Ja usao na livescore 5-5 u trecem.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Prosle godine Delpo je dobio sa kostantnim sliceom u Brazilu. Ne kazem da je Rafa isti ali Delpo ima nacina. Zanima me kako ce rafa smirivat delpov forchend? Opet dosta stvari je u rukama del potra, prvi servis prije svega. Ceka nas dobar mec.bodi123 je napisao/la:
Neloša kompilacija mnogobrojnih relija Rafe i Delpoa još iz ranijeg perioda, kada je Delpo bio zdrav, kao uvod u večerašnji meč. Ono što prvo zapada za oči je svakako Delpov bekend, s kojim je mogao solidno se nositi s Nadalovim pritiskom, produžavati razmjene a i zabijati vinere. Sve ono što večeras neće imati, ni u najmanjoj količini. Šteta, veliki šampion.
De mi molim te objasni po čemu? Ne zezam se, znam da se razumiješ u tenis i stvarno me zanima zašto je Novak bolji od recimo Rogera?shminka je napisao/la:Novak je jači od Rafe i Rogera
Objasni ti meni kako nisu jači i Novak i Rafa od Rogera kad su ga u periodu od 2010. do 2017. ostavili na jednom osvojenom slemudinoo je napisao/la:De mi molim te objasni po čemu? Ne zezam se, znam da se razumiješ u tenis i stvarno me zanima zašto je Novak bolji od recimo Rogera?shminka je napisao/la:Novak je jači od Rafe i Rogera
Ok, Rafa kao kralj sljake ima to što ima i ne može mu niko oduzeti,a Novak ga dobio 7 puta na šljaci,najviše od svih drugih, i normalno da mu je to podiglo obrve.shminka je napisao/la:Objasni ti meni kako nisu jači i Novak i Rafa od Rogera kad su ga u periodu od 2010. do 2017. ostavili na jednom osvojenom slemudinoo je napisao/la:De mi molim te objasni po čemu? Ne zezam se, znam da se razumiješ u tenis i stvarno me zanima zašto je Novak bolji od recimo Rogera?shminka je napisao/la:Novak je jači od Rafe i Rogera![]()
Navodno, godine i nije mu se igralo, a u 2017. mu se igra i odjednom mu ni godine ne smetaju![]()
![]()
Rafa je recimo i sam objasnio da je Novak bolji, samo što se njegovi navijači hvataju za neke slamke, a jasno je svima da je bolji![]()
“I played against a player who did everything perfect. I know nobody playing tennis like this ever. Since I know this sport, I never saw somebody playing at this level,” Nadal said.
“When I say perfect, it’s not one thing in particular. It’s everything. It`s perfect”
U 00:00 jeEffenberg je napisao/la:Madison - Sloana finale bas po zeljama. Ja zaspo u trecem setu opet.Koja god osvoji super, obje su dobre, mada mislim da ce Madie to na servu da izroka nekako u svoju korist.
Haj valjda ne prespavam Delpa i Rafana, mada vrlo lako moguce uz uspavljujucu smor igru spinbota! [emoji38]
Nazalost necu u to doba gledat jer cu biti vani. Taman da u prva 2 sata Delpo spinbotu pusti prva 2 seta i onda doci na vrijeme da gledam kako ce da mu natrlja guzove i odradi misiju spasavanja tenisa. Jednog spinbota i specijalistu sljake je rijesio u Dominiku sad je vrijeme i za ovo i da se pokaze ko je tata!Mig_Mig je napisao/la:U 00:00 jeEffenberg je napisao/la:Madison - Sloana finale bas po zeljama. Ja zaspo u trecem setu opet.Koja god osvoji super, obje su dobre, mada mislim da ce Madie to na servu da izroka nekako u svoju korist.
Haj valjda ne prespavam Delpa i Rafana, mada vrlo lako moguce uz uspavljujucu smor igru spinbota! [emoji38]neces valjda i to haha
da bi se dobio Rafa valja oznojiti guzicu dobrih 4 sata a to je Bogami vrlo teško niko nikada u tenisu nije trenirao krvavije od RafeEffenberg je napisao/la:Nazalost necu u to doba gledat jer cu biti vani. Taman da u prva 2 sata Delpo spinbotu pusti prva 2 seta i onda doci na vrijeme da gledam kako ce da mu natrlja guzove i odradi misiju spasavanja tenisa. Jednog spinbota i specijalistu sljake je rijesio u Dominiku sad je vrijeme i za ovo i da se pokaze ko je tata!Mig_Mig je napisao/la:U 00:00 jeEffenberg je napisao/la:Madison - Sloana finale bas po zeljama. Ja zaspo u trecem setu opet.Koja god osvoji super, obje su dobre, mada mislim da ce Madie to na servu da izroka nekako u svoju korist.
Haj valjda ne prespavam Delpa i Rafana, mada vrlo lako moguce uz uspavljujucu smor igru spinbota! [emoji38]neces valjda i to haha
Effenberg je napisao/la:Ko god nek osvoji samo nek nije Rafa. Sve tri momka igraju ljepsi agresivni tenis od njega. Najbolje bi bilo da bude Delpo, brat je pokazao vec da moze. Najzasluzniji je i imao je najtezi zrijeb od sva 4 polufinalista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.