To samo pokazuje ko je kakav covjek. Sto kazes trpili smo Tomica i on se bukvalno pljunuo na sve to i okrenuo ledja kad nam je bilo najgore i kad nam je bio najpotrebniji.MocMahale444 je napisao/la:Trpili smo i tomica vucaro se po Sirokom i gosku da bi se skrasio kod nas mi mu dali volje za loptanjem i potrebnu minutazu da bi nam zabio noz u leđa.
Lendra je drugacija vrsta.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Moguce da i to je jedan od faktora, ali opet mi nije jasno. Lendriceve neuspjesne sezone vani ce mu smanjitiu cijenu bez obzira na trenutnu formu i golgeterski ucinak kod nas. Opet kontam da cemo dobiti oko pola miliona eura, ali me strah kako cemo ga nadomjestiti. Imamo li u ligi igraca blizu njegovih kvaliteta, mozemo li pogoditi opet. Ja bih njega ostavio i dao mu bolju platu.Virtu4l je napisao/la:Vani nemaju toliko vremena kao ovdje. Lendrića smo mi trpili kad ga nije išlo, tamo to ne može.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/dzeko ... rcu/231444
Ne znam jeste li procitali
I nama je Dzeksone,i nama!
Jel ima neko ikakve info gdje ce Dzeko jer sam citao da ga hoce i Real i Marseille a negdje sam i procitao jos par klubova,i naravno koliko nama ide ? Kazu da mu je i cijena skocila pa me interesuje koliko ce kostati taj novi ugovor na 4 god?
Isto tako za koliko i gdje idu Ara,Gojak,Bajic? Eto ako neko zna neka napise kao i koliko je to odprilike sve ukupno minimum za sve njih koliko trebamo dobiti .
Željezničar klub kojeg nose igraci u srcu i san im je bio obuci sveti dres,a poslije njega su npr dizali pehare bundeslige i premiershipa slali Batistute i Totije u historiju.
Poslati jednog F.Tottija i Gabriela Batistutu u historiju je jedna stvar.A poslije svega izjaviti da ti je san bio obuci dres Želje je sasvim drugi univerzum.
Kapa dole Edine Dzeko

Ne znam jeste li procitali
I nama je Dzeksone,i nama!
Jel ima neko ikakve info gdje ce Dzeko jer sam citao da ga hoce i Real i Marseille a negdje sam i procitao jos par klubova,i naravno koliko nama ide ? Kazu da mu je i cijena skocila pa me interesuje koliko ce kostati taj novi ugovor na 4 god?
Isto tako za koliko i gdje idu Ara,Gojak,Bajic? Eto ako neko zna neka napise kao i koliko je to odprilike sve ukupno minimum za sve njih koliko trebamo dobiti .
Željezničar klub kojeg nose igraci u srcu i san im je bio obuci sveti dres,a poslije njega su npr dizali pehare bundeslige i premiershipa slali Batistute i Totije u historiju.
Poslati jednog F.Tottija i Gabriela Batistutu u historiju je jedna stvar.A poslije svega izjaviti da ti je san bio obuci dres Želje je sasvim drugi univerzum.
Kapa dole Edine Dzeko
U srcu nosim te ja ! 1921
Imao sam srecu upoznati Ivana 2013 u Zagrebu, kad je dosao u Lokomotivu iz, cini mi se, Belgije. Bili smo u istom hotelu, a njegov menadzer i menadzer mog sina su jarani, tako da smo citavo vrijeme bili zajedno, trazili mu stan, zajedno doruckovali, rucali i vecerali. Momak je 100% ok, ali moje misljenje je da ima problem u glavi i da tesko podnosi pritisak. Cak je prepoznao sina poslije tekme s Olimpicom na Otoci i prisao da se pozdravi i uslika. Nadam se da je od te 2013-te odrastao i da se moze nositi s pritiskom. Ja i dalje vjerujem da i u jacoj ligi moze nesto napraviti, zbog njega samog, a Bogami i zbog Zelje...Virtu4l je napisao/la:Vani nemaju toliko vremena kao ovdje. Lendrića smo mi trpili kad ga nije išlo, tamo to ne može.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Hodzic i Gojak ne idu nigdje. Dinamo ga moze prodati, ali Dinama ceka Europa, a u Europi se nabija puno bolja cijena. Hodzic je Dinamov jos minimalno sezonu. Gojak ne igra ni u HNL-u redovno, jako cesto nastupa i za drugu momcad u 2.HNL i on ce se vjerojatno narednu sezonu dokazivati i tek sezonu kasnije igrati nogomet kojim ce se prodati. On ako igdje ode na kraju ove sezone onda ce to biti posudba Lokomotivi, ali cisto sumnjam u to.PticaSelica1921 je napisao/la: Isto tako za koliko i gdje idu Ara,Gojak,Bajic? Eto ako neko zna neka napise kao i koliko je to odprilike sve ukupno minimum za sve njih koliko trebamo dobiti .
