja fakat ne vidm nacina kako nas oni mogu ugroziti, niti se mogu odbraniti, niti trcati kontre, jedino što im ostaje da nabijaju lopte u rijetkim trenucima kada je imaju na klosea, pa ako on uspije nešto to ti je to. roma je do sada odigrala 22 tekme ja mislim, protivnici su dali 10 golova iz ja mislim 14 šansi
Naravno. Roma nece imati problema protiv Lazia ako se suocite. Nego sam htio reci, nisi me shvatio, da ce ROmanisti potplatit Lazijale da odigraju junacki protiv Juventusa sad u prvenstvu. Malo sale :mrgreen:

U pojedinim momentima Juve sa 10 igraca iza, ali mislim da nije bio bunker kao sto kazes i da Roma nije toliko dominirala. Prvi dio Roma opasnija, ali nista konkretno, osim poluprilka sa Maiconove strane. Ali je istina da su htjeli vise pobjedu i tako su se od samog pocetka postavili. Srcanost, trka i lucidnost Pjanica su presudlil. Dok je moj Juve sve prespavao i opet mogao do produzetka ...

Onaj gol je sumnjiv, sudija je mozda pogresio, al nek nebude uvijek sudija Juventusov dzoker...
Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 21 jan 2014, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 5 gostiju.