Nijedna kamera nije pokazal da je lopta prešla liniju, tako da trebamo vjerovati sudijama koji su večeras vidno bili na Rominoj strani.
Ali ako ništa, nećete više plakati.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Eto ti si im'o najbolji ugao, bravo Šabane!Salabajzer je napisao/la:Kako će se buniti kad je imao užasan ugao i nije mogao vidjeti sutaciju kako treba?![]()
Nijedna kamera nije pokazal da je lopta prešla liniju, tako da trebamo vjerovati sudijama koji su večeras vidno bili na Rominoj strani.
Ali ako ništa, nećete više plakati.
DDR je napisao/la:
Eto ti si im'o najbolji ugao, bravo Šabane!
Bajramović.ramiral je napisao/la:Jel' Šaulić ili...![]()
Domaći teren je domaći teren, + Kengur na golu.Nedved11 je napisao/la:Roma zasluzila titulu pobjednika kupa. Igraju ljudi zestoko i srcem
Sredina terena fizicki jaka, izdominirali su Juve u sredini, ili su toliko bili motivisani pa ih ponijelo. Ovo drugo bice da je...
Bio je veliki pritisak publike, nije Olimpico cesto onako pun. Ipak su htjeli da dokazu da mogu protiv Sampiona i konkurenta za titulu. Steta sto se igra samo jedna utkamica, volio bih revans u Torinu, pa da se uozbiljimo, mada je Konte stavio kup na trece mjesto i opet bi stavio sarolik sastav. Preci su bili Seria a i Liga Europe..DDR je napisao/la:Domaći teren je domaći teren, + Kengur na golu.Nedved11 je napisao/la:Roma zasluzila titulu pobjednika kupa. Igraju ljudi zestoko i srcem
Sredina terena fizicki jaka, izdominirali su Juve u sredini, ili su toliko bili motivisani pa ih ponijelo. Ovo drugo bice da je...
![]()
![]()
![]()
Čuvate se za Lazio?Nedved11 je napisao/la:Bio je veliki pritisak publike, nije Olimpico cesto onako pun. Ipak su htjeli da dokazu da mogu protiv Sampiona i konkurenta za titulu. Steta sto se igra samo jedna utkamica, volio bih revans u Torinu, pa da se uozbiljimo, mada je Konte stavio kup na trece mjesto i opet bi stavio sarolik sastav. Preci su bili Seria a i Liga Europe..DDR je napisao/la:Domaći teren je domaći teren, + Kengur na golu.Nedved11 je napisao/la:Roma zasluzila titulu pobjednika kupa. Igraju ljudi zestoko i srcem
![]()
![]()
![]()
kada se probio ovakav bunker juventusa, ja fakat ne vidm nacina kako nas oni mogu ugroziti, niti se mogu odbraniti, niti trcati kontre, jedino što im ostaje da nabijaju lopte u rijetkim trenucima kada je imaju na klosea, pa ako on uspije nešto to ti je to. roma je do sada odigrala 22 tekme ja mislim, protivnici su dali 10 golova iz ja mislim 14 šansiNedved11 je napisao/la:@DDR
Uzela nas Roma, sto mogu prezaliti, ali Guarina nikako![]()
Nije Lahko u Rimu igrati, ko zna mozda budu premije za Lazijale.. Lottito je podmitljiv
tri puta u sedam dana, al' da prođemo Napoli, to je već u domenu naučne fantastikeAdmir_Sa je napisao/la:samo da hoce lazio proci napolija, pa tri puta sa njima u 20 dana ja mislim
ono na govinku normalan sudija ne bi ništa ni svirao, obicni duel kada je lopta u zraku (povlacenje sa obe strane), i ako je iko tu oštecen onda je to roma zbog žutog kartona benatiji. da je on dao sebi loptu u for pa ga ovaj povlacio pa ajd, nego lopda odskace ko ping pong i ono izmišlja nekakav faul (govinko ledjima okrenut prema golu)Salabajzer je napisao/la:Pa kako su ove sudije počele navlačiti Romi nakon plakanja Tottija i De Rossija vala se teško ima čemu nadati bilo koji tim ne samo Lazio.
Večeras je to Juve osjetio na svojoj koži, eh da je pravde bilo Roma bi 80 minuta igrala sa igračem manje, ali, ali..
Naravno. Roma nece imati problema protiv Lazia ako se suocite. Nego sam htio reci, nisi me shvatio, da ce ROmanisti potplatit Lazijale da odigraju junacki protiv Juventusa sad u prvenstvu. Malo saleAdmir_Sa je napisao/la:kada se probio ovakav bunker juventusa, ja fakat ne vidm nacina kako nas oni mogu ugroziti, niti se mogu odbraniti, niti trcati kontre, jedino što im ostaje da nabijaju lopte u rijetkim trenucima kada je imaju na klosea, pa ako on uspije nešto to ti je to. roma je do sada odigrala 22 tekme ja mislim, protivnici su dali 10 golova iz ja mislim 14 šansiNedved11 je napisao/la:@DDR
Uzela nas Roma, sto mogu prezaliti, ali Guarina nikako![]()
Nije Lahko u Rimu igrati, ko zna mozda budu premije za Lazijale.. Lottito je podmitljiv