Dinamova politika je bazirana na prodaji igraca, ali ta prodaja dolazi u obzir kada igrac dosegne odredjenu cijenu, ne prodaju se igraci koji se nisu pokazali u Europi. Za Hodzica bi sad dobili mozda 4 milijuna eura, ali zasto ga dati kad na ljeto i jesen ta cijena moze skociti na 7-8, pa mozda i 10 milijuna eura.
Dinamo ima tu moc da igraci ne zele svom silom van, imaju novac kojim ce ih platiti i zadrzati koliko je potrebno da bi postigli pravu cijenu.
Sa njim bi osvojili titulu, a možda Amir ne bi dobio šansu?LjoZee je napisao/la:To samo pokazuje ko je kakav covjek. Sto kazes trpili smo Tomica i on se bukvalno pljunuo na sve to i okrenuo ledja kad nam je bilo najgore i kad nam je bio najpotrebniji.MocMahale444 je napisao/la:Trpili smo i tomica vucaro se po Sirokom i gosku da bi se skrasio kod nas mi mu dali volje za loptanjem i potrebnu minutazu da bi nam zabio noz u leđa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Ispalo je,hvala Bogu,dobro po nas na kraju. Amira prodali za milion iako ostaje zal za titulom. Medjutim,boli taj njegov odnos prema nama. Dali smo mu sve,cekali ga,a on na kraju popljuvao to na najgori nacin. Ima obraza jos izjavljivati da jedva ceka da dodje na Grbavicu da igra utakmicu sa Zeljom. U intervju Ivan je svjestan da smo mu pruzili sansu kad niko ne bi i on je zahvalan na tome. To cijenim jer ipak ima postovanje prema grbu kluba za koji trenutno igra.Virtu4l je napisao/la:Sa njim bi osvojili titulu, a možda Amir ne bi dobio šansu?LjoZee je napisao/la:To samo pokazuje ko je kakav covjek. Sto kazes trpili smo Tomica i on se bukvalno pljunuo na sve to i okrenuo ledja kad nam je bilo najgore i kad nam je bio najpotrebniji.MocMahale444 je napisao/la:Trpili smo i tomica vucaro se po Sirokom i gosku da bi se skrasio kod nas mi mu dali volje za loptanjem i potrebnu minutazu da bi nam zabio noz u leđa.
- MocMahale444
Slazem se to za titulu jer tomic je solidan igrac. Amir bi dobio sansuVirtu4l je napisao/la:Sa njim bi osvojili titulu, a možda Amir ne bi dobio šansu?LjoZee je napisao/la:To samo pokazuje ko je kakav covjek. Sto kazes trpili smo Tomica i on se bukvalno pljunuo na sve to i okrenuo ledja kad nam je bilo najgore i kad nam je bio najpotrebniji.MocMahale444 je napisao/la:Trpili smo i tomica vucaro se po Sirokom i gosku da bi se skrasio kod nas mi mu dali volje za loptanjem i potrebnu minutazu da bi nam zabio noz u leđa.
Nekako je ovaj zatvorio guzicom vrata a zna koliko smo mu valjali zbog toga sam napisao da je paksu kao sto i jeste. Odo gledati Dzeku sto potezes ove bolne teme.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 04 apr 2017, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Pod predpostavkom da ode za 7 mil,koliko ide nama ?Signore je napisao/la:Hodzic i Gojak ne idu nigdje. Dinamo ga moze prodati, ali Dinama ceka Europa, a u Europi se nabija puno bolja cijena. Hodzic je Dinamov jos minimalno sezonu. Gojak ne igra ni u HNL-u redovno, jako cesto nastupa i za drugu momcad u 2.HNL i on ce se vjerojatno narednu sezonu dokazivati i tek sezonu kasnije igrati nogomet kojim ce se prodati. On ako igdje ode na kraju ove sezone onda ce to biti posudba Lokomotivi, ali cisto sumnjam u to.PticaSelica1921 je napisao/la: Isto tako za koliko i gdje idu Ara,Gojak,Bajic? Eto ako neko zna neka napise kao i koliko je to odprilike sve ukupno minimum za sve njih koliko trebamo dobiti .
Dinamova politika je bazirana na prodaji igraca, ali ta prodaja dolazi u obzir kada igrac dosegne odredjenu cijenu, ne prodaju se igraci koji se nisu pokazali u Europi. Za Hodzica bi sad dobili mozda 4 milijuna eura, ali zasto ga dati kad na ljeto i jesen ta cijena moze skociti na 7-8, pa mozda i 10 milijuna eura.
Dinamo ima tu moc da igraci ne zele svom silom van, imaju novac kojim ce ih platiti i zadrzati koliko je potrebno da bi postigli pravu cijenu.
A Bajic,Dzeko?
Ajmo momci sutra Zrinjski pada
HAJCAJ
Dupla u najavi HAJCAJ
Od Bajića imamo 4% ako se proda van Turske, od Hodžića maksimalno 2,5%.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
To mi nekako malo zvuci,ide li jos nesto uz to?Virtu4l je napisao/la:Od Bajića imamo 4% ako se proda van Turske, od Hodžića maksimalno 2,5%.
Ljudi znate sta sam primijetio? Pitarima kad ne ide, kad upadnu ovako u krizu, nemaju sta pisat po fb i vecina ih fura status "istina za Vedrana"... 
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
To ti bas i nije za smijeh. Ne spominjite mrtve u takvom kontekstu za koga god da su navijali. Boze sacuvaj.
-
gramparada
- Kontakt:
Znate li kakvo dobro mjesto s mojom tv osim Varadera i Tuborga u Novo Sarajevu?
Zadnja izmjena: gramparada, dana/u 04 apr 2017, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da ne ide, možda ima neki dodatni procenat za Amira, govorilo se da imamo 20% od narednog transfera.PticaSelica1921 je napisao/la:To mi nekako malo zvuci,ide li jos nesto uz to?Virtu4l je napisao/la:Od Bajića imamo 4% ako se proda van Turske, od Hodžića maksimalno 2,5%.
Nije malo, jbg, Bajić se proda za 10 miliona eura, to je 800 hiljada KM za nas. Džeko nas je razmazio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Mozda me niste najbolje skontali, a mozda se opet ja nisam dobro ni izrazio..nisam mislio nista lose za pokojnog Vedrana, naravno da mi je zao sto se desilo to sto se desilo, nego gledam navijace sarajeva, dosta imam jarana i poznanika, koji svakodnevno pisu bajke, hvalospjeve, najavljuju titule..i ovako kad zagusti nema se sta napisat pa onda ide to za vedrana..
AMUNT VALENCIA!
Ruzno izgleda ono sto si napisao. Nemojte mrtve dirati. Imamo i mi dosta takvih "rana".amadeus21 je napisao/la:Mozda me niste najbolje skontali, a mozda se opet ja nisam dobro ni izrazio..nisam mislio nista lose za pokojnog Vedrana, naravno da mi je zao sto se desilo to sto se desilo, nego gledam navijace sarajeva, dosta imam jarana i poznanika, koji svakodnevno pisu bajke, hvalospjeve, najavljuju titule..i ovako kad zagusti nema se sta napisat pa onda ide to za vedrana..
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Sve na stranu ali Vedran Puljic je bio i ostat ce svjeza rana iskopana od sistema u kojem zivimo i ljudi koji nas okruzuju.Ubijeni Vedran Puljic je rana i svih navijaca Željezničara jer je on bio sin,brat,komsijai navijac.amadeus21 je napisao/la:Ljudi znate sta sam primijetio? Pitarima kad ne ide, kad upadnu ovako u krizu, nemaju sta pisat po fb i vecina ih fura status "istina za Vedrana"...
I njegovo ime nikada nije i nece biti zaboravljeno.
ISTINA ZA VEDRANA!
- MocMahale444
Reko je covjek da nije nista lose mislio. Necemo sad se izivljavati.
Nemoj to nikako pominjati, ima milion drugih stvari da ih na sitno mezimo.
Nemoj to nikako pominjati, ima milion drugih stvari da ih na sitno mezimo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers i 46 gostiju.