FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

johnnyHZ
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la johnnyHZ » 19 maj 2010, 21:11

_BooS_ je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:I sljep covjek vidi da je Zeljo i Osim prodao utakmicu...
Neka je ...
Svaka mu čast .. :D :D :D :D :D
ma da :D jese jes :D samo se ti tjesi :D to se kaze NEODGOVARA IM TV PRIJENOS :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 19 maj 2010, 21:11

Sta ste se prepali,ne bojte se,rekao sam vam danas da ce zavrsiti 2-2 :D :D

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 19 maj 2010, 21:12

zar nieste uvjereni bili u duplu krunu :lol: sad odjednom prodana utakmica... tako je svaku utakmicu koju izgubite govorite prodano.. svaki derbi koji ste izgubili prodan je ili je sudija kriv.. :D
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 19 maj 2010, 21:12

Ovo sam ocam' ocekivo, ne bas u prvom da prime dva, ali sam znao da ce Zeljo primiti nekol'ko komada.
Borac sasvim zasluzeno vodi.
93,4 % " !!!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 19 maj 2010, 21:12

Ne serite zasluzeno vodi Borac . . . Ukoliko utakmica zavrsi 2:2, kunem se da vise necu gledati nasu ligu . . .

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 maj 2010, 21:12

Sta je ovo.Sta rade ovi u odbrani.Jel moguce da nam Sarajevo nemoze gola dat,Siroki i ostali a Borac vec 2.Kakva su ono dodavanja odbrambenih igraca napadacima Borca.Nadam se da je los dan jer ovo je gotovo.Cestitke Borcu na osvajanju kupa.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2010, 21:13

Jaydoo82 je napisao/la:I sljep covjek vidi da je Zeljo i Osim prodao utakmicu...

zalaganjem igraca na terenu i onakvom pozrvovanoscu ja to nikad nebi rekao, ali sve je moguce...uglavnom ne izgleda mi da je prodata, ali odrana Zelje djeluje katastrofalno, za razliku od Borceve koji uspjevaju nekako izaci na kraj sa Zeljinim napadacima
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bosnad
Kontakt:

Post Postao/la bosnad » 19 maj 2010, 21:13

adnan_hzsa je napisao/la:zar nieste uvjereni bili u duplu krunu :lol: sad odjednom prodana utakmica... tako je svaku utakmicu koju izgubite govorite prodano.. svaki derbi koji ste izgubili prodan je ili je sudija kriv.. :D
hahaha

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 19 maj 2010, 21:13

johnnyHZ je napisao/la:
_BooS_ je napisao/la:
Neka je ...
ma da :D jese jes :D samo se ti tjesi :D to se kaze NEODGOVARA IM TV PRIJENOS :D

Pa debilu jedan mi smo PRIMILI golove, nismo ih dali. Ko nas onako nije moga kazniti i bez tv prenosa?

Kakvi se samo idioti skupljaju po ovom forumu, to je strašno.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 19 maj 2010, 21:13

šta vam je ba ljudi, ima još 45 minuta. Ne može borac ovako odigrati u ovom tempu još 45 minuta. Ima nade..., mada i ja nisam zadovoljan odbranom Želje :shock:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 19 maj 2010, 21:13

**** VAM SVE PRODAĆU JA VAŠE MAME :!: :!: :!:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 19 maj 2010, 21:14

Ja sam konto da ce Željo igrati fudbal, ovo je katastrofa. Prvo Borac regularno dva gola dao, faula nekih niđe veze, ofsajd kolko mi se cini nije postojao al eto, sve u svemu bruka i sramota prvo poluvrijeme i Borac potpuno zasluženo vodi sa 0:2. Ćulum katastrofa odma ga sad izvesti sa terena, primanja lopti kod nasih nidje veze, odbija se od njih ko od čekić. Osim ima puno toga da kaze igracima, sad dali ce to uspjeti i uraditi...
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 maj 2010, 21:14

slika

Mojne da bude da ste zajebali raju valja pare vracat :mrgreen: valja vam sad 3 uvalit :roll:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Amar14
Kontakt:

Post Postao/la Amar14 » 19 maj 2010, 21:15

Respekt igracima Borca bore se i igraju dobro.Nasa odbrana je gora od Wolfsburgove odbrane.U napad ok igramo al trebali smo makar jedan zabiti.Simic najbolji kod nas

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 maj 2010, 21:16

Uh, prije svega sjajna fudbalska predstava. Da mi je neko rekao da naši premierligaši mogu ponuditi ovakav fudbal, ne bih im povjerovao. Ok, rezultat nije na strani plavih, ali nije nemoguće zabiti 3 gola u drugom poluvremenu. Nadam se nekom "asu iz rukava" Amara Osima i to je to. Da je odbrana bila malo normalnija, ne bi se primio niti jedan gol, no sve je to "šta bi bilo, kad bi bilo". Ovako, ostaje nada da će se napad razigrati i stići ovaj rezultatski deficit, ili bolje rečeno, preokrenuti rezultat jer i 2:2 Borcu odgovara.
Nama, neutralnim navijačima i zaljubljenicima u fudbal ova igra odgovara. Pa i da je rezultat 0:0, moglo bi se reći da je sjajna utakmica, a kamoli kada su postignuta 2 gola u 1. poluvremenu.
Sretno u nastavku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 19 maj 2010, 21:16

_BooS_ je napisao/la:
Neka je ...
prodano, Želji pare od Borca i titula, Borcu kup :evil: :evil: :evil: :evil:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 maj 2010, 21:16

Kao da vam ne postoji komunikacija unutar odbrane, i iste sa golmanom. Tako olako primiti 2 gola, nevjerovatno. Isto naprijed nista konkretno a 60%+ posjed lopte. Borac jednostavno konkretniji. Jedina vam sansa lezi pri kraju utakmice, kad borcevim igracima nestane daha. Inace je utakmica super, sudija mnogo bolji nego onaj prosli.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 19 maj 2010, 21:17

Schlager je napisao/la:Sta ste se prepali,ne bojte se,rekao sam vam danas da ce zavrsiti 2-2 :D :D
Sta mislis onako najiskrenije je li ovo nastimano ???? :D Sve su mi se kockice poslozile, jos samo treba da se zavrsi 2:2 !

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 19 maj 2010, 21:17

i treba ovako
da nas mlatne samo sto smo se digli ko man utd
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 maj 2010, 21:17

Zipa pitara sto su se uzvrtili, bili se posakrivali ko misevi i sad kad Zeljo jednom gubi nakon 100 godina poceli prdit, koda im taj isti Zeljo nije oduzeo Europu... a ti Suntu Jeu si gori kad se raspravljas sa njima, najgora su sorta oni koji se raduju tudjem neuspjehu vise nego svom uspjehu... i onaj koji sumnja u pobjedu velikog Zelje je u jos vecoj zabludi... 8-)
Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 19 maj 2010, 21:18, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, doncarlo, Laudrup i 78 gostiju